Opet je na farmi,ljubio sr sa Sarom tokom zurke i ubacili ga opet a on ko picic bjezi od njekaranana wrote:jesam ja ovo na nekoj slici vidio akija ili mi se cini? je li ovo on i na ovoj farmi ili je samo gostovo?
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Moderator: anex
Opet je na farmi,ljubio sr sa Sarom tokom zurke i ubacili ga opet a on ko picic bjezi od njekaranana wrote:jesam ja ovo na nekoj slici vidio akija ili mi se cini? je li ovo on i na ovoj farmi ili je samo gostovo?
JesteKal El wrote:Opet je na farmi,ljubio sr sa Sarom tokom zurke i ubacili ga opet a on ko picic bjezi od njekaranana wrote:jesam ja ovo na nekoj slici vidio akija ili mi se cini? je li ovo on i na ovoj farmi ili je samo gostovo?Btw,jeli uspio sa onim zadatkom?
Ako udje Vendi prije ce napasti Mis Svetlanu i Mracnog posto ih je prozivala preko medija.dječak sa šibicama wrote:Pa neka ih ubace sve troje, a izbace ovih 5, bilo kojih, svi su jednako "interesantni".
Vendi i glumica su na ratnoj nozi, tu bi kresendo bio. Jos Eki, pa Maja Nikolic lujka, to bi gledao.
Ovi aktualni su manje vise svi u "jebo bi se ali da mi ne udje" modu. I natakarili se na onu Glumicu.
Koliko je Pink ocajan, govori cinjenica da su Hakija ubacili, jebo ih Haki.
Nije joj ovo prvi put da ispada folirantkinja.dječak sa šibicama wrote:I sta kaze Zuzi, Mica je stara sarajevska raja, moj sugradjanin, moj jaran.
Ovo vise nije ni smijesno.
Ali taj decko je komican, tragikomican, cijelu proslu farmu se gurao na mikrofon, stalno pricao o nekoj karijeri koja ga ceka nakon farme, dogovarao pjesme, duete, ovo ono.... prodje dva mjeseca, eto Hakija opet na farmi.Kal El wrote:Najjaci komentar sto sam procitao za Akija "Reče Aki i kotrljao se u uši da spava"
Ma njega su ubacili zato sto se onu noc ljubakao sa Sarom ispred WC jos mi nije jasno sta su njih dvoje pokusavali postici s tim,a njega guraju eto samo da bi se njih dvoje smuvali i bili drugi Filip i Stanija nista drugo.dječak sa šibicama wrote:Pa neka ih ubace sve troje, a izbace ovih 5, bilo kojih, svi su jednako "interesantni".
Vendi i glumica su na ratnoj nozi, tu bi kresendo bio. Jos Eki, pa Maja Nikolic lujka, to bi gledao.
Ovi aktualni su manje vise svi u "jebo bi se ali da mi ne udje" modu. I natakarili se na onu Glumicu.
Koliko je Pink ocajan, govori cinjenica da su Hakija ubacili, jebo ih Haki.
zuzi i nije nesto bas.. tamo mici lize supak.. a ovaj pjeva svoje pjesme poput ove..dječak sa šibicama wrote:I sta kaze Zuzi, Mica je stara sarajevska raja, moj sugradjanin, moj jaran.
Ovo vise nije ni smijesno.
A navodno jos nisu isplatili honorare ni farmerima iz 4. sezone, Tarot ih tuzio cak.Havatar wrote:Sinoc doslo pismo da ce kao nagrada zbog velike gledanosti sad nagrada za prvo mjesto iznositi 100 000 a i za drugo ce se dobijati nagrada nisam zapamtio koliko i da ce zbog toga biti ostrije kazne nakon krsenja pravila.
Sto se tice kazni koliko su samo pravila Stanija i Filip prekrsili na prosloj farmi pa im niko nista nije rekao niti je produkcija reagovala.dječak sa šibicama wrote:A navodno jos nisu isplatili honorare ni farmerima iz 4. sezone, Tarot ih tuzio cak.Havatar wrote:Sinoc doslo pismo da ce kao nagrada zbog velike gledanosti sad nagrada za prvo mjesto iznositi 100 000 a i za drugo ce se dobijati nagrada nisam zapamtio koliko i da ce zbog toga biti ostrije kazne nakon krsenja pravila.
Cuj velika gledanost, kako mazu oci... mada, ne cudi me, raja se navukla na tu farmu, da ubace 20 orangutana koji skacu okolo, raja bi gledala.
O kaznama bolje i ne pisati, Miki udari covjeka, nikom nista. Par dana kasnije, gadja drugog covjeka ciglom, opet nikom nista.