Farma
Moderator: anex
-
dječak sa šibicama
#15101 Re: Farma
Kako nacrtati cinjenice, ne znam na forumu... ali pokusacu, znaci, Filip na Farmi je kao slijepo krme, Filip koji izadje sa Farme ukljuci racunar i gleda Youtube klipove, vidi sve ono sto mi vidimo a Farmeri ne vide.
Nadam se da ne moram bojati.
Nadam se da ne moram bojati.
- Genre
#15102 Re: Farma
Joj princeze
sinoć je bilo veselo.
Kaže onaj Čanak ,,Starleta je izmišljena riječ jer: prostitutka je dugo za izgovarati, a ku**a zvuči prosto, pa izmislili ljudi pismeniju riječ starleta
''
Btw, što mi je sinoć bio Sha simpatičan sa komentarima upućenim đonuši:ima da ćutiš jer si bezobrazna i poklopi je. Kaže : ma vi što se ku**ite i što ste nadmeni , ma ma neka vam rokaju honorare
Kaže onaj Čanak ,,Starleta je izmišljena riječ jer: prostitutka je dugo za izgovarati, a ku**a zvuči prosto, pa izmislili ljudi pismeniju riječ starleta
Btw, što mi je sinoć bio Sha simpatičan sa komentarima upućenim đonuši:ima da ćutiš jer si bezobrazna i poklopi je. Kaže : ma vi što se ku**ite i što ste nadmeni , ma ma neka vam rokaju honorare
- LEDA
#15103 Re: Farma
Joooooooooooooooooj dosta mi je više Stanije i onog njeng potrčka
ima li o kome drugom da se komentariše 
- klavirdžija
#15104 Re: Farma
Ne znam ni ja kako bojati nekome kome je Farma bila super u odnosu na VB jer nema te nacionalističke priče i tako
i koji je do sada jedno pet puta rekao da neće više gledati farmu "ako ovo ako ono", pa je svejedno non stop tu, ali evo da pokušam:
Ne laje pas zbog sela, već zbog sebe i svog Akija. Samo totalni imbecil može misliti da se neko može iz apsolutnog kompleksaša (kojeg ste redom ovdje pluvali do jučer, dok nije opleo po "zajedničkom neprijatelju") promjeniti preko noći, ali očito i takvih ima.
Ne laje pas zbog sela, već zbog sebe i svog Akija. Samo totalni imbecil može misliti da se neko može iz apsolutnog kompleksaša (kojeg ste redom ovdje pluvali do jučer, dok nije opleo po "zajedničkom neprijatelju") promjeniti preko noći, ali očito i takvih ima.
- LEDA
#15105 Re: Farma
aaaaa tebe nap'o ljubavni parazit .........opuštenoklavirdžija wrote:Ne znam ni ja kako bojati nekome kome je Farma bila super u odnosu na VB jer nema te nacionalističke priče i takoi koji je do sada jedno pet puta rekao da neće više gledati farmu "ako ovo ako ono", pa je svejedno non stop tu, ali evo da pokušam:
- astrid
#15106 Re: Farma
..i na farmi znaju za Fufija i Fifija
LEDA
LEDA
Last edited by astrid on 03/07/2013 18:19, edited 2 times in total.
- klavirdžija
#15107 Re: Farma
Nije me napao parazit, nego mi je smiješno da non stop optužujete farmere da mijenjaju mišljenje kako vjetar puše i da su licemjerni, a i sami to činite. Čast rijetkim izuzecima. 
- Havatar
#15108 Re: Farma
Vidi ko je najgori na Farmi kao sto vide svi ko god gleda Farmu. Da nisu sve najgore govorili o svima pa i o njemu ne bi ih napadao kad se vratio a i ako bi ih napadao niko ne bi to podrzao posto bi znali da nije tako.klavirdžija wrote:Ne znam ni ja kako bojati nekome kome je Farma bila super u odnosu na VB jer nema te nacionalističke priče i takoi koji je do sada jedno pet puta rekao da neće više gledati farmu "ako ovo ako ono", pa je svejedno non stop tu, ali evo da pokušam:
- Havatar
#15109 Re: Farma
U nekim situacijama su u pravu u nekim nisu i ne moze niko da podrzava nekog kad laze ili da ga napada kad govori istinu.klavirdžija wrote:Nije me napao parazit, nego mi je smiješno da non stop optužujete farmere da mijenjaju mišljenje kako vjetar puše i da su licemjerni, a i sami to činite. Čast rijetkim izuzecima.
- Golf forever
#15110 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:
Poseban pozdrav sranijinim fanovima, kako ste bate, trosite li pare na svoju princezu.
Stanija do pobjede

- LEDA
#15111 Re: Farma
Gdje si tiastrid wrote:..i na farmi znaju za Fufija i Fifija![]()
LEDA
- astrid
#15112 Re: Farma
Evo me..Morala sam nadoknaditi gradivoLEDA wrote:Gdje si tiastrid wrote:..i na farmi znaju za Fufija i Fifija![]()
LEDA![]()
![]()
- LEDA
#15113 Re: Farma
No sikiriki večeras ispada karakondžula pa ćemoklavirdžija wrote:Nije me napao parazit, nego mi je smiješno da non stop optužujete farmere da mijenjaju mišljenje kako vjetar puše i da su licemjerni, a i sami to činite. Čast rijetkim izuzecima.
- klavirdžija
#15114 Re: Farma
Da kojim slučajem Sranija nije ništa ružno rekla za Taburea kad joj je ovaj donio tu rižu, ili da nisu napadali Akija kasnije, misliš li da bi ih ljubavni parazit sada napadao? I dalje bi bili najgori…Havatar wrote:Vidi ko je najgori na Farmi kao sto vide svi ko god gleda Farmu. Da nisu sve najgore govorili o svima pa i o njemu ne bi ih napadao kad se vratio a i ako bi ih napadao niko ne bi to podrzao posto bi znali da nije tako.klavirdžija wrote:Ne znam ni ja kako bojati nekome kome je Farma bila super u odnosu na VB jer nema te nacionalističke priče i takoi koji je do sada jedno pet puta rekao da neće više gledati farmu "ako ovo ako ono", pa je svejedno non stop tu, ali evo da pokušam:
Ne samo da ih ne bi napadao nego bi i dalje samo gledao kako da im se, makar privremeno, uvuče u pakaš, posebno nakon što je vani saznao da i pored svega imaju dosta glasača.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#15115 Re: Farma
sta bi bilo, kad bi bilo

- gnjev
#15116 Re: Farma
De si Sani , sta radis ? Glasajul` deca ?Golf forever wrote:dječak sa šibicama wrote:
Poseban pozdrav sranijinim fanovima, kako ste bate, trosite li pare na svoju princezu.![]()
Stanija do pobjede
- ČičineBrčine
#15117 Re: Farma
Ala ste se i raspisali
I sve o usraniji, ona je 100% postigla sto je i htjela, svugdje se samo o njoj pise.
Marketing je cudo.

I sve o usraniji, ona je 100% postigla sto je i htjela, svugdje se samo o njoj pise.
Marketing je cudo.
- Havatar
#15118 Re: Farma
Da nisu toliko ogovarali ljude i spletkarili ni ovi u kuci ih ne bi napadali a ni ovi koji su se vratili tako da to govori da su svi koji su protiv njih dvoje u pravu.
- klavirdžija
#15119 Re: Farma
Nemoj mene u to kolo, ja više trenutno kakim po Tabureu.
A jeste uspjela u tome, jer ima posla sa diletantima. Pored onoliko štofa da je fakat "urnišu" i to za sva vremena, oni izmišljaju nebitne gluposti i time joj samo omogućavaju da se i dalje pravi žrtvom.
A jeste uspjela u tome, jer ima posla sa diletantima. Pored onoliko štofa da je fakat "urnišu" i to za sva vremena, oni izmišljaju nebitne gluposti i time joj samo omogućavaju da se i dalje pravi žrtvom.
- LEDA
#15120 Re: Farma
i menije čudno ovoliko pisanje o Staniji. Žena nikakav kvalitet. Naprotiv, pokazala i dokazala koliko je ograničena, upitnog znanja, ali namazana , prefrigana i lažov posebnog soja.
Ponavljam ona je eskort dama , prošla sito i rešeto ,snalazi se u blatu kao m na asfaltu .....i kraj priče . NEBITNA
Ponavljam ona je eskort dama , prošla sito i rešeto ,snalazi se u blatu kao m na asfaltu .....i kraj priče . NEBITNA
- Golf forever
#15121 Re: Farma
opet bezgranična zavist gabora ??LEDA wrote:i menije čudno ovoliko pisanje o Staniji. Žena nikakav kvalitet. Naprotiv, pokazala i dokazala koliko je ograničena, upitnog znanja, ali namazana , prefrigana i lažov posebnog soja.
koji u svom očaju pljuju li pljuju
- Partijaner
#15122 Re: Farma
Pa hajde ti nama ljepotane reci po cemu bi se to mi morali na nju ugledati, bas me interesuje ?Golf forever wrote:opet bezgranična zavist gabora ??LEDA wrote:i menije čudno ovoliko pisanje o Staniji. Žena nikakav kvalitet. Naprotiv, pokazala i dokazala koliko je ograničena, upitnog znanja, ali namazana , prefrigana i lažov posebnog soja.
- Havatar
#15123 Re: Farma
Ne voli niko zlo i osobe koje bi svakom naudile da dodju do ciljaGolf forever wrote:opet bezgranična zavist gabora ??LEDA wrote:i menije čudno ovoliko pisanje o Staniji. Žena nikakav kvalitet. Naprotiv, pokazala i dokazala koliko je ograničena, upitnog znanja, ali namazana , prefrigana i lažov posebnog soja.
koji u svom očaju pljuju li pljuju
- astrid
#15124 Re: Farma
Prestanite je vec jednom spominjati
..i losa reklama je reklama