Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gnjev wrote:
Np,bio je i ovaj konfllikt Ljuba Tarot u kojem ga je optuzila da je prevrtljivac i lazov ali je kratko trajalo jer glista ne zna potrefit halu a ne da posjeduje umjece rasprave.
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
I on je rekao kako je sve što on radi i kaže ok, Ljuba mu je na to rekla da se stidi što ga poznaje i spomenula 2% glasova u smislu ne bih se više nikad nigdje pojavila da sam tu bruku doživjela. Reče mu i kako se srao u gaće zarad pobjede.
Last edited by Igbala on 03/07/2013 03:38, edited 1 time in total.
"Ja sam voljena djevojka, od porodice, prijatelja sa fb, ovdje na farmi me urnišu i gaze, ali neće me slomiti...većina pitanja večeras je upućena meni...niko me ne voli, Filipe...tri mjeseca naše veze...ne čujem...razumijem...a Memo se kune u dijete i poziva na Boga, ljigavac laže da sam rekla za moju pobjedu..." = očajni monolog, fgfdh reče riječ dvije
i tako dalje i tako bliže
što bi rekli farmeri
Last edited by Igbala on 03/07/2013 03:47, edited 1 time in total.
Kad su iznijeli informacije o Staniji ,Filip se okrenuo prema redu gdje su sjedili Sha i Memo nasmijao se i namigno .Mozda je i on shvatio u kakvom je kurcu i samo hoce da iznese ulogu do kraja . Laku noc . Over and out
gnjev wrote:Kad su iznijeli informacije o Staniji ,Filip se okrenuo prema redu gdje su sjedili Sha i Memo nasmijao se i namigno .Mozda je i on shvatio u kakvom je kurcu i samo hoce da iznese ulogu do kraja . Laku noc . Over and out
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
nemo' za'ebavat
to mi je promaklo
ma prebit će njega vani, a neka on iznosi ulogu gdje hoće
Igbala wrote:@gnjev
Mislim da nisi ništa zaboravio, samo bih dodala da je Fufica rekla Memi kako je u nekom rijalitiju pobijedio maneken koji je prelijep, a Filip nije baš toliko i kako Filip zna tog manekena...pa iz toga izvukla zaključak da joj treba maneken jer mlada publika pada na ljepotu i ljubavnu priču a sve samo zbog pobjede.
Najjače bilo kada je Filipu malom odgovorila kako je pozdravljanje Šarenog i "ovo je samo igra" bilo davno
pa joj on spustio "ne, bilo je na žurci kada je bila Mira Škorić"
Meni je to najjači momenat. Sva se zbunila. Majke mi, postajem zla da su je cijelu noć napadali ja bih gledala i
Mislim da nisi ništa zaboravio, samo bih dodala da je Fufica rekla Memi kako je u nekom rijalitiju pobijedio maneken koji je prelijep, a Filip nije baš toliko i kako Filip zna tog manekena...pa iz toga izvukla zaključak da joj treba maneken jer mlada publika pada na ljepotu i ljubavnu priču a sve samo zbog pobjede.
Najjače bilo kada je Filipu malom odgovorila kako je pozdravljanje Šarenog i "ovo je samo igra" bilo davno
Meni je to najjači momenat. Sva se zbunila. Majke mi, postajem zla da su je cijelu noć napadali ja bih gledala i
Nek neko postavi snimak tog momenta kad mogne :$ Hvala ^^
nikome nece da se zamjeri
nista ona ne zna
ako ce se sa nekim svadjati onda je to ekrem kada je pjana i on pjan
ako ce nekog anavesti kao problem na farmi onda je to memo - ALI i to onako eto ja ne znam koga drugog pa neki glup ko tocak razlog navede i kaze eto memo je to i to
i ono davanje stapica memi je bilo cisto podvlacenje i ulizivanje srbima - ekreme eto ako ti je memo brat onda je meni stanija sestra - a ovamo filip je gazi komentarima da je seljanka i sta vec ne
Filip maleni bi volio da je Filip koji je u vezi sa Stanijom u nekoj vrsti veze s njim. Ovolike emocije u komentarisanju Stanije su 100% pa i više nego čudne.
Šaban je "oduvan", a naš napaćeni Memo nije mogao ni prići. Ah te žene zvane trebe