Gdje je dobar samo sto ne zaplace sramota fakat.gnjev wrote:On je jos i dobar . U VB su bile one dvije dijabole iz Zivinica oni blizanci satirani . Pa i ona manekenka anoreksicna .TheWatcher wrote:ja sam to davno rekao ali me ovi experti "demantirali"ČičineBrčine wrote:A Memo je pizdurina zesca usutio se muha se cuje kako zuji prostorijom, papak, debil moje misljenje nakon veceras.
Evo i kamera ga zumira kako je spustio pogled debil.![]()
memo je najveca pizdurina na farmi,ne mogu da vjerujem da nisu mogli naci nekoga iz bih nego poslali ovu picku od covjeka
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
Farma
Moderator: anex
- ČičineBrčine
#15501 Re: Farma
- TheWatcher
#15502 Re: Farma
havatar ako ti je memo zanimljiv ti si slucaj za posmatranje jarane

- Neradnik
#15503 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Spusti malo loptu, on ne predstavlja nikoga osim sebe, nikakve kvalifikacije nije igrao.TheWatcher wrote:ja sam to davno rekao ali me ovi experti "demantirali"ČičineBrčine wrote:A Memo je pizdurina zesca usutio se muha se cuje kako zuji prostorijom, papak, debil moje misljenje nakon veceras.
Evo i kamera ga zumira kako je spustio pogled debil.![]()
memo je najveca pizdurina na farmi,ne mogu da vjerujem da nisu mogli naci nekoga iz bih nego poslali ovu picku od covjeka
- Havatar
#15504 Re: Farma
Vidi se da ti nemas taj cok.TheWatcher wrote:havatar ako ti je memo zanimljiv ti si slucaj za posmatranje jarane![]()
- klavirdžija
#15505 Re: Farma
Ako nam je "poznatim umjetnicima" glavni argument to što im mama predaje u srednjoj, nije ni čudo da nam listu priznatih muzičara kojima plaćamo zdravstveno predvode Deen i Dvadesetorica.
- gnjev
#15506 Re: Farma
Jesi li ti gledao neke Memine radove ? Kazem ponovo iskazujem mu postovanje sto crteze na nivou osnovca prodaje za debelu svotu.charrrmed wrote:O Akademiji likovnih umjetnosti najcesce govore oni koji nogom nikada nisu krocili u istu. Culi su negdje sa strane neke price da tamo ljudi upadaju sa stelom i slicno (doduse, ni na jednom drugom fakultetu u BiH to nije slucaj) pa si daju za pravo govoriti tako, ili eventualno poznaju dvije-tri osobe koje su ju zavrsile pa prema njima sude o svim buducim i sadasnjim umjetnicima.gnjev wrote:To se ne slazem sa djecakom ali realno za Memu ne mogu vezati niti jednu umjetnicku notu .P308 wrote: Proziva ga @djecak sa sibicama - dao je nekoliko uvreda na njegov racun a vezane za umjetnost i za sve ljude koji su zavrsili ALU. Izrazavanje mu jeste nula, ali to je vec druga prica.
Memo nije nikakav kvazi umjetnik, on dolazi iz porodice koja se godinama bavi tim, pa je i sam naslijedio taj talenat. Kao primjer navodim njegovu majku koja je profesorica u Srednjoj skoli primijenjenih umjetnosti.
-
boris_nsa
#15507 Re: Farma
Ma lupaju ljudi svašta napamet što veze sa životom nema.charrrmed wrote:
O Akademiji likovnih umjetnosti najcesce govore oni koji nogom nikada nisu krocili u istu. Culi su negdje sa strane neke price da tamo ljudi upadaju sa stelom i slicno (doduse, ni na jednom drugom fakultetu u BiH to nije slucaj) pa si daju za pravo govoriti tako, ili eventualno poznaju dvije-tri osobe koje su ju zavrsile pa prema njima sude o svim buducim i sadasnjim umjetnicima.
Memo nije nikakav kvazi umjetnik, on dolazi iz porodice koja se godinama bavi tim, pa je i sam naslijedio taj talenat. Kao primjer navodim njegovu majku koja je profesorica u Srednjoj skoli primijenjenih umjetnosti.
-
Kemp
#15508 Re: Farma
Dozvolio da ga kuja ispizdi i otišao ljut u krevet...ČičineBrčine wrote: Gdje je dobar samo sto ne zaplace sramota fakat.
-
dječak sa šibicama
#15509 Re: Farma
Ova zadnja recenica, glavna Memina referenca na prijemnom na ALU.charrrmed wrote: Memo nije nikakav kvazi umjetnik, on dolazi iz porodice koja se godinama bavi tim, pa je i sam naslijedio taj talenat. Kao primjer navodim njegovu majku koja je profesorica u Srednjoj skoli primijenjenih umjetnosti.
