Farma šest
Moderator: _BataZiv_0809
- dječak sa šibicama
#651 Re: Farma šest
Nije Zorica gurnula Bakica, nego ovaj mali Zoricin, Alija.
Bakic opet najavljuje da izlazi veceras, ljut je jer je opet ponizen... Bakic izlazi sa Farme Vol.6 "Iznad zakona"...
Bakic opet najavljuje da izlazi veceras, ljut je jer je opet ponizen... Bakic izlazi sa Farme Vol.6 "Iznad zakona"...
- SpecialOffer
#652 Re: Farma šest
Nemoj mi samo reci da su ti ona dvojica debila iz VB prijateljiasker wrote:Stanija je pola zena - pola reality show. Zna pichoka kako se ponasat u ovakvim situacijama............zna gdje su kamere, kad se postavit kvalitetno za kadar, kad istrpit bombardovanje, kad napast i sve to uz osmijeh.
Jedino sto je ocigledno je da je bas sto bi mi rekli "grohnula".............nema drugog izbora nego se vucarat po ovim farmama. Dodje mi je i zao. Moja 2 dobra prijatelja su je vodila po nekim diskotekama gdje su oni kao dj-evi a ona kao eto neka hostesa. Pricam o diskotekama po Bosni. Sirotinja.
Nije sramota bit sirotinja, al u tom slucaju nisi ni za kamere, novine, tabloide itd sa izjavama ni manje ni vise nego da si srpska Kim Kardashian. Tuga.
Sutra bi se udala za prosjecnog Bosnju i presla na Islam, garantovano!
- Kal El
#653 Re: Farma šest
Čujem Maja dala teletu alkohola
ima da im bude paklena nedjelja zbog toga
- urocnoposljedicna
#654 Re: Farma šest
Za ovo bi je diskvalifikovala. Neka terorise farmere koji joj to dozvoljavaju a mogu se braniti, ali neka ne terorise zivotinje. Drolja bolesna, ne bira na cemu ce se izivljavati.Kal El wrote:Čujem Maja dala teletu alkoholaima da im bude paklena nedjelja zbog toga
- Tiger 033
#655 Re: Farma šest
Sta se ovo desava sa PinkomBH
nema zemaljskog signala vec dva dana... kad sam na poslu ne mogu nista da upratim 
- trambusek88
#656 Re: Farma šest
Meni radi regularno (telemah)Tiger 033 wrote:Sta se ovo desava sa PinkomBHnema zemaljskog signala vec dva dana... kad sam na poslu ne mogu nista da upratim
- Tiger 033
#657 Re: Farma šest
Zemaljski signal...NE kablovski 
-
strucnjak_kofol
#658 Re: Farma šest
Ima,evo ja gledam zemaljski signal na vikendiciTiger 033 wrote:Zemaljski signal...NE kablovski
- trambusek88
#659 Re: Farma šest
Previše joj tolerišu, mislim da je tako bilo i na prethodnim farmama. Likovima koji dižu gledanost više se gledalo kroz prste, nego ovim drugim.urocnoposljedicna wrote:Za ovo bi je diskvalifikovala. Neka terorise farmere koji joj to dozvoljavaju a mogu se braniti, ali neka ne terorise zivotinje. Drolja bolesna, ne bira na cemu ce se izivljavati.Kal El wrote:Čujem Maja dala teletu alkoholaima da im bude paklena nedjelja zbog toga
-
Perla7419
#660 Re: Farma šest
Doslo pismo od zadruge da Maja nije dala teletu alkohol. Ali Zorica opet rece da ce Maja dobiti batine, jer je spomenula njenog kucnog ljubimca, koji se naljutio i izasao. Ali Zorica je povukla uzicu i vratila ljubimca u kucu
.
Jedva cekam da Zorica izbatina Maju. Ovo ce biti Farma sa najvise diskvalifikacija. Idemo, Zorice, dokazi da si muskarac u zenskom tijelu i da niko ne smije da dira njenog kucnog ljubimca!
Jedva cekam da Zorica izbatina Maju. Ovo ce biti Farma sa najvise diskvalifikacija. Idemo, Zorice, dokazi da si muskarac u zenskom tijelu i da niko ne smije da dira njenog kucnog ljubimca!
-
Ras Al Ghul
#661 Re: Farma šest
Koji je ovaj Lepomir derpe i pičić

- Partijaner
#662 Re: Farma šest
Lepi mal ne zaplaka od muke,
mada ima i istine sto je govorio.
- P308
#663 Re: Farma šest
Je li moguce da ovaj Lepomir svake sedmice isto ponavlja?
-
Ras Al Ghul
#664 Re: Farma šest
Čuj zbog moje treniranosti i samokontrolePartijaner wrote:Lepi mal ne zaplaka od muke,mada ima i istine sto je govorio.
- dječak sa šibicama
#665 Re: Farma šest
Pink stiti sebe od mozebitnih sudskih parnica jer kad bi priznali da je Maja trovala tele, dobili bi tuzbe od udruzenja za zastitu zivotinja.
A sisulja je glavna, ona nekome o dvolicnosti, a bez da trepne slaze kako nije imala sex.
http://images2.kurir.rs/slika-900x608/t ... 743503.jpg
ovo su sklekove radili
A sisulja je glavna, ona nekome o dvolicnosti, a bez da trepne slaze kako nije imala sex.
http://images2.kurir.rs/slika-900x608/t ... 743503.jpg
ovo su sklekove radili
-
nema me tamo
#666 Re: Farma šest
Pa i nije imala sex Tamara, malo je fingerisao i to je to. 
- Partijaner
#667 Re: Farma šest
I sad zamisli da ti je ona djevojka i ti gledas ovakve scene, je li ona razmisljala sta ce joj reci decko, vjerovatno nista jer je nasla mutavca.
-
Ras Al Ghul
#668 Re: Farma šest
Pa normlan insan se i ne može zamisliti sa ovim silikonskim gaborom!Partijaner wrote:I sad zamisli da ti je ona djevojka i ti gledas ovakve scene, je li ona razmisljala sta ce joj reci decko, vjerovatno nista jer je nasla mutavca.
- dječak sa šibicama
#669 Re: Farma šest
Njen "decko" je neki mutljez zvan Makarona, vjerovatno kriminalac koji radi u Rusiji, drzi neku firmu. Elem, kupuje joj automobile, stan na Dedinju, ona je klasicna sponzorusa a njega zaboli dupe jer takvi tipovi se ne vezuju emotivno za ovakve djevojke.Partijaner wrote:I sad zamisli da ti je ona djevojka i ti gledas ovakve scene, je li ona razmisljala sta ce joj reci decko, vjerovatno nista jer je nasla mutavca.
Mada mediji pisu kako ce joj sve oduzeti, ali nesto ne vjerujem medijima. Puno lazu.
-
Perla7419
#670 Re: Farma šest
Tamo su svi dobri, fini, nevini, naivni.... Izgleda da je u gledaocima problem
, jesmo li mi to poceli halucinariti pa nam se neke scene prividjaju?
Trebala bi zadruga unijeti TV, pustiti neke isjecke i tek tada bi nastao haos ili bi poceo pravi so' sto bi rekao Ekrem. Da je Eki tamo, raspametio bi
se. Inace sto se tice ovih cetvoro u izolaciji, voljela bih da ispadne Ivan (covjek je iritantan uzasno kao i onaj Bakic), mada ne vjerujem. Ne znam
ni koji su kriteriji bili za njegov ulazak. Vidjecemo kako ce farmeri izmuljati odgovore na pitanja gledalaca.
Trebala bi zadruga unijeti TV, pustiti neke isjecke i tek tada bi nastao haos ili bi poceo pravi so' sto bi rekao Ekrem. Da je Eki tamo, raspametio bi
se. Inace sto se tice ovih cetvoro u izolaciji, voljela bih da ispadne Ivan (covjek je iritantan uzasno kao i onaj Bakic), mada ne vjerujem. Ne znam
ni koji su kriteriji bili za njegov ulazak. Vidjecemo kako ce farmeri izmuljati odgovore na pitanja gledalaca.
- radiša
#671 Re: Farma šest
ma on da je neka faca nebi vodo silikonku iz srbije koja je toliko mlađa od njega nego bi naso kakvu ruskinju.tipicni papak sa nasih prostora.dječak sa šibicama wrote:Njen "decko" je neki mutljez zvan Makarona, vjerovatno kriminalac koji radi u Rusiji, drzi neku firmu. Elem, kupuje joj automobile, stan na Dedinju, ona je klasicna sponzorusa a njega zaboli dupe jer takvi tipovi se ne vezuju emotivno za ovakve djevojke.Partijaner wrote:I sad zamisli da ti je ona djevojka i ti gledas ovakve scene, je li ona razmisljala sta ce joj reci decko, vjerovatno nista jer je nasla mutavca.
Mada mediji pisu kako ce joj sve oduzeti, ali nesto ne vjerujem medijima. Puno lazu.
dovoljno mu je facu pogledat i sve ce ti biti jasno.
eno ga milic baca ispod jorgana.
- soccerfan88
#672 Re: Farma šest
Nevjerujem ni ja da njen decko ima dovoljno ni mozga ni damu da joj sve oduzme. Medutim taj njen deko , pardon decko, ima kcerko koja je otprilike njenih godina i koja nju po novinarskim pricama organski ne podnosi. I kazu da ce joj ona sve oduzeti. Sad hocel, ostaje da se vidi.dječak sa šibicama wrote:Njen "decko" je neki mutljez zvan Makarona, vjerovatno kriminalac koji radi u Rusiji, drzi neku firmu. Elem, kupuje joj automobile, stan na Dedinju, ona je klasicna sponzorusa a njega zaboli dupe jer takvi tipovi se ne vezuju emotivno za ovakve djevojke.Partijaner wrote:I sad zamisli da ti je ona djevojka i ti gledas ovakve scene, je li ona razmisljala sta ce joj reci decko, vjerovatno nista jer je nasla mutavca.
- trambusek88
- dječak sa šibicama
#675 Re: Farma šest
hahahatrambusek88 wrote: