Farma šest

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
suspect_zero

#251 Re: Farma šest

Post by suspect_zero »

dječak sa šibicama wrote:Kristijanu izletilo sta pise u medijima, citao dok je bio na sivanju rane.

aha :lol: najjače kad pita Maju: ''čitaš ti novine ovih dana?'' :lol: :lol:
Partijaner

#252 Re: Farma šest

Post by Partijaner »

Ne znam sta vas cudi kod nje, ko je gledao u velikom bratu i dvoru nije mogao nista drugo ocekivati, velika stovateljica Milos Bojanica, malo pokupila fore od njega, poremecena brbljiva zena.
radiša

#253 Re: Farma šest

Post by radiša »

Provocirali su ga i smatrali misem a dobili su sto su trazili misevi.,
Magarece_godine

#254 Re: Farma šest

Post by Magarece_godine »

Maloprije neko od učesnika rece izasao je napolje..i odmah ukinuse...
Baltazar_khan

#255 Re: Farma šest

Post by Baltazar_khan »

ljut je ko ris :shock:
Magarece_godine

#256 Re: Farma šest

Ova ga treba dira hoce nesto da mu kaze...on je ignorise...hahaha kakav lik
dječak sa šibicama

#257 Re: Farma šest

Post by dječak sa šibicama »

Magarece_godine wrote:Maloprije neko od učesnika rece izasao je napolje..i odmah ukinuse...
Vjerovatno onaj crnogorac, on vec danima govori da hoce kuci.

Kristijan je karakter, svaka mu cast. Glupaca Maja danas pocela pricu kako sastanke moraju pocinjati urlanjem ZA SRBIJU, a nisu svi Srbi na farmi niti se gleda samo u Srbiji. Zbog ove male Sanele, pa zbog Bukve, trazio da Maja promijeni odluku.

Ali svi su se usrali kad je "okrenuo" na drota, gdje nece jebote Kristijan je ko grizli medvjed, koliko god bio pripitomljen ne znas kad ce mu zuta minuta. I ko ce ga zaustaviti, jos onaj cekic ima u ruci, moze ubiti nekoga.
A Maja namjerno provocira i to i zeli, Zlorica je u pravu, napravice veliko sranje sa tim provokacijama.

Kiki je bukvalno ugasli vulkan, tempirana bomba, i to ona avionska. Ja bi se bojao da sam tamo, koliko god postujem covjeka i boli me briga sto je kriminalac, karakter je.
suspect_zero

#258 Re: Farma šest

Post by suspect_zero »

mislim da ona Sanela nije muslimanka.....vidi joj krsta na majici :D

ko je ustvari onaj drot'?....meni više on liči na krimosa nego Golubović :roll:
Magarece_godine

#259 Re: Farma šest

Al majina faca kad je ovaj puko. ... :-D :-D neprocjenjivo :-D
suspect_zero

#260 Re: Farma šest

Post by suspect_zero »

Magarece_godine wrote:Al majina faca kad je ovaj puko. ... :-D :-D neprocjenjivo :-D

mislim da je malo pišnula, ako ne i kaknula :D
Baltazar_khan

#261 Re: Farma šest

Post by Baltazar_khan »

ne znam šta je sanela, al vidim da ima fantastičnu pozadinu :oops:

drotina pokazala svoje lice inače su jaki samo kad imaju pendrek. ovaj put "krimos" imao nešto u ruci. zamislite da ga je opalio po onoj ćelavoj čehri :mrgreen:

svidilo mi se ono kad je rekao da su bilderi iskompleksirani xD
dječak sa šibicama

#262 Re: Farma šest

suspect_zero wrote:mislim da ona Sanela nije muslimanka.....vidi joj krsta na majici :D

Pa valjda je ili Hrvatica ili joj je decko Hrvat, rece nesto "zna se ko su moji roditelji" i spominju Hrvatsku ona i Kristijan.
suspect_zero

#263 Re: Farma šest

Post by suspect_zero »

dječak sa šibicama wrote:
suspect_zero wrote:mislim da ona Sanela nije muslimanka.....vidi joj krsta na majici :D

Pa valjda je ili Hrvatica ili joj je decko Hrvat, rece nesto "zna se ko su moji roditelji" i spominju Hrvatsku ona i Kristijan.

ma nemam blage, prvi put je vidim a nije ni bitno, pristojna je cura za sada......bilo bi bezzze da Maja utiče na drota pa da izazove tuču u kojoj bi Golubović bio pokretač, nešto je to i spomenula maloprije....može kučka zakuhat pa da Kristijana izbace :oops:
dječak sa šibicama

#264 Re: Farma šest

Uklanja konkurenciju, zato je Staniju i Kristijana za sluge izabrala.

Na Staniju kidise od prvog dana.

Ne smije drot nista, usro se ko grlica, zapravo nije vise drot, suspendiran je. Ko zna zasto. On je bio nekakav instruktor.

Ukenjao se, cupka nogom, kao on ce tuziti, nece uzvratiti udarac. Fakat je ko pudlica Majina, takve ljude ne podnosim.
dječak sa šibicama

#265 Re: Farma šest

Evo ga sad ovaj, crnogorac, hoce da bije Zloricu :lol:

Pa koliko su tamo, 4 ipo dana? kako misle izdrzati 120 dana, do nove godine... tu ce biti i evakuacije ko u filmovima.
archi_a

#266 Re: Farma šest

Post by archi_a »

Kaže: neee, nećemo da se bijemo, mogu samo da te bijem i prebijem ko mačku. Hajmo, štala, lopata i kupi govna. :D
Mučna situacija skroz.
Bivši drot u trenutku ispuha za tri broja.Sila je ovaj kristijan. Alfakat.
Jadan od rijetkih krimosa koji je doživio kraj snimanja serijala o kriminalcima iz 90-tih, definitivno nije neko na koga bi se za ta djela (iz tog perioda) trebali ugledati mlađi naraštaji. Nije nešto što bi trebalo biti hvale vrijedno.
A ovo što pokazuje u šou, ne znam da li su ga pripremili i nasavjetovali, ali definitivno najrealniji i najobjektivniji lik na farmi i fakat je fer. Svaka mu čast.
Jebo me svak i što poče gledati ovo. :D
P.s. i nije ovom dvojcu (maja & bilder) problem da li će se nešto desiti na samoj farmi, da li će ih kristijan napasti. Problem je šta kad se šou završi valja izaći napolje. :-D
Skonto je to ex-drot. Ne mora ga ovaj ni napasti, zaganjat će ga peterica drugih da bi se kristijanu dodvorili. Jebeno
Last edited by archi_a on 02/09/2015 03:03, edited 1 time in total.
forum_selektor

#267 Re: Farma šest

Post by forum_selektor »

archi_a wrote:Ne mora ga ovaj ni napasti, zaganjat će ga peterica drugih da bi se kristijanu dodvorili. Jebeno
mene "boli" sto vi koji pratite farmu komentarisete totalno lose pripremljeni.:D Kad je izlazio iz studija, Kristijana ispracaju tri lika, ono luzeri po defaultu. Ljube ga, grle ko brata rodjenog. Takvi skacu bez da im trebaju uputstva. Ima on tu ekipu oko sebe, koja moze da izadje na kraj i sa vecim mangupima od ovog celavog steroidasa.
radiša

#268 Re: Farma šest

Post by radiša »

Kristijan stavio staniji jaje u usta :D
suspect_zero

#269 Re: Farma šest

Post by suspect_zero »

http://www.farmasrbija.net/2015/09/02/m ... bog-farme/

:roll: :roll: :oops:

e fakat ne kontam, čovjek cijeli život svira, pjeva, komponuje i na kraju se dovede da ga ''starost pita gdje je bila mladost'' :oops: a zarađiv'o je dobro, nije da nije :-)
suspect_zero

#270 Re: Farma šest

Post by suspect_zero »

radiša wrote:Kristijan stavio staniji jaje u usta :D

jedno ili dva? :D
radiša

#271 Re: Farma šest

Post by radiša »

za pocetak jedno,treba bit skroman.
dječak sa šibicama

#272 Re: Farma šest

suspect_zero wrote:http://www.farmasrbija.net/2015/09/02/m ... bog-farme/

:roll: :roll: :oops:

e fakat ne kontam, čovjek cijeli život svira, pjeva, komponuje i na kraju se dovede da ga ''starost pita gdje je bila mladost'' :oops: a zarađiv'o je dobro, nije da nije :-)
Ne treba ni medijima svaku vjerovati, pisali su da ona Golubovicka boluje od raka na glasnicama, a ona eno je opet u Parovima.

Inace, ovi su valjda oborili neki rekord, u 5 dana imaju dva diskvalificirana ucesnika, u 5 dana. A da se jos niko nije ni potukao.

Sinoc je samo cudom izbjegnuta tragedija, onaj crnogorac Tomovic je prvo otisao tamo u produkciju, izasao sa farme i nakon sat vremena ulijece na farmu ko lud, hoce da ubije Zloricu. Sreca da je bila u poljskom wc-u, da ju je vidio, on bi je udario i ubio bi je jer Zlorica je srcani bolesnik. Covjek presvrnuo odjednom, valjda mu je otac umro prije 3 mjeseca, vidi se da je na terapiji jer ne ponasa se normalno. Neki pospani pogled, mumljanje dok govori, tek kad popije malo alkohola dodje sebi ali onda valjda ide onaj efekt tablete + alkohol pa presvrne.

Fakat im se tamo moze napetost rezati nozem, tek 5 dana proslo a valja njima jos 135 dana biti tamo. Ako ne padne mrtva glava, bice dobro. Vidi se i da psiholozi ucestvuju u organizaciji emisije, mi ovdje ne pratimo pa ne znamo sta se desava na srpskoj estradi. Odjednom vidim snimak, Maja i bilder u nekoj emisiji od ranije, on joj navodno trener jer lik se bavi i privatnim treninzima. Onda saznas da je Novica Zdravkovic jaran od Kristijanovog oca, bio. Pa onaj neki voditelj sto je tukao zenu, ima neku pricu sa Bukvom. A Bukva odlicno zna ko je Osmicin jebac.
Organizatori odlicno znaju sve te veze i vezice, a estrada je inace leglo sljama, i samo ih treba ubaciti u ogradjeni prostor i pustis da vrijeme odradi svoje. Zato mnogi i ne zele ucestovati, znaju da ce ih nekad neko negdje nacepiti jer svi sve znaju i svi imaju oraha u djepovima, i oboriti im imidz.
radiša

#273 Re: Farma šest

Post by radiša »

Maja poliva Staniju vodom i kafom, to je isto nasilje koje se nebi trebalo podrzavat u farmi i mislim da bi se zadruga trebala oglasit i kaznit Maju.Sutra se kiselinom mogu posipat ako je tako i da sljepi hodaju farmom.Sramota.
dječak sa šibicama

#274 Re: Farma šest

Kristijan je meni kralj, poceo sam sa sobom pricati, sta kaze "ovo je psihijatrija, sta je ovo, gdje sam ja usao, moram biti psihijatar" :lol:
trambusek88

#275 Re: Farma šest

Post by trambusek88 »

Neko od one ekipe (Maca, Firči ko već...) poljevao je Bojanića vodom, a i on njih. Ne sjećam se jeli bilo kazni za to.
Post Reply