Ne govorim ja nista napamet
Vrijednost svakog umjetnika se mjeri njegovim dostignucima, i to je to. Memino glavno dostignuce su rijaliti sovovi, i sto se uslikavao sa Dzekom. Mislim daj ba ljudi, nemojte od Meme praviti Berbera, kad to nije.
- TheWatcher
#15510 Re: Farma
piskit pa spavatKemp wrote:Dozvolio da ga kuja ispizdi i otišao ljut u krevet...ČičineBrčine wrote: Gdje je dobar samo sto ne zaplace sramota fakat.
- Havatar
#15511 Re: Farma
Last edited by Havatar on 04/07/2013 01:05, edited 1 time in total.
- charrrmed
#15512 Re: Farma
gnjev wrote: Jesi li ti gledao neke Memine radove ? Kazem ponovo iskazujem mu postovanje sto crteze na nivou osnovca prodaje za debelu svotu.
To se zove apstrakcija.
- Neradnik
#15513 Re: Farma
jarane ti se nafuro ko da su kvalifikacije za brazilTheWatcher wrote:piskit pa spavatKemp wrote:Dozvolio da ga kuja ispizdi i otišao ljut u krevet...ČičineBrčine wrote: Gdje je dobar samo sto ne zaplace sramota fakat.![]()
- ČičineBrčine
#15514 Re: Farma
Evo ga legenda Sha tjesi otisao papak plakati, pa jarane zajebavaj se hebo te dronfulja.
Jasno je da on sebe predstavlja, ali lik se umislio da predstavlja Sarajevo, mahalu i oni kroz njega gledaju isto to.
Jasno je da on sebe predstavlja, ali lik se umislio da predstavlja Sarajevo, mahalu i oni kroz njega gledaju isto to.
- Jara
#15515 Re: Farma
Šta fali zanatlijama s čaršije?Kemp wrote:dječak sa šibicama wrote:Memo je klasicni izdanak posljeratnog Sarajeva, polukvalitetni umjetnici, muzicari, glumci, krajnji doseg im je Kozija cuprija.
To nisu uvrede, to su cinjenice. Mislim, kad se kaze akademski slikar, ocekujes nekog Berbera, neki nivo, a ne lika koji se ponasa ko zanatlija sa carsije.
Nas je, pa cu glasati za njega, u odnosu na vecinu farmera mi je simpatican i drag, ali pricati neke bajke nema smisla.
Zašto bi njihovo ponašanje bilo etalon neprihvatljivog ponašanja?
- charrrmed
#15516 Re: Farma
Izvini, zivimo u Bosni i Hercegovini, gdje nam ljudi koji se ne razumiju u mjetnost, poput tebe i tebi slicnih daju za pravo suditi. U nasoj zemlji to nije cijenjen posao, i naravno da vecina ljudi nije profitirala ili stvorila ime od toga. Masa nasih mladih umjetnika odlazi u inostranstvo i niza uspjehe.dječak sa šibicama wrote:Ova zadnja recenica, glavna Memina referenca na prijemnom na ALU.charrrmed wrote: Memo nije nikakav kvazi umjetnik, on dolazi iz porodice koja se godinama bavi tim, pa je i sam naslijedio taj talenat. Kao primjer navodim njegovu majku koja je profesorica u Srednjoj skoli primijenjenih umjetnosti.
Ne govorim ja nista napamet![]()
Vrijednost svakog umjetnika se mjeri njegovim dostignucima, i to je to. Memino glavno dostignuce su rijaliti sovovi, i sto se uslikavao sa Dzekom. Mislim daj ba ljudi, nemojte od Meme praviti Berbera, kad to nije.
A sad kao majka mu je profesorica u umjetnickoj skoli i to automatski znaci da je zbog toga primljen? Mislim, to dovoljno govori o tebi, tako da raspravu vjerovatno trebamo zaustaviti ovdje.
- gnjev
#15517 Re: Farma
Paralela ako si pratio VB Sasa Curicic bivsi fudbaler partizana cini mi se . Oslikava je sve osim sportistu . Na kraju je pobjedio . Na youtubeu ima klip kad go do pasa i drogiran po zimi regulise saobracaj u Beogradu .
-
dječak sa šibicama
#15518 Re: Farma
Dzaba njemu Shah govori da iskulira, sta se prima toliko, zar ne konta da ga je Sranija flasterisala jer vidi da je zivac i da ce reagovati na njene gluposti.Kemp wrote:Dozvolio da ga kuja ispizdi i otišao ljut u krevet...ČičineBrčine wrote: Gdje je dobar samo sto ne zaplace sramota fakat.
On se sa njom raspravlja ko dijete "moj tata jaci od tvog tate".
Posaljes je u pi materinu i vozdra.
On meni tacno lici na onog lika... znate ono kad 10 ljudi napadne jednog, pa ovaj usamljeni kaze "mozda cete me prebiti, ali ja cu bar jednog od vas".. e taj jedan, ispade Memo. Bezveze joj to dopusta.
