Savjetujem svima.
Farma
Moderator: anex
-
dječak sa šibicama
#15151 Re: Farma
Lista Gnjavatori/ce je uspješno uređena
Savjetujem svima.
Savjetujem svima.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#15152 Re: Farma
Da hoće večeras napraviti čok kao sinoć.. pa da i ja jednom odradim treću..
- LEDA
#15153 Re: Farma
Dragi forumaški prijatelji GOLFERA samo na IGNORE i preskakati . Mali želi pažnju i ako izvuče- svađu . Hvala 
- LEDA
#15154 Re: Farma
Nisam te uopšte razumjeladječak sa šibicama wrote:Lista Gnjavatori/ce je uspješno uređena![]()
Savjetujem svima.
- klavirdžija
#15155 Re: Farma
Ima i on pravo na svoje mišljenje, makar dolazilo i iz druge glave. 
- Partijaner
#15156 Re: Farma
Pa zna se ko mu je idol.LEDA wrote:Dragi forumaški prijatelji GOLFERA samo na IGNORE i preskakati . Mali želi pažnju i ako izvuče- svađu . Hvala
Veceras znaci opet jedno ispada, po nekom mom razmisljanju trebala bi ispast Vesna, sto opet ne mora znaciti jer je vecina to i sinoc ocekivala, msm da ce biti neko iznenadjenje veceras i da ce neko "deseti" ispast, mada bih volio ja da to bude Vesna.
Last edited by Partijaner on 03/07/2013 19:16, edited 1 time in total.
- P308
#15157 Re: Farma
Koliko ti imas godina?Golf forever wrote:KatarinaKosaca wrote:Prije mislim da je klinac koji sa Stanijinom slikom u toplesu ide u kupatilo i mami napravi neredPartijaner wrote:Ma ti si karina eto sta si, aj vozdra., što je ok i prirodno, ali nije da sve naziva bezmozgašima koji se zgrozimo nad ovim egocentričnim ograničenim stvorom zvanim Stanija. Da tako plitka osoba može biti tako proračunata.. rijedak primjer.
![]()
evo je još jedna zavidna
ja karo pičke poput Stanije, psihu im znam u dušu, vjerovala ti ili ne, poseban psiho šablon imaju dobre trebe
a poseban ženski gabori, te stoga gabori nikad i ne mogu da skontaju šablon dobrih riba, te im ostaje samo očajno da pljuju po takvima, jer nisu sposobne da ih skontaju
- ČičineBrčine
#15158 Re: Farma
Sta je ovo funfuljin brat se registrovao na forum i smara, sto je najogore vecina nasjeda na njegove provokacije.
IGNORE
IGNORE
- Havatar
#15159 Re: Farma
Isto ono sto si i ti rekla za golfera i on kazeLEDA wrote:Nisam te uopšte razumjeladječak sa šibicama wrote:Lista Gnjavatori/ce je uspješno uređena![]()
Savjetujem svima.![]()
- LEDA
#15160 Re: Farma
Nije to do različitog mišljenja , dečko želi provocirati i isprovocirati . Ovo je mjesto gdje nas većina ima različitefavorite i različita mišljenja ,a ipak se šalimo i uvažavamo .klavirdžija wrote:Ima i on pravo na svoje mišljenje, makar dolazilo i iz druge glave.
- LEDA
#15161 Re: Farma
Bila je to ,SAMO ,zahebancija .Havatar wrote:Isto ono sto si i ti rekla za golfera i on kazeLEDA wrote:Nisam te uopšte razumjeladječak sa šibicama wrote:Lista Gnjavatori/ce je uspješno uređena![]()
Savjetujem svima.![]()
- Genre
#15162 Re: Farma
Večeras Rajka ili Vesna ...hajmo ćaoooooooo više! 
- KatarinaKosaca
#15163 Re: Farma
Ja mislim da će Ekrem večeras gud baj čarli..
Radojka na Kurirovoj anketi (a takvi su glasačko i biračko tijelo da se ne lažemo
) druga
Nisam vam prijavila, neku sam večer glasala da Era ostane kad je bio sa Stanijom u duelu. Da mi je netko rekao nekad da ću za Eru poslati glas

