Maca sibicar,neponovljiv
FARMA-PINK
Moderator: _BataZiv_0809
-
sumirprimus
#1 FARMA-PINK
Prosto nevjerovatno,da nema tema...fola niko ne gleda
Maca sibicar,neponovljiv
Maca sibicar,neponovljiv
-
sumirprimus
#2 Re: FARMA-PINK
hehehe hvala metropoli beogradu sto postoji,pa odvuce nakve ko lošmi sebi... 
-
vs84sa
#3 Re: FARMA-PINK
nisam gledao do neki dan bas nikako, mozda zadnjih 10 dana sam upratio, nije mi jasno zbog cega toliko napadaju onog milosa? kontam ja sve to, covjek im je nasao svima bolnu tacku, zna ujesti, a on sam ima jako dobru samokontrolu, ono sto njega pogodi iskulira i niko ne skonta gdje da ga gadja. dobro taktizira, okrenuo je sve ukucane protiv sebe ali publika je na njegovoj strani. i jos jedna stvar kako to da njemu svi j... od majke mrtve pa do familije sve po spisku a onda kad on vrati 5% od toga on je ovakav ili onakav.
maca ko maca, nista posebno, tu i tamo neki biser izvali ali meni je on totalno bezveze lik, tj nije mi smjesan sekunde, ispod prosjeka. ne moze sve na galamu, a ovdje je ispo debil kad se prikljucio onom firciju kocijasu u uvredama.
onaj reper juice kreten. mangup pravi, uhvatio covjeku od 60 godina prijetit, da sretne svog vrsnjaka na ulici bio bi manji od makovog zrna, takvi su na rijecima najjaci. sjeo da pije i poslije pola litra jezik zapetljao, milos prica ko da nije nijedne popio sto dovoljno govori koliko je covjek pribran u svemu sto radi.
onaj gagi gnjida prava, kaze cuo sam kad ti je psovao majku a svi smo vidjeli da nije covjek m od majke spomenuo, al dobar je za gledat, koliko neko moze biti glup to je drama.
zene su bezveze totalno sve pojavom, jedino bi onu draganu negdje na selu volio upoznat
sve u svemu, da nema svadje i onih prepucavanja nebi niko ni gledao, vjerovatno su toga i na pinku svjesni pa nece dati milosu jos dugo da ispadne, prije svega zbog televoutinga, pare su to...
maca ko maca, nista posebno, tu i tamo neki biser izvali ali meni je on totalno bezveze lik, tj nije mi smjesan sekunde, ispod prosjeka. ne moze sve na galamu, a ovdje je ispo debil kad se prikljucio onom firciju kocijasu u uvredama.
onaj reper juice kreten. mangup pravi, uhvatio covjeku od 60 godina prijetit, da sretne svog vrsnjaka na ulici bio bi manji od makovog zrna, takvi su na rijecima najjaci. sjeo da pije i poslije pola litra jezik zapetljao, milos prica ko da nije nijedne popio sto dovoljno govori koliko je covjek pribran u svemu sto radi.
onaj gagi gnjida prava, kaze cuo sam kad ti je psovao majku a svi smo vidjeli da nije covjek m od majke spomenuo, al dobar je za gledat, koliko neko moze biti glup to je drama.
zene su bezveze totalno sve pojavom, jedino bi onu draganu negdje na selu volio upoznat
sve u svemu, da nema svadje i onih prepucavanja nebi niko ni gledao, vjerovatno su toga i na pinku svjesni pa nece dati milosu jos dugo da ispadne, prije svega zbog televoutinga, pare su to...
-
sumirprimus
#4 Re: FARMA-PINK
Mislim,nema ljepseg eksperimenta o ljudskom ponasanju od ovog,a da nije prinudan... D:
Ovi svi na farmi su nebitni,koliko cinjenica da zarad novca/kesa/love produkcija napravi takvu situaciju da iz ljudi izvuce ono najgore...
Ono sto je meni interesantno,je sljedece:kako je lako napraviti podjelu medju ljudima,na ove i na one,i htio ne htio svrstavas se u jednu od tih kategorja...
