Jesu ga probudili glavutan i Ficko?Opalaopa12 wrote:Aj koji kralj ovaj Ekrem , vristim od smijeha u 3 ujutro HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH
Sad rogbaba pravi predstavu, place, zove upomoc, optuzuje ih da je izgladnjuju.
Moderator: anex
Jesu ga probudili glavutan i Ficko?Opalaopa12 wrote:Aj koji kralj ovaj Ekrem , vristim od smijeha u 3 ujutro HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH
Nisam vidjela da si i ti postavio, oplakahdječak sa šibicama wrote:
ja sam vidio da je spavao u 1, i da su se glavutan i Ficko dogovarali da ga probude kao zovu ga na intervju
znaci, probudili su ga
Veeeesna
Ne znam, nisam gledala sinoć sve...ma ovo je on ja mislim od sebe, otkud mu naumpade Mile voli diskodječak sa šibicama wrote:Ja sad ne znam, jel on stvarno dobio zadatak da pjeva i budi sve, ili su ga ova dvojica slagali da ima zadatak, jer su rekli da ce mu nesto slagati
Ima li neko link kad Ekrem pozdravljaKal El wrote:Ekrem oko 4h počeo da pozdravlja redom kao i prije
Pozdravio nekog hodžu valjda u americi,kaže mi živimo kako nam on kaže, Ekreme poslat će neko FBI tom hodži
Pa se zahvaljuje zadrugi i Mitroviću jer paze što je musliman pa stave jagnjece pečenje kad je žurka
Eto par kila samo za njegaLegenda je, da hoće Memiš ponekad ostati budan:)
Salim se, nisu bas jarani, ali normalno razgovaraju. Do jucer su se zaobilazili u sirokom luku.Kal El wrote:Jeli to fkt Memo jaran sa Ćitom?
Nisamdječak sa šibicama wrote:
Jeste vidjeli vi kako Memo svrata sa stolice na zurci
Od 04:31kupačica wrote:Nisamdječak sa šibicama wrote:
Jeste vidjeli vi kako Memo svrata sa stolice na zurci![]()
Vidim Radojka vrišti od smijeha, a moji kod kuće kažu kako se prosu Memo, ja nisam vidjela.
Ima li gdje kakav snimak i na kojoj minuti i, pitam da ne okolišam.
Ona misli da su oni svi u klanu i da rade protiv nje.Kal El wrote:AhaNisam gledao ali čuo sam od svojih kad je Memo pitao šta to pravite za večeru Zoricu ona mu nešto u fazonu neću ti svinjetinu staviti ne brini se idi sa svojim klanom?
Samo što se Memo,Sha,Tarot i Miki razumiju i jer su za šale odmah to mora značiti da su u klanu..
Nastavi frajer i dalje dzuskat, koji car
Slažem se sa svime. Meni su gotivni i Jovana i Danijel, posebno Danijel. Gotivni su i kao par i pojedinačno, ako oprostimodječak sa šibicama wrote: Sad za sad, najbolji na farmi mali Ficko, Memo, Miki Tornado, Bozinovska, mislim najbolji u smislu ljudi sa kojima bi covjek mogao sjesti i popiti pice. Ekrem je van konkurencije
Kal El wrote:Memo,Miki i Eki do Kraja, barem što se mene tiče
Stanija,Maneken,Ljuba,Zoka,Rivas i Ćemo napolje tu se i ubraja ona Marija
Tako je, manipulatorka za neskrivenom, sirovom taktikom.dječak sa šibicama wrote: Ne vjerujem joj da nema nikoga vani, jer je na jednoj zurci mahala u kameru i govorila "nekome" kao oprosti ovo je samo show, a onda je i Sandri rekla "pozdravi mi decka". Manipulatorica.