Zanimljivo sve one zenske sto su na farmi, sa viklerima se setaju, mini haljinice, nasminkane,zapitah se iz kojih razloga su otisle tamo!:/
FARMA-PINK
Moderator: _BataZiv_0809
-
Envy
#26 Re: FARMA-PINK
Dok imala promociji par kanaka ex yu,imala i priliku vidjeti malo i farmu.
Zanimljivo sve one zenske sto su na farmi, sa viklerima se setaju, mini haljinice, nasminkane,zapitah se iz kojih razloga su otisle tamo!:/
- neprilagodjena
#27 Re: FARMA-PINK
Znam da nema nista sa Farmom ali zbog ovog da otvaram temu mi malo previse,tako reko ovdje da pitam
Da li se negdje moze pogledati onaj Survivor ali sa pjevacima/glumcima ( i tako dalje) iz bivse juge
Znam da je V.Z bila tamo

Da li se negdje moze pogledati onaj Survivor ali sa pjevacima/glumcima ( i tako dalje) iz bivse juge
Znam da je V.Z bila tamo
-
mentalist
#28 Re: FARMA-PINK
Imas na OBN od utorka do petka u 22:15, a nedeljom u 22 povratak u civilizacijuneprilagodjena wrote:Znam da nema nista sa Farmom ali zbog ovog da otvaram temu mi malo previse,tako reko ovdje da pitam![]()
Da li se negdje moze pogledati onaj Survivor ali sa pjevacima/glumcima ( i tako dalje) iz bivse juge![]()
![]()
Znam da je V.Z bila tamo![]()