Farma
Moderator: anex
- klavirdžija
#15476 Re: Farma
I Danijel odleti u patetiku...
-
dječak sa šibicama
#15477 Re: Farma
Sa kojim se on mahalcima druzi.ghostwriter wrote:Memo je roden i odrastao na M.Dvoru i svaki dan pije kafu na carsiji i druzi se sa mahalcima starim a danas ljudi smatraju da si mahalac ako pusis travu u svojoj mahali
Memo je klasicni izdanak posljeratnog Sarajeva, polukvalitetni umjetnici, muzicari, glumci, krajnji doseg im je Kozija cuprija.
To nisu uvrede, to su cinjenice. Mislim, kad se kaze akademski slikar, ocekujes nekog Berbera, neki nivo, a ne lika koji se ponasa ko zanatlija sa carsije.
Nas je, pa cu glasati za njega, u odnosu na vecinu farmera mi je simpatican i drag, ali pricati neke bajke nema smisla.
- samo_ti
#15478 Re: Farma
Nema Memo č/ćok vokabulara 
- Havatar
#15479 Re: Farma
MLI wrote:Zaboravih vas sve pozdraviti!
![]()
![]()
![]()
Rece Goca, gospodja Irvas pardon Rivas...hoce jezik pravo pa to ti je...
-
Kemp
#15480 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Memo je klasicni izdanak posljeratnog Sarajeva, polukvalitetni umjetnici, muzicari, glumci, krajnji doseg im je Kozija cuprija.
To nisu uvrede, to su cinjenice. Mislim, kad se kaze akademski slikar, ocekujes nekog Berbera, neki nivo, a ne lika koji se ponasa ko zanatlija sa carsije.
Nas je, pa cu glasati za njega, u odnosu na vecinu farmera mi je simpatican i drag, ali pricati neke bajke nema smisla.
- MLI
#15482 Re: Farma
klavirdžija wrote:MLI wrote:klavirdžija wrote:Memo se opet sakriva iza Sarajeva i još jednom ispada glup.
Skratio bi on garant, ali ga Sranija prekida...u monolog ude u dialog i u bip....
Pita je Memo sta ima protiv njega i dalje...a ona govori za "makaze" i to da zeli biti prva...a njen hejt prema Memi je od Filipovog povratka, a ovo dvoje navedeno je staro 2 i 10 dana. Na igri istine joj je rekao za prvo mjesto, manekena...
Kakav god da je...ona ga se uhvatila k'o svrab guzice!
Jeste se njega uhvatila, ali je i istina da ih je pokušavao rastaviti. Umjesto da kaže "Jesam, mislio sam da niste jedno za drugo, sada vidim i da u stvari zaslužujete jedno drugo", on mlati u sopstvenim lažima, krije se iza Sarajeva, zmajeva, sutra Ćire, prekosutra Halida. Jadno.
Ma to je sve za raju...njegovu skvadru.
Bolje je da je ono sto jeste, pa makar bio i najgori nago da glumi!
Puno je dana, puno desavanja, malo hrane, puno umora...ili vise smora...da bi se on sjetio nekih stvari kao sto se mi sjetimo ovako iz udobnih fotelja, kreveta, stolica...uz neku grickalicu, voce, hladan napitak...
Kad je Danijel koji je stalozen, realan, onako sinoc reagovao na gluposti, bezobrazluk i lazi doticne onda sta ocekivati...ona je jedna dileja koja gura ono sto njoj odgovara, ignorise ono sto je kontra nje...neki zenski Tarot...
- thesting
#15483 Re: Farma
Ne znam sto se ti nadje prozvan, ja niti sam koga citirao niti imenovao. Samo kazem generalno kakav sam stekao utisak.Kemp wrote:Gdje vidje da sam ga upoređivao sa nekim, mene nije ni brukao a ni predstavljao, sebe je sam tamo odveo ...thesting wrote:Ne znam sto se Memi cesto trazi dlaka u jajetu, a ja bih mu bas progledao kroz prste kad god mogu. Objektivno kad pokusam gledati kvalitetniji mi je covjek od minium 6 ili 7 preostalih takmicara. Sto znaci da je u top 5 od preko 20 koliko ih je ucestovalo. Uglavnom ne bih rekao da nas je obrukao tamo, barem u odnosu na ostatak farmera.
- gnjev
#15484 Re: Farma
Evo pAcenice . I tako blize i tako dalje
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
- P308
#15485 Re: Farma
Proziva ga @djecak sa sibicama - dao je nekoliko uvreda na njegov racun a vezane za umjetnost i za sve ljude koji su zavrsili ALU. Izrazavanje mu jeste nula, ali to je vec druga prica.gnjev wrote:Ne proziva niko Memu da je nekvalitetan samo da mu je izrazavanje nula. Kad on zavrsi monolog ne moze covjek jednu smislenu recenicu izvuci .
- MLI
#15486 Re: Farma
Stanijino predstavljanje:
E sad cu da vam iznesem svoju muku i golgotu koju sam prosla na Farmi! I da, ljubavvvvv!
Aplauz, bljuv!
E sad cu da vam iznesem svoju muku i golgotu koju sam prosla na Farmi! I da, ljubavvvvv!
Aplauz, bljuv!
