Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stvarno si cudna ako mislis da Radojka nema glasace ?
Ovo je Farma na selu,a ne Farma starleta i Farma manekena....Radojka i Goca ne izlaze iz kuhinje,a Radojka iz stale
Glasa ruralni dio Srbije, ne znam sta vam je tu cudno.
Meni je cudnije ko glasa za Ljubu, dok je dronfulja pokupila Jovanine glasove po meni logican slijed da Joka izleti veceras.
astrid wrote:Ljudi, opustite se
Moj favorit je Sha,ali ne zato sto je dobar sa Memom.On mi je antipatican.(sad me naruzite)
Pobjedjuje Goca,Fufi ili Fifi.
I mene Memo nervira zadnjih dana...onako kad progovori.
Glasa ruralni dio Srbije, ne znam sta vam je tu cudno.
Meni je cudnije ko glasa za Ljubu, dok je dronfulja pokupila Jovanine glasove po meni logican slijed da Joka izleti veceras.
Cudno je jer je totalni anonimus cak i u odnosu na Jovanu, a jos vise u odnosu na ostale i zato sto nista nije pokazala.
vidi ove glupace Jovane drzi moralne pridike o Staniji a ona se jedina pojebala na farmi pred milionima ljudi pu majku ti glupu jos ima obraza da prica
TheWatcher wrote:vidi ove glupace Jovane drzi moralne pridike o Staniji a ona se jedina pojebala na farmi pred milionima ljudi pu majku ti glupu jos ima obraza da prica
TheWatcher wrote:vidi ove glupace Jovane drzi moralne pridike o Staniji a ona se jedina pojebala na farmi pred milionima ljudi pu majku ti glupu jos ima obraza da prica
A otkud znas da Stanija nije
..ili da Jovana jeste
Vidjela se samo jorgan planina..nis konkretno
astrid wrote:Ljudi, opustite se
Moj favorit je Sha,ali ne zato sto je dobar sa Memom.On mi je antipatican.(sad me naruzite)
Pobjedjuje Goca,Fufi ili Fifi.
I mene Memo nervira zadnjih dana...onako kad progovori.
..mene konstantno nervira.Nikad mi nije bio simpatican.