- Neradnik
#15519 Re: Farma
gnjev wrote:Paralela ako si pratio VB Sasa Curicic bivsi fudbaler partizana cini mi se . Oslikava je sve osim sportistu . Na kraju je pobjedio . Na youtubeu ima klip kad go do pasa i drogiran po zimi regulise saobracaj u Beogradu .
koji je ono lik bio u velikom bratu
- charrrmed
#15520 Re: Farma
Nazalost, tacno. Ali navikli smo da ljudi sebi dozvole i previse.boris_nsa wrote:Ma lupaju ljudi svašta napamet što veze sa životom nema.charrrmed wrote:
O Akademiji likovnih umjetnosti najcesce govore oni koji nogom nikada nisu krocili u istu. Culi su negdje sa strane neke price da tamo ljudi upadaju sa stelom i slicno (doduse, ni na jednom drugom fakultetu u BiH to nije slucaj) pa si daju za pravo govoriti tako, ili eventualno poznaju dvije-tri osobe koje su ju zavrsile pa prema njima sude o svim buducim i sadasnjim umjetnicima.
-
Ripicipi
#15521 Re: Farma
NIje otisao ljut zbog Stanije nego sto su svi pricali dok je on govorio o sebi. Kasnije su mu se izvinjavali
-
boris_nsa
#15522 Re: Farma
Ma pojma frajer nema, napamet priča. Popiša se lik hladno po 14 doktora koji predaju na našoj ALU, a veze nema šta ta ista Akademija predstavlja u svijetu.charrrmed wrote:
Izvini, zivimo u Bosni i Hercegovini, gdje nam ljudi koji se ne razumiju u mjetnost, poput tebe i tebi slicnih daju za pravo suditi. U nasoj zemlji to nije cijenjen posao, i naravno da vecina ljudi nije profitirala ili stvorila ime od toga. Masa nasih mladih umjetnika odlazi u inostranstvo i niza uspjehe.
A sad kao majka mu je profesorica u umjetnickoj skoli i to automatski znaci da je zbog toga primljen? Mislim, to dovoljno govori o tebi, tako da raspravu vjerovatno trebamo zaustaviti ovdje.
- TheWatcher
#15523 Re: Farma
Re: Farma
by Neradnik on 04/07/2013 00:05
TheWatcher wrote:
Kemp wrote:
ČičineBrčine wrote:
Gdje je dobar samo sto ne zaplace sramota fakat.
Dozvolio da ga kuja ispizdi i otišao ljut u krevet...
piskit pa spavat
jarane ti se nafuro ko da su kvalifikacije za brazil
ma jok nego mi dosadno u pm pa serem i pametujem ovde kao i ti

by Neradnik on 04/07/2013 00:05
TheWatcher wrote:
Kemp wrote:
ČičineBrčine wrote:
Gdje je dobar samo sto ne zaplace sramota fakat.
Dozvolio da ga kuja ispizdi i otišao ljut u krevet...
piskit pa spavat
jarane ti se nafuro ko da su kvalifikacije za brazil
ma jok nego mi dosadno u pm pa serem i pametujem ovde kao i ti
-
Kemp
#15524 Re: Farma
Koliko sam čuo samo je kuja govorila i on uletio u dijalog sa njom i mutavkom....Ripicipi wrote:NIje otisao ljut zbog Stanije nego sto su svi pricali dok je on govorio o sebi. Kasnije su mu se izvinjavali
-
dječak sa šibicama
#15525 Re: Farma
Naravno da necemo nastaviti raspravu, koliko blesav moras biti pa uz ovu cinjenicu, vjerovati da je Memo primljen na ALU jer je talentovan, a ne sto mu je mama u "tim krugovima".charrrmed wrote:Izvini, zivimo u Bosni i Hercegovini, gdje nam ljudi koji se ne razumiju u mjetnost, poput tebe i tebi slicnih daju za pravo suditi. U nasoj zemlji to nije cijenjen posao, i naravno da vecina ljudi nije profitirala ili stvorila ime od toga. Masa nasih mladih umjetnika odlazi u inostranstvo i niza uspjehe.dječak sa šibicama wrote:Ova zadnja recenica, glavna Memina referenca na prijemnom na ALU.charrrmed wrote: Memo nije nikakav kvazi umjetnik, on dolazi iz porodice koja se godinama bavi tim, pa je i sam naslijedio taj talenat. Kao primjer navodim njegovu majku koja je profesorica u Srednjoj skoli primijenjenih umjetnosti.
Ne govorim ja nista napamet![]()
Umjetnost kod nas nije cijenjena jer su istaknuti "umjetnici" i mecene Amra Zulfikaropasic i slicni "amidzini sinovi", nule od kvaliteta..
Daj ono... ne prodajite meni suplju.