-
dječak sa šibicama
#15487 Re: Farma
Cuj ove krave.... mrznja, mrze me, ja ja ja, mene mrze, mene urnisu, i onda gomila naucenih recenica, ovo je mama preslisavala.
"Farma je jedno veliko iskustvo"
"Farma je jedno veliko iskustvo"
-
novosib
#15488 Re: Farma
Pa jebote, njoj za bez obzira na temu po default-u ista prica - bla, bla Zorica, limenka blabla stapici,arena blabla najveci ovo ono MA MRŠ!
- ČičineBrčine
#15489 Re: Farma
A Memo je pizdurina zesca usutio se muha se cuje kako zuji prostorijom, papak, debil moje misljenje nakon veceras.
Evo i kamera ga zumira kako je spustio pogled debil.
- gnjev
#15491 Re: Farma
To se ne slazem sa djecakom ali realno za Memu ne mogu vezati niti jednu umjetnicku notu .P308 wrote:Proziva ga @djecak sa sibicama - dao je nekoliko uvreda na njegov racun a vezane za umjetnost i za sve ljude koji su zavrsili ALU. Izrazavanje mu jeste nula, ali to je vec druga prica.gnjev wrote:Ne proziva niko Memu da je nekvalitetan samo da mu je izrazavanje nula. Kad on zavrsi monolog ne moze covjek jednu smislenu recenicu izvuci .
- MLI
#15492 Re: Farma
Stanijino predstavljanje:
Aplauz, bljuv!
Aplauz, bljuv!
- TheWatcher
#15493 Re: Farma
ja sam to davno rekao ali me ovi experti "demantirali"ČičineBrčine wrote:A Memo je pizdurina zesca usutio se muha se cuje kako zuji prostorijom, papak, debil moje misljenje nakon veceras.
-
dječak sa šibicama
#15494 Re: Farma
Spusti malo loptu, on ne predstavlja nikoga osim sebe, nikakve kvalifikacije nije igrao.TheWatcher wrote:ja sam to davno rekao ali me ovi experti "demantirali"ČičineBrčine wrote:A Memo je pizdurina zesca usutio se muha se cuje kako zuji prostorijom, papak, debil moje misljenje nakon veceras.
Evo i kamera ga zumira kako je spustio pogled debil.![]()
memo je najveca pizdurina na farmi,ne mogu da vjerujem da nisu mogli naci nekoga iz bih nego poslali ovu picku od covjeka
- Havatar
#15495 Re: Farma
Cudim se sto to kaze Cecin fan , bas cudnoTheWatcher wrote:ja sam to davno rekao ali me ovi experti "demantirali"ČičineBrčine wrote:A Memo je pizdurina zesca usutio se muha se cuje kako zuji prostorijom, papak, debil moje misljenje nakon veceras.
memo je najveca pizdurina na farmi,ne mogu da vjerujem da nisu mogli naci nekoga iz bih nego poslali ovu picku od covjeka
- klavirdžija
#15497 Re: Farma
Koliko je Ava Karabatić Hrvatica po mjeri Srbijanaca, tako su i Memo i Ekrem Bošnjaci-"braća muslimani" po istoj toj "mjeri".
- gnjev
#15498 Re: Farma
On je jos i dobar . U VB su bile one dvije dijabole iz Zivinica oni blizanci satirani . Pa i ona manekenka anoreksicna .TheWatcher wrote:ja sam to davno rekao ali me ovi experti "demantirali"ČičineBrčine wrote:A Memo je pizdurina zesca usutio se muha se cuje kako zuji prostorijom, papak, debil moje misljenje nakon veceras.
- MLI
#15499 Re: Farma
ČičineBrčine wrote:A Memo je pizdurina zesca usutio se muha se cuje kako zuji prostorijom, papak, debil moje misljenje nakon veceras.
Sto?
Po meni, najbolje bi mu bilo da je otisao po boje i nesto naslikao na zidu, bas dok bi se drugi predstavljali a poslije da objasni ono sto je naslikao.
- charrrmed
#15500 Re: Farma
O Akademiji likovnih umjetnosti najcesce govore oni koji nogom nikada nisu krocili u istu. Culi su negdje sa strane neke price da tamo ljudi upadaju sa stelom i slicno (doduse, ni na jednom drugom fakultetu u BiH to nije slucaj) pa si daju za pravo govoriti tako, ili eventualno poznaju dvije-tri osobe koje su ju zavrsile pa prema njima sude o svim buducim i sadasnjim umjetnicima.gnjev wrote:To se ne slazem sa djecakom ali realno za Memu ne mogu vezati niti jednu umjetnicku notu .P308 wrote:Proziva ga @djecak sa sibicama - dao je nekoliko uvreda na njegov racun a vezane za umjetnost i za sve ljude koji su zavrsili ALU. Izrazavanje mu jeste nula, ali to je vec druga prica.gnjev wrote:Ne proziva niko Memu da je nekvalitetan samo da mu je izrazavanje nula. Kad on zavrsi monolog ne moze covjek jednu smislenu recenicu izvuci .
Memo nije nikakav kvazi umjetnik, on dolazi iz porodice koja se godinama bavi tim, pa je i sam naslijedio taj talenat. Kao primjer navodim njegovu majku koja je profesorica u Srednjoj skoli primijenjenih umjetnosti.