Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dječak sa šibicama

#1501 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Opalaopa12 wrote:Aj koji kralj ovaj Ekrem , vristim od smijeha u 3 ujutro HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH
Jesu ga probudili glavutan i Ficko? :D

Sad rogbaba pravi predstavu, place, zove upomoc, optuzuje ih da je izgladnjuju.
dječak sa šibicama

#1502 Re: Farma

ja sam vidio da je spavao u 1, i da su se glavutan i Ficko dogovarali da ga probude kao zovu ga na intervju :D

znaci, probudili su ga

Veeeesna :lol:
Igbala

#1503 Re: Farma

Post by Igbala »

:tooo:

Igbala

#1504 Re: Farma

Post by Igbala »

dječak sa šibicama wrote:

ja sam vidio da je spavao u 1, i da su se glavutan i Ficko dogovarali da ga probude kao zovu ga na intervju :D

znaci, probudili su ga

Veeeesna :lol:
Nisam vidjela da si i ti postavio, oplakah :mrgreen: :lol:
dječak sa šibicama

#1505 Re: Farma

Ja sad ne znam, jel on stvarno dobio zadatak da pjeva i budi sve, ili su ga ova dvojica slagali da ima zadatak, jer su rekli da ce mu nesto slagati :D
Igbala

#1506 Re: Farma

Post by Igbala »

dječak sa šibicama wrote:Ja sad ne znam, jel on stvarno dobio zadatak da pjeva i budi sve, ili su ga ova dvojica slagali da ima zadatak, jer su rekli da ce mu nesto slagati :D
Ne znam, nisam gledala sinoć sve...ma ovo je on ja mislim od sebe, otkud mu naumpade Mile voli disko :mrgreen:
Ekrem opomenut jer je pušio pored kazana, kaže pa šta fali svakako je bila vatra :lol:
Igbala

#1507 Re: AW: Farma

Post by Igbala »

Kal El wrote:Ekrem oko 4h počeo da pozdravlja redom kao i prije
Pozdravio nekog hodžu valjda u americi,kaže mi živimo kako nam on kaže, Ekreme poslat će neko FBI tom hodži :lol:
Pa se zahvaljuje zadrugi i Mitroviću jer paze što je musliman pa stave jagnjece pečenje kad je žurka :lol:

Eto par kila samo za njega :lol: Legenda je, da hoće Memiš ponekad ostati budan:)
Ima li neko link kad Ekrem pozdravlja :-)
dječak sa šibicama

#1508 Re: Farma

Ipak su ga oni digli, i slagali da ima zadatke, ali brzo ih je skuzio nego se napio, i onda je budio Vesnu i Duleta da su kao ovce pobjegle i da ih moraju pohvatati, pa ih je odveo vani i onda im rekao da je sve to izgleda samo sanjao :lol:
El_Duderino

#1509 Re: Farma

Post by El_Duderino »

Znaci, Marija dala Zorici stapic?
Hrabro od nje. :thumbup:

Vecina ovih sto su dali Ekremu, vjerovatno imaju strah od Zorice, posto se ona sigurno vraca iz duela.
dječak sa šibicama

#1510 Re: Farma

Memo i Cita postali jarani :D

Vraca se Zorica 100%, danas ih je Memo sve zajebavao sta ce im Zorica raditi kad se vrati, Bozinovskoj ce sloziti polugu, Staniju ce sutirati nogom, Mikija zgaziti :D
Kal El

#1511 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Jeli to fkt Memo jaran sa Ćitom? :lol:
dječak sa šibicama

#1512 Re: AW: Farma

Kal El wrote:Jeli to fkt Memo jaran sa Ćitom? :lol:
Salim se, nisu bas jarani, ali normalno razgovaraju. Do jucer su se zaobilazili u sirokom luku.
Kal El

#1513 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Aha :mrgreen: Nisam gledao ali čuo sam od svojih kad je Memo pitao šta to pravite za večeru Zoricu ona mu nešto u fazonu neću ti svinjetinu staviti ne brini se idi sa svojim klanom?
Samo što se Memo,Sha,Tarot i Miki razumiju i jer su za šale odmah to mora značiti da su u klanu..
kupačica

