Farma šest

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
radiša

#851 Re: Farma šest

Post by radiša »

nema me tamo wrote: @ Radiša znaci uživo mica nista nije rekao?
ma kakvi,podla zorica sve smislila nebi li ga izbacila.
dulekrele

#852 Re: Farma šest

Post by dulekrele »

sWeeT_Companion wrote:Naravno da nije rekao, nije toliko glup.
I uopšte zašto bi tog Alija za koga osim rodjene majke niko nije čuo nazivao mudžahedinom?! Zoričina i igra njenog kunića ljubimca je providna i pokupili su se... I neka su.
poprilicno je glup kada se javno izjasnjava da je cetnik i srpski nacionalista. svoj bolesni um je pokazao i na prosloj farmi kada je izbacen. inace mica-cetalj je nova pudlica od psihoMaje vec ga je postavila za supervizora. deja vu. :D
cpu_fan

#853 Re: Farma šest

Post by cpu_fan »

dulekrele wrote:
cpu_fan wrote:
dulekrele wrote:A sto bi mi sisulja smetala ? pa nije mi ona resetala iznad glave 4 godine vec ovo govno od mice, koji je btw. bio konobar prije rata pa ga ja nisam ni zaposlio kao konobara.
Pa treba da nam smeta. Ona se nanosala bundi i zlata koje je njen zagondžija njoj donosio dok je ubijao ljude na ovim prostorima. Svoju karijeru je izgradila na istim tim otetim zlatom i sad treba da se pravim da mi ne smeta. Smeta mi i te kako.
gdje nade informaciju da joj je staric ubijao na ovim prostorima ? to nisam nigdje procitao.
Očigledno da si pobrkao osobe, pričam o srpskoj majci, Ceci.
dječak sa šibicama

#854 Re: Farma šest

Post by dječak sa šibicama »

Najjace mi je kad Maja rece da Grdoba ima kafanu i to se zove "Boem".

On je, kao, boem.

A ona smrdulja Torlak se ne oglasava, Pink BH se pravi blesav po ko zna koji put.
dječak sa šibicama

#855 Re: Farma šest

Post by dječak sa šibicama »

dulekrele wrote: poprilicno je glup kada se javno izjasnjava da je cetnik i srpski nacionalista. svoj bolesni um je pokazao i na prosloj farmi kada je izbacen. inace mica-cetalj je nova pudlica od psihoMaje vec ga je postavila za supervizora. deja vu. :D
Providne igre, onaj dan je bila kaznjena sto je isla do izolacije razgovarati sa Properom, ljuta ode do kapije kao napustice imanje. Vratila se nasmijesena, tacno sam znao da su joj nesto obecali.

I dobila je zamjenu za Propera, Grdobinu Micu.

Samo se nadam da ce Zorica dok je "u predinfarktnom stanju", isposlovati od Pinka Vendija. Pa da onda pocne dernek. fali tu Zorici pojacanje, a nema boljeg pojacanja od Vendija. Skup svih klosara na jednom mjestu, ok ima ih nesto i u Parovima.
dulekrele

#856 Re: Farma šest

Post by dulekrele »

dječak sa šibicama wrote:
dulekrele wrote: poprilicno je glup kada se javno izjasnjava da je cetnik i srpski nacionalista. svoj bolesni um je pokazao i na prosloj farmi kada je izbacen. inace mica-cetalj je nova pudlica od psihoMaje vec ga je postavila za supervizora. deja vu. :D
Providne igre, onaj dan je bila kaznjena sto je isla do izolacije razgovarati sa Properom, ljuta ode do kapije kao napustice imanje. Vratila se nasmijesena, tacno sam znao da su joj nesto obecali.

I dobila je zamjenu za Propera, Grdobinu Micu.