Radojka na Kurirovoj anketi (a takvi su glasačko i biračko tijelo da se ne lažemo
Nisam vam prijavila, neku sam večer glasala da Era ostane kad je bio sa Stanijom u duelu. Da mi je netko rekao nekad da ću za Eru poslati glas
-
Igbala
#15164 Re: Farma
Nepoznata_NN wrote:Interesantan je Stanijin komentar nakon sinocnje igre... kada su legli, kaze ona Filipu kako je uvjerena da nju vani ljudi vole, da su svi ovi samo ljubomorni, kako su djecica trcala za njom nakon ostrva i monolog zavrsi konstatacijom "ja sam jedno voljeno bice" (u smislu da nju se ne moze ne voljeti)... xaxaxaxaxaxxaxax
Dobro jutro moja voljena, ne voli te niko kao jaIgbala wrote:"Ja sam voljena djevojka, od porodice, prijatelja sa fb, ovdje na farmi me urnišu i gaze, ali neće me slomiti...većina pitanja večeras je upućena meni...niko me ne voli, Filipe...tri mjeseca naše veze...ne čujem...razumijem...a Memo se kune u dijete i poziva na Boga, ljigavac laže da sam rekla za moju pobjedu..." = očajni monolog, fgfdh reče riječ dvije
i tako dalje i tako bliže![]()
što bi rekli farmeri
-
dječak sa šibicama
#15165 Re: Farma
Stavio stanfila na ignore, ali razumjela si ti da da.LEDA wrote:Nisam te uopšte razumjeladječak sa šibicama wrote:Lista Gnjavatori/ce je uspješno uređena![]()
Savjetujem svima.![]()
Veceras moze ispasti bilo ko... nakon Jovane, nista me nebi iznenadilo. Nisam je vidio bas u superfinalu, ali da ce ispasti prije Vesne recimo, smijesno.
Nego, gdje je Tarot pokupio informaciju da je Memo rijec cok izmislio? bice tamo kod Olivera na forumu.
-
Igbala
#15167 Re: Farma
ČičineBrčine wrote:Ala ste se i raspisali![]()
I sve o usraniji, ona je 100% postigla sto je i htjela, svugdje se samo o njoj pise.
Marketing je cudo.
- Havatar
#15168 Re: Farma
KatarinaKosaca wrote:Ja mislim da će Ekrem večeras gud baj čarli..
Radojka na Kurirovoj anketi (a takvi su glasačko i biračko tijelo da se ne lažemo) druga
![]()
Nisam vam prijavila, neku sam večer glasala da Era ostane kad je bio sa Stanijom u duelu. Da mi je netko rekao nekad da ću za Eru poslati glas![]()
![]()
![]()
Moram da se nasmijem za ovo u vezi Ere nemoj mi zamjeriti.
-
dječak sa šibicama
#15169 Re: Farma
super je to, ali Kurirova anketa odrazava misljenje samo njihovog citateljstva, odnosno nesto malo Srbijanaca.KatarinaKosaca wrote:Ja mislim da će Ekrem večeras gud baj čarli..
Radojka na Kurirovoj anketi (a takvi su glasačko i biračko tijelo da se ne lažemo) druga
![]()
Za Farmu se glasa i u Australiji i u Austriji i u Svici i u Njemackoj i u Hrvatskoj i u BiH.
Do sada je anketa na omiljena.net bila najtacnija sto se toga tice, fakat, bar sto se tice farmera koji ce imati najmanje glasova publike.
- KatarinaKosaca
#15170 Re: Farma
Havatar wrote:![]()
Moram da se nasmijem za ovo u vezi Ere nemoj mi zamjeriti.
Kako se nećeš smijat. Svatko normalan će se nasmijat... ali kad sam čula da je bio postavio Memu za gazdu i da je rekao da ljude dijeli samo na dobre i loše i još plus kontra njega sjedila stanija.. uzeh telefon..
A i pjema čik prijo čik vadi novčanik je vrh
- Havatar
#15171 Re: Farma
Po njoj najmanje glasova ima Ljuba ali ja mislim da ispada muskarac .dječak sa šibicama wrote:super je to, ali Kurirova anketa odrazava misljenje samo njihovog citateljstva, odnosno nesto malo Srbijanaca.KatarinaKosaca wrote:Ja mislim da će Ekrem večeras gud baj čarli..
![]()
Za Farmu se glasa i u Australiji i u Austriji i u Svici i u Njemackoj i u Hrvatskoj i u BiH.
Do sada je anketa na omiljena.net bila najtacnija sto se toga tice, fakat, bar sto se tice farmera koji ce imati najmanje glasova publike.
Last edited by Havatar on 03/07/2013 19:35, edited 1 time in total.
-
Igbala
#15172 Re: Farma
gnjev wrote:Svejedno i da nije bilo to za dernek kad je pjevala Mira , pozdravila ga je kad je isla ona pjesma sareni leptiru.. To je bio dan 51. i uveliko su ``furali`` Stanija i Filip .
Zdravo Igbalo , uranila naspavala ?
a za drugi, uranila kako nisam, svašta sam danas uradila, kod mene insomnia
-
dječak sa šibicama
#15173 Re: Farma
a anketa na omiljenoj kaze...

do sada je pogodjeno da ispada Ero, da ispada Saska, vidjecemo sad za Ljubu, veceras
za Jovanu nije podudarno bilo, ona je bila negdje pri dnu ali ne na samom dnu

do sada je pogodjeno da ispada Ero, da ispada Saska, vidjecemo sad za Ljubu, veceras
za Jovanu nije podudarno bilo, ona je bila negdje pri dnu ali ne na samom dnu
- KatarinaKosaca
#15175 Re: Farma
Nek ide Hakija i on se primio na 50 milja...