Farma 5

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Kal El

#601 Re: Farma 5

Post by Kal El »

karanana wrote:jesam ja ovo na nekoj slici vidio akija ili mi se cini? je li ovo on i na ovoj farmi ili je samo gostovo?
Opet je na farmi,ljubio sr sa Sarom tokom zurke i ubacili ga opet a on ko picic bjezi od nje :lol: Btw,jeli uspio sa onim zadatkom?

Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Havatar

#602 Re: Farma 5

Post by Havatar »

Kal El wrote:
karanana wrote:jesam ja ovo na nekoj slici vidio akija ili mi se cini? je li ovo on i na ovoj farmi ili je samo gostovo?
Opet je na farmi,ljubio sr sa Sarom tokom zurke i ubacili ga opet a on ko picic bjezi od nje :lol: Btw,jeli uspio sa onim zadatkom?

Jeste
plagijator1975

#603 Re: Farma 5

Post by plagijator1975 »

Ebo ih cetalj, uvlace mu se svi redom.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
dječak sa šibicama

#604 Re: Farma 5

Post by dječak sa šibicama »

Nahvalise farmeri Micu, shmekera, frajera, ikonu, frajercinu....

Lepi Mica, cetnik.
Kal El

#605 Re: Farma 5

Post by Kal El »

Najjaci komentar sto sam procitao za Akija "Reče Aki i kotrljao se u uši da spava" :lol:

Havatar

#606 Re: Farma 5

Post by Havatar »

dječak sa šibicama wrote:Pa neka ih ubace sve troje, a izbace ovih 5, bilo kojih, svi su jednako "interesantni".

Vendi i glumica su na ratnoj nozi, tu bi kresendo bio. Jos Eki, pa Maja Nikolic lujka, to bi gledao.

Ovi aktualni su manje vise svi u "jebo bi se ali da mi ne udje" modu. I natakarili se na onu Glumicu.

Koliko je Pink ocajan, govori cinjenica da su Hakija ubacili, jebo ih Haki.
Ako udje Vendi prije ce napasti Mis Svetlanu i Mracnog posto ih je prozivala preko medija.
dječak sa šibicama

#607 Re: Farma 5

I sta kaze Zuzi, Mica je stara sarajevska raja, moj sugradjanin, moj jaran.

Ovo vise nije ni smijesno.
plagijator1975

#608 Re: Farma 5

Post by plagijator1975 »

Na cemu je ova Zuzi, cuj Mica Sarajevska raja

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Havatar

#609 Re: Farma 5

Post by Havatar »

dječak sa šibicama wrote:I sta kaze Zuzi, Mica je stara sarajevska raja, moj sugradjanin, moj jaran.

Nije joj ovo prvi put da ispada folirantkinja.
dječak sa šibicama

#610 Re: Farma 5

Kal El wrote:Najjaci komentar sto sam procitao za Akija "Reče Aki i kotrljao se u uši da spava" :lol:

Ali taj decko je komican, tragikomican, cijelu proslu farmu se gurao na mikrofon, stalno pricao o nekoj karijeri koja ga ceka nakon farme, dogovarao pjesme, duete, ovo ono.... prodje dva mjeseca, eto Hakija opet na farmi.

Ja samo cekam ljubavnog parazita da uljega, pa da komedija bude kompletna.
Kal El

#611 Re: Farma 5

Post by Kal El »

:lol: maloprije pogledah snimak sa jučerašnje žurke,i pogledah njega...ne znam jeste li vidjeli kako ufurano gleda onaj justin bieber sa boxerom onim, ko da je njegov svijet,bas tako mi se cinilo da i Aki misli,ko on frajer, pff :lol: klempo dosadni,nekulturni,lijeni..kakav crni frajer, pogledaj njegov profil s Farme 4 sa onim brkicima :lol:

amiliana

#612 Re: Farma 5

Post by amiliana »

dječak sa šibicama wrote:Pa neka ih ubace sve troje, a izbace ovih 5, bilo kojih, svi su jednako "interesantni".

Vendi i glumica su na ratnoj nozi, tu bi kresendo bio. Jos Eki, pa Maja Nikolic lujka, to bi gledao.

Ovi aktualni su manje vise svi u "jebo bi se ali da mi ne udje" modu. I natakarili se na onu Glumicu.

Koliko je Pink ocajan, govori cinjenica da su Hakija ubacili, jebo ih Haki.
Ma njega su ubacili zato sto se onu noc ljubakao sa Sarom ispred WC jos mi nije jasno sta su njih dvoje pokusavali postici s tim,a njega guraju eto samo da bi se njih dvoje smuvali i bili drugi Filip i Stanija nista drugo.
dječak sa šibicama

#613 Re: Farma 5

Pa pretpostavljam da se i ljubakao da bi ga ubacili.

Da ima ista pametnije raditi, nebi se nutkao Pinku odnosno produkciji.

Sta su htjeli postici nemam pojma, nisam to ni gledao, jedino primjecujem da je ova Sara neka teska drolja. Zaista mrzim zene tako nazivati, ali ovo, ovo je drolja par exelance. Ajde da "ima decka, zavodi drugog, ljubaka se sa trecim" tamo negdje privatno, vec pred kamerama.... i ovaj glupi narod, izbaci Budjicku, taman kontam jedna radisna i nelosa starleta, nelosa kao osoba, ali to je ljudima dosadno. Narod hoce... Stanfila :D
amiliana

#614 Re: Farma 5

Post by amiliana »

Sara je otpocetka losu sliku poslala,jer su svi skontali da je "laka djevojka" jer se tako pokazuje, meni se usitinu gade takve djevojke i onda poslije dolazi i opovrgava i druge okrivljuje kako govore lazi to koliko je zaista djevojka koja svima pusta i tu je otpocetka los korak napravila.Stanija je drugaciji tip djevojke koja je prije bila u dva rijalitija zna kako se sta radi i ona je vise forsirala patetiku i pravila od sebe zrtvu sto je malo kod naroda i prolazilo pa je zato i dogurala do kraja.
dječak sa šibicama

#615 Re: Farma 5

Ja sam na kraju zakljucio da je Stanija iza sebe imala cijelu ekipu, cijeli tim ljudi, koji su je pokusali promovisati.

Pa kad se sjetim onih baba, sto su zvale telefonom, i citale hvalospjeve sa papira, tacno vidis da cita pripremljen tekst :D

I ispromovisase je, eno je opet u Americi, bezbeli vrti rulet, ili guzom u necijem krilu, lap dance :izet: :D

Sara je... nemam pojma, premalo sam je gledao, ali izgleda mi kao neozbiljna nedorasla droljica. Ili samo glumata, zbog glasova, ajd znaj. Svi oni imaju neku taktiku.
Havatar

#616 Re: Farma 5

Post by Havatar »

Ona je mislila da glumi fatalnu zenu od koju se otimaju na Farmi a mislila ne vidi se iza WC pa da moze sta hoce da radi a da niko ne vidi.
liberty02

#617 Re: Farma 5

Post by liberty02 »

dječak sa šibicama wrote:I sta kaze Zuzi, Mica je stara sarajevska raja, moj sugradjanin, moj jaran.

zuzi i nije nesto bas.. tamo mici lize supak.. a ovaj pjeva svoje pjesme poput ove..
Havatar

#618 Re: Farma 5

Post by Havatar »

Sinoc doslo pismo da ce kao nagrada zbog velike gledanosti sad nagrada za prvo mjesto iznositi 100 000 a i za drugo ce se dobijati nagrada nisam zapamtio koliko i da ce zbog toga biti ostrije kazne nakon krsenja pravila.
adapter

#619 Re: Farma 5

Post by adapter »

Hoce li iko reagovati na promociju Lepog Miće putem Pinka BH?! Podsjetimo se njegovih pjesama:

http://www.youtube.com/watch?v=zLYUTDSPjfM
dječak sa šibicama

#620 Re: Farma 5

I sta mislis postici reakcijom?

Polovina BiH sa zadovoljstvom ili bar odobravanjem slusa Micine pjesme. Uostalom, to je privatna tv kuca.

Okrenes kanal, to ti je jedina opcija.
dječak sa šibicama

#621 Re: Farma 5

Havatar wrote:Sinoc doslo pismo da ce kao nagrada zbog velike gledanosti sad nagrada za prvo mjesto iznositi 100 000 a i za drugo ce se dobijati nagrada nisam zapamtio koliko i da ce zbog toga biti ostrije kazne nakon krsenja pravila.
A navodno jos nisu isplatili honorare ni farmerima iz 4. sezone, Tarot ih tuzio cak.

Cuj velika gledanost, kako mazu oci... mada, ne cudi me, raja se navukla na tu farmu, da ubace 20 orangutana koji skacu okolo, raja bi gledala.

O kaznama bolje i ne pisati, Miki udari covjeka, nikom nista. Par dana kasnije, gadja drugog covjeka ciglom, opet nikom nista.
trambusek88

#622 Re: Farma 5

Post by trambusek88 »

Ma šta će reagovati, neka je ušao da još jednom svi vide kakvo je to đubre. Kakav čovjek trebaš biti da nekom psuješ majku raspalu a nakon 5 minuta pričaš s njim ko da se ništa nije desilo, i tako mjesec dana, a stalno mu je ku*ac u ustima...

Što se tiče Zuzi pitam se zna li ona šta je on pjevao u ratu, a nebi me iznenadilo da ne zna.
P308

#623 Re: Farma 5

Post by P308 »

Koje razocaranje je Zuzi nakon jucerasnje izjave...ali ko zna, mozda zena nije upucena....u svakom slucaju ne mogu da vjerujem kakvu podrsku ima onaj psihopata :-?
amiliana

#624 Re: Farma 5

Post by amiliana »

dječak sa šibicama wrote:
Havatar wrote:Sinoc doslo pismo da ce kao nagrada zbog velike gledanosti sad nagrada za prvo mjesto iznositi 100 000 a i za drugo ce se dobijati nagrada nisam zapamtio koliko i da ce zbog toga biti ostrije kazne nakon krsenja pravila.
A navodno jos nisu isplatili honorare ni farmerima iz 4. sezone, Tarot ih tuzio cak.

Cuj velika gledanost, kako mazu oci... mada, ne cudi me, raja se navukla na tu farmu, da ubace 20 orangutana koji skacu okolo, raja bi gledala.

O kaznama bolje i ne pisati, Miki udari covjeka, nikom nista. Par dana kasnije, gadja drugog covjeka ciglom, opet