Samo se nadam da ce Zorica dok je "u predinfarktnom stanju", isposlovati od Pinka Vendija. Pa da onda pocne dernek. fali tu Zorici pojacanje, a nema boljeg pojacanja od Vendija. Skup svih klosara na jednom mjestu, ok ima ih nesto i u Parovima.
Vendi je vec najavljena za oktobar ili novembar negdje sam procitao. i ako su se njih dvije dobro slagale u velikom bratu.
sWeeT_Companion

#857 Re: Farma šest

Post by sWeeT_Companion »

dulekrele wrote:
sWeeT_Companion wrote:Naravno da nije rekao, nije toliko glup.
I uopšte zašto bi tog Alija za koga osim rodjene majke niko nije čuo nazivao mudžahedinom?! Zoričina i igra njenog kunića ljubimca je providna i pokupili su se... I neka su.
poprilicno je glup kada se javno izjasnjava da je cetnik i srpski nacionalista. svoj bolesni um je pokazao i na prosloj farmi kada je izbacen. inace mica-cetalj je nova pudlica od psihoMaje vec ga je postavila za supervizora. deja vu. :D
Svašta će čovjek pročitati... :roll:
P308

#858 Re: Farma šest

Post by P308 »

Zar je moguce da neko podrzava Micu :shock:
Citam komentare i na srpskim portalima, 90% ljudi ga ne moze organski ali se zato kod nas nasao neko ko ga podrzava :D
SaPnA

#859 Re: Farma šest

Post by SaPnA »

Moguce je, evo komso iz zvornika :D
sWeeT_Companion

#860 Re: Farma šest

Ne podržavam ga, samo ne volim te klasične balkanske predrasude i po automatizmu pravljenje krivca bez ikakvog dokaza.

Priča da je nekome rekao da je mudžahedin je isključivi odraz animoziteta. Jer da je rekao Pink bi ga davno izbacio, kao što je to i ranije radio kad su se dešavale slične stvari, s izuzetkom šovinističke priče Ekrema Jevrića. Uostalom, koliko znam, Farma je srpski rijaliti šou. Pink je kompanija iz Srbije i samim time može da radi što hoće.

Dakle, nikakav fan Lepog ili ružnog, samo realan, što je nažalost u vremenu ispranih mozgova i poremećaja sistema vrijednosti, uvijek, poprilično teško biti.
JThomas

#861 Re: Farma šest

Post by JThomas »

P308 wrote:Zar je moguce da neko podrzava Micu :shock:
Citam komentare i na srpskim portalima, 90% ljudi ga ne moze organski ali se zato kod nas nasao neko ko ga podrzava :D
nisu to pravi srbi.
trambusek88

#862 Re: Farma šest

Post by trambusek88 »

Ružni Mića i Maja se dogovorili da isceniraju dolazak pisma u kojem piše da se Milić diskvalifikuje zbog vrijeđanja i omalovažavanja zadruge.

Inače koliko se mogu sjetiti sa prošlih farmi lažna pisma su strogo zabranjena.
lakilaka

#863 Re: Farma šest

Post by lakilaka »

sWeeT_Companion wrote:Ne podržavam ga, samo ne volim te klasične balkanske predrasude i po automatizmu pravljenje krivca bez ikakvog dokaza.

Priča da je nekome rekao da je mudžahedin je isključivi odraz animoziteta. Jer da je rekao Pink bi ga davno izbacio, kao što je to i ranije radio kad su se dešavale slične stvari, s izuzetkom šovinističke priče Ekrema Jevrića. Uostalom, koliko znam, Farma je srpski rijaliti šou. Pink je kompanija iz Srbije i samim time može da radi što hoće.

Dakle, nikakav fan Lepog ili ružnog, samo realan, što je nažalost u vremenu ispranih mozgova i poremećaja sistema vrijednosti, uvijek, poprilično teško biti.
kakvo nakaradno misljenje. pink i farma ne mogu da rade sto hoce. to samo moze opravdavati neko slican njima.
sWeeT_Companion

#864 Re: Farma šest

Naravno da mogu privatna kompanija kojoj ne plaćaš rtv pretplatu. Kao uostalom i svaki drugi kanal. Svi imaju daljinski i mogu prebaciti s onog kanala koji im se ne svidja. Meni što se ne sviđa, ne gledam. To je bar lako.
lakilaka

#865 Re: Farma šest

Post by lakilaka »

sWeeT_Companion wrote:Naravno da mogu privatna kompanija kojoj ne plaćaš rtv pretplatu. Kao uostalom i svaki drugi kanal. Svi imaju daljinski i mogu prebaciti s onog kanala koji im se ne svidja. Meni što se ne sviđa, ne gledam. To je bar lako.
ili ne mozes ili neces da shvatis. ne mogu da rade sta hoce.
afannedim

#866 Re: Farma šest

Post by afannedim »

trambusek88 wrote:Ružni Mića i Maja se dogovorili da isceniraju dolazak pisma u kojem piše da se Milić diskvalifikuje zbog vrijeđanja i omalovažavanja zadruge.