#1514 Re: Farma

Post by kupačica »

Jeste vidjeli vi kako Memo svrata sa stolice na zurci :lol:
Nisam :sad:
Vidim Radojka vrišti od smijeha, a moji kod kuće kažu kako se prosu Memo, ja nisam vidjela.
Ima li gdje kakav snimak i na kojoj minuti i :D , pitam da ne okolišam.
Kal El

#1515 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

kupačica wrote:
Jeste vidjeli vi kako Memo svrata sa stolice na zurci :lol:
Nisam :sad:
Vidim Radojka vrišti od smijeha, a moji kod kuće kažu kako se prosu Memo, ja nisam vidjela.
Ima li gdje kakav snimak i na kojoj minuti i :D , pitam da ne okolišam.
Od 04:31 :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9sK-lXMFF0M
dječak sa šibicama

#1516 Re: AW: Farma

Kal El wrote:Aha :mrgreen: Nisam gledao ali čuo sam od svojih kad je Memo pitao šta to pravite za večeru Zoricu ona mu nešto u fazonu neću ti svinjetinu staviti ne brini se idi sa svojim klanom?
Samo što se Memo,Sha,Tarot i Miki razumiju i jer su za šale odmah to mora značiti da su u klanu..
Ona misli da su oni svi u klanu i da rade protiv nje.

Cita je sad skuzio da mu je nastup kartoniran sto kaze Memo, i sad mijenja pricu, sad je dobar sa svima. Samo i dalje nece da radi :D

Shaban definitivno ima problema sa egom, sujetom. Upali se ko kutnjak, ako ga neko za bilo sta kritikuje, Ficko mu kaze da nije ok kako je izvrijedjao Tarota, ovaj mu odmah prijeti, kao nemoj meni to jesi me razumio pjetlicu :lol: decko ima previsoko misljenje o sebi.

Sad za sad, najbolji na farmi mali Ficko, Memo, Miki Tornado, Bozinovska, mislim najbolji u smislu ljudi sa kojima bi covjek mogao sjesti i popiti pice. Ekrem je van konkurencije :D
kupačica

#1517 Re: AW: Farma

Post by kupačica »

Partijaner

#1518 Re: AW: Farma

Post by Partijaner »

kupačica wrote:
:lol: :thumbup:
Nastavi frajer i dalje dzuskat, koji car :lol: :lol: :thumbup:
Herr Flick

#1519 Re: Farma

Post by Herr Flick »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kal El

#1520 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Memo,Miki i Eki do Kraja, barem što se mene tiče :mrgreen:
Stanija,Maneken,Ljuba,Zoka,Rivas i Ćemo napolje tu se i ubraja ona Marija
kupačica

#1521 Re: AW: Farma

Post by kupačica »

dječak sa šibicama wrote: Sad za sad, najbolji na farmi mali Ficko, Memo, Miki Tornado, Bozinovska, mislim najbolji u smislu ljudi sa kojima bi covjek mogao sjesti i popiti pice. Ekrem je van konkurencije :D
Slažem se sa svime. Meni su gotivni i Jovana i Danijel, posebno Danijel. Gotivni su i kao par i pojedinačno, ako oprostimo
Jovani što je bila u Zoricinom čoporu i nasrtala na Rivasku, po Zorkinoj direktivi. Da nije bilo toga sa čoporom, utisak o Jovani bi bio odličan. Imala je i Božinovska gaf na početku kad je bez razloga nasrnula na glumicu, ali se korigovala.
Inače, Jovana ne glumata poštenje kao Stanija i nije manipulativna kao Stanija.
(Nisam pristalica seksa pred kamerama, ali i ovakav Jovanin odnos mi je pošteniji od Stanijine proračunate i vještačke uzdržanosti. Prodaje Stanija poštenje, ali kad bi bilo budala.)
Jovana i Danijel se istinski privlače, imaju ravnopravan i uvažavajući odnos, dok je Filip očigledna žrtva Stanijine manipulativnosti. Momak je ograničen pa to ne vidi.
kupačica

#1522 Re: AW: Farma

Post by kupačica »

Kal El wrote:Memo,Miki i Eki do Kraja, barem što se mene tiče :mrgreen:
Stanija,Maneken,Ljuba,Zoka,Rivas i Ćemo napolje tu se i ubraja ona Marija
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Kaže moji za Ljubu Ljubo Švarceneger.
dječak sa šibicama

#1523 Re: Farma

Ima budala, na prosloj farmi je i pobijedila stanija 2, cini mi se da su ostali u vezi ta Katarina i taj njen sa farme, vjerovatno je pobijedila jer je zvijezda granda, ali ako uzmemo da je istina da gledaoci odlucuju, isplatila joj se romansa na farmi.

Ja mislim da i stanojka ima velike sanse za pobjedu, rekoh ima budala, posebno curice koje su odusevljene stanojkom i manekenom.

Danijel mi djeluje kao ok tip, Jovana je najvrjednija djevojka na farmi stvarno za pohvalu jer nisam vjerovao da danas postoje tako mlade a tako vrijedne djevojke. Medjutim posto igraju na kartu romanse, nebi ih ubrajao u svoje favorite :D

Nista protiv romanse, njihova mi je cak i simpaticna (iako okrenem kanal kad su u kadru zaljubljeni parovi, dosadno je za gledati) ali su stanojka i maneken lagano zgadili tu taktiku. Gledas ih i vidis da su namjesteni, bar ona, on je izgleda i zaljubljen... mozda i ima neke emocije do njega, ali s obzirom da se ona petljala oko Ekija a kasnije rekla kako zaboga bjezi od njega, naravno kad je prestao biti gazda, pa da ima muza u Americi? pa navodno i frajera u Srbiji sa kojim se dogovorila da je na farmi sve dopusteno, nekako sam ubjedjen da ce maneken popiti korpu kad prestane biti svrsishodan.

Ne vjerujem joj da nema nikoga vani, jer je na jednoj zurci mahala u kameru i govorila "nekome" kao oprosti ovo je samo show, a onda je i Sandri rekla "pozdravi mi decka". Manipulatorica.
Kal El

#1524 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Ma onoj Stanojki se čuje po glasu bolan,laže,manipulira..
Jovana i Danijel su pravi par,to se i vidi,Stanija kad se ljubi neke zvukove proizvodi :S Mmm,mhmhmh...Još se ne razdvajaju satima,stalno su zajedno negdje..
Ja ne kontam kako za nju kažu da je najljepša..sve sami silikoni a faca joj je baš ona seljačka a da ne počnem o njenom glasu..
To "Tinejdžerice" za nju glasa. Treba s nekom da zakuha pa da se pobije, najbolje s Marijom ili Jovom jer bi onda Stanojka dobila Diskvalifikaciju kao na Survioru(Ili neki drugi riality?)
Ja sam Maksuz Memi dao 5 glasov
kupačica

#1525 Re: Farma

Post by kupačica »

dječak sa šibicama wrote: Ne vjerujem joj da nema nikoga vani, jer je na jednoj zurci mahala u kameru i govorila "nekome" kao oprosti ovo je samo show, a onda je i Sandri rekla "pozdravi mi decka". Manipulatorica.
Tako je, manipulatorka za neskrivenom, sirovom taktikom.
Nešto kontam, da izleti Filip, a Stanojka ostane sama na ledini. Ionako se distancirala od društva, a ne bi mogla nikome više da se prikači. Cura glumi ludilo, a zapravo je parazit.
Da joj neko kaže riječi poput mojih, Stana bi rekla da smo ljubomorni i zavidni.
Na šta? Na seljačku fizionomiju niskog čela i odsustvo ikakvog talenta.
Tako razmišlja djevojka kojoj je lična karta zadnjica. Nije joj niko objasnio da postoje i lice, talenat, pamet.
Locked