dječak sa šibicama wrote:Kristijanu izletilo sta pise u medijima, citao dok je bio na sivanju rane.
aha
Moderator: _BataZiv_0809
dječak sa šibicama wrote:Kristijanu izletilo sta pise u medijima, citao dok je bio na sivanju rane.
Vjerovatno onaj crnogorac, on vec danima govori da hoce kuci.Magarece_godine wrote:Maloprije neko od učesnika rece izasao je napolje..i odmah ukinuse...
Magarece_godine wrote:Al majina faca kad je ovaj puko. ...![]()
neprocjenjivo
Pa valjda je ili Hrvatica ili joj je decko Hrvat, rece nesto "zna se ko su moji roditelji" i spominju Hrvatsku ona i Kristijan.suspect_zero wrote:mislim da ona Sanela nije muslimanka.....vidi joj krsta na majici![]()
ko je ustvari onaj drot'?....meni više on liči na krimosa nego Golubović
dječak sa šibicama wrote:Pa valjda je ili Hrvatica ili joj je decko Hrvat, rece nesto "zna se ko su moji roditelji" i spominju Hrvatsku ona i Kristijan.suspect_zero wrote:mislim da ona Sanela nije muslimanka.....vidi joj krsta na majici![]()
ko je ustvari onaj drot'?....meni više on liči na krimosa nego Golubović
mene "boli" sto vi koji pratite farmu komentarisete totalno lose pripremljeni.archi_a wrote:Ne mora ga ovaj ni napasti, zaganjat će ga peterica drugih da bi se kristijanu dodvorili. Jebeno
radiša wrote:Kristijan stavio staniji jaje u usta
Ne treba ni medijima svaku vjerovati, pisali su da ona Golubovicka boluje od raka na glasnicama, a ona eno je opet u Parovima.suspect_zero wrote:http://www.farmasrbija.net/2015/09/02/m ... bog-farme/
![]()
![]()
![]()
e fakat ne kontam, čovjek cijeli život svira, pjeva, komponuje i na kraju se dovede da ga ''starost pita gdje je bila mladost''a zarađiv'o je dobro, nije da nije