Mogo bi Milić njima jebat majke malo,
Ras Al Ghul

#867 Re: Farma šest

Post by Ras Al Ghul »

Šta se raspraljavate sa ovim bolidom, vidite da trola i kvari temu sa svojim filozofskim zatucanim fašističko-četničkim stavovima.
Adriatic

#868 Re: Farma šest

Post by Adriatic »

afannedim wrote:
trambusek88 wrote:Ružni Mića i Maja se dogovorili da isceniraju dolazak pisma u kojem piše da se Milić diskvalifikuje zbog vrijeđanja i omalovažavanja zadruge.

Mogo bi Milić njima jebat majke malo,
Kakav bolan Milić.
Prava tetkica.
Šta mu je Maja radila a sad joj liže dupe.
Fuj.
sWeeT_Companion

#869 Re: Farma šest

lakilaka wrote:
sWeeT_Companion wrote:Naravno da mogu privatna kompanija kojoj ne plaćaš rtv pretplatu. Kao uostalom i svaki drugi kanal. Svi imaju daljinski i mogu prebaciti s onog kanala koji im se ne svidja. Meni što se ne sviđa, ne gledam. To je bar lako.
Ko će im zabranit? RRA? Da kako da ne... :lol: :lol:
asker

#870 Re: Farma šest

Post by asker »

sWeeT_Companion wrote:
lakilaka wrote:
Ko će im zabranit? RRA? Da kako da ne... :lol: :lol:
Sreca pa Pink ne razmislja kao ti :roll:
Glasaci su iz Bosne, nekad na pocetku ove Farme Kristijan rece da je tek 150 hiljada (ili tako nesto) glasova iz Srbije. Pink hoce gledanost i novac, zato su spremni izdat sveto srpstvo na trenutak.
bingov buraz

#871 Re: Farma šest

Post by bingov buraz »

Ljepotan :mrgreen: je zamjena za jednog drugog barda srBske krajiske pjesme koji je imao nesrecu da premine :mrgreen: prije samog pocetka Farme :lol:
http://www.opera-17.com/tv/reality/tuga ... -realityja

Mnogi hitovi su ostali iza njega,Tjera Srbin Balije,Kokarda i jos mnogo drugih.

https://m.youtube.com/watch?v=Nz9eymF4xxk
Perla7419

#872 Re: Farma šest

Post by Perla7419 »

Ukoliko produkcija vrati Z(l)oricu stvarno nece ispasti fer prema ostalim ukucanima. Znaci bice na polju, pokupice informacije, vratiti se i opet glumiti kauboja. Zena mi se bas zgadila kad sam cula sta je rekla Bojani. Mislila sam da Tamara ima ulicarski rijecnik, ali ipak je Zorica otkrila svoje pravo lice. Ostali su nju akademski gradjani. Mene bi bilo stid vratiti se da sam onako nesto rekla. I ona drugima govori da su olosi, akrepi, a ona zapravo govori o sebi.
afannedim

#873 Re: Farma šest

Post by afannedim »

Koji kurac stavljate ove četnike I njihove pjesme, jebat ih.
junior3

#874 Re: Farma šest

Post by junior3 »

Neđo Kostić i Neđo sa Manjače nisu isti čoveci. :D
Herr Flick

#875 Re: Farma šest

Post by Herr Flick »

Ja sam gledao ovo povrsno i bio sam u toku ali kad je ovaj cetnik usao nikako ne gledam,jer kako mogu gledat nekog ko pjeva ove pjesme :cry:

:skoljka: :skoljka:
Post Reply