Sada je ta podjela na ruralne i urbane,raju i seljake,i u tom sukobu ruralci ubjedljivo vode,jer su bogojazni,radni,vrijedni,a urbani su primitivci neradnici,koji psuju ko kocijasi i boga se ne boje...
A u sustini sve je kontra od onog sto nam se kao takvo servira...
Sto i ja mogu na sabahu s.at
p.s losmi je nazalost reprezent vecine na brdovitom balkanu...
Ovi svi na farmi su nebitni,koliko cinjenica da zarad novca/kesa/love produkcija napravi takvu situaciju da iz ljudi izvuce ono najgore...
Ono sto je meni interesantno,je sljedece:kako je lako napraviti podjelu medju ljudima,na ove i na one,i htio ne htio svrstavas se u jednu od tih kategorja...
Sada je ta podjela na ruralne i urbane,raju i seljake,i u tom sukobu ruralci ubjedljivo vode,jer su bogojazni,radni,vrijedni,a urbani su primitivci neradnici,koji psuju ko kocijasi i boga se ne boje...
A u sustini sve je kontra od onog sto nam se kao takvo servira...
Sto i ja mogu na sabahu s.at
p.s losmi je nazalost reprezent vecine na brdovitom balkanu...
- bosanski
#5 Re: FARMA-PINK
Meni je najveće licemjerstvo ovih "farmi" što plaćaju te kretene 1000 eura sedmično da rade ono što pošteni seljaci-poljoprivrednici rade za 10-20 puta manje novca.
-
sumirprimus
#6 Re: FARMA-PINK
pa dobro,biznis,daju i njima dio kolaca...bosanski wrote:Meni je najveće licemjerstvo ovih "farmi" što plaćaju te kretene 1000 eura sedmično da rade ono što pošteni seljaci-poljoprivrednici rade za 10-20 puta manje novca.
a selo i zemljoradnja su samo sibica koja pali mase..
- bosanski
#7 Re: FARMA-PINK
ma ne razumiješ..sumirprimus wrote:pa dobro,biznis,daju i njima dio kolaca...bosanski wrote:Meni je najveće licemjerstvo ovih "farmi" što plaćaju te kretene 1000 eura sedmično da rade ono što pošteni seljaci-poljoprivrednici rade za 10-20 puta manje novca.
seljaci u hrvatskoj izvrću traktore jer im plaćaju 300 maraka po toni pšenice, a one guske na farmi okopaju mrkvicu i dobiju 1000 eura
-
sumirprimus
#8 Re: FARMA-PINK
pa ne razumijes ti... 
one GLUME da rade i zato su placenije
po onoj staroj,rad je stvorio covjeka,a nerad gospodu...
one GLUME da rade i zato su placenije
po onoj staroj,rad je stvorio covjeka,a nerad gospodu...
- BSn
#9 Re: FARMA-PINK
bosanski wrote:ma ne razumiješ..sumirprimus wrote:pa dobro,biznis,daju i njima dio kolaca...bosanski wrote:Meni je najveće licemjerstvo ovih "farmi" što plaćaju te kretene 1000 eura sedmično da rade ono što pošteni seljaci-poljoprivrednici rade za 10-20 puta manje novca.
seljaci u hrvatskoj izvrću traktore jer im plaćaju 300 maraka po toni pšenice, a one guske na farmi okopaju mrkvicu i dobiju 1000 eura
E, postena kurva s petlje radi sve za sicu, a eskortgrls samo hodaju pored tebe za 10 puta vece pare.
-
sumirprimus
#10 Re: FARMA-PINK
Maceeee
fasistoooo,losmiju
Al mu se nagovori...
Al mu se nagovori...
- swirl
#11 Re: FARMA-PINK
I ja gledam Farmu
Helem, misljenja sam, da na samom pocetku Milos Bojanic nije bio ni pogleda vrijedan, obicni jedan covjek, usao na Farmu da zaradi nesto malo para, i napravi sebi reklamu. Medjutim, Firci prvi pocinje, a za njim slijepo Maja Odzaklijevska (koja je btw. jedna obicna prostakusa) da ga napada, i svadja se sa njim. I tu pocinje frka, digli su Milosu rejting, i doveli su ga dotle da covjek u duelima ima po 90% glasova. Uglavnom, moze on da ne valja, moze da bude najgori na svijetu, ali psovati covjeku mrtvu majku, djecu, zenu, to prelazi sve mjere. Uzas uzasa. A Maca je vrlo interesantan lik. Shvatio da onako kako se inace ponasa ne prija narodu (ovdje mislim na njegovo ucesce u VB), medjutim, nije dugo izdrzao, i nas Maca je opet ono sto ustvari jeste. Nazalost, jer sam na pocetku cak i bila na njegovoj strani, svidjelo mi se sto covjek ustaje rano ujutro, radi, ne petlja se u traceve itd. Mislim da ce pobijediti ili Mina, ili Milos.
-
sumirprimus
#12 Re: FARMA-PINK
Dobar je maca,..ja bih onog necovjeka davno prisastavio...pa kud puklo da puklo.. 
-
samo_ovaj_put
#13 Re: FARMA-PINK
dragana,mina pa milos su vodeci vec nekoliko sedmica u glasovima publike
-
saobracajni fax
#15 Re: FARMA-PINK
Da pobedi MACA na "Farmi",
Iz Srbije: pošaljite 9 na broj 2777 ili pozovite 0780 100 109
Iz Crne Gore: pošaljite 9 na 14941 ili pozovite 095 700 001 - opcija 09
Iz Makedonije: pošaljite FAR_9 na 141591
Iz Bosne i Hercegovine: pozovite 096 820 209
Iz Hrvatske: pošaljite FAR_9 na 66354
Iz Slovenije: pošaljite FAR_9 na 3838
Iz Srbije: pošaljite 9 na broj 2777 ili pozovite 0780 100 109
Iz Crne Gore: pošaljite 9 na 14941 ili pozovite 095 700 001 - opcija 09
Iz Makedonije: pošaljite FAR_9 na 141591
Iz Bosne i Hercegovine: pozovite 096 820 209
Iz Hrvatske: pošaljite FAR_9 na 66354
Iz Slovenije: pošaljite FAR_9 na 3838
-
saobracajni fax
-
saobracajni fax
-
saobracajni fax
-
saobracajni fax
#20 Re: FARMA-PINK
iako znam da vas vecina ne gleda farmu molim vas da glasate za macu,da ne bi pobijedio ovaj fasista milos...
danas je izjavio da je milosevic bio veliki patriota....

danas je izjavio da je milosevic bio veliki patriota....
-
hip
#21 Re: FARMA-PINK
Moralo bi mi biti jako dosadno u zivotu pa da sjednem da gledam to. Uopste mi ne
drzi paznju. Razumjem da ima gledanost pa zato pustaju, ali nista dobro ne moze da se vidi
drzi paznju. Razumjem da ima gledanost pa zato pustaju, ali nista dobro ne moze da se vidi
-
ssmmiilleeyy
#22 Re: FARMA-PINK
Gledate novu sezonu?
Ima uživo na http://televizija.ce.ms/index.php?tv=pink
Ima uživo na http://televizija.ce.ms/index.php?tv=pink
- Tijana_NS
#23 Re: FARMA-PINK
Strashno je sta rade ovom nesrecnom Ekremu 
- Tijana_NS
#24 Re: FARMA-PINK
Sada su organizovali za njega i za Vendi KAO medeni mesec, nalozili su ga da ne radi kamera u sobi . Napalio se ko mlad majmun
Vec prica Vendi kako nece svrsiti u nju, nego ce ga izvaditi
Vec prica Vendi kako nece svrsiti u nju, nego ce ga izvaditi
- neprilagodjena
#25 Re: FARMA-PINK
Nemam Pink ali dok sam bila dole na odmoru gledala sam Farmu
Najzanimljivije mi je bilo to sto su se Bojanic i Zorica svadjali,a Maca mi je isao na zivce.
A ovu novu Farmu ne gledam,citala sam da gnjave Ekrema i da neka Vendi djeli naredjenja.
Najzanimljivije mi je bilo to sto su se Bojanic i Zorica svadjali,a Maca mi je isao na zivce.
A ovu novu Farmu ne gledam,citala sam da gnjave Ekrema i da neka Vendi djeli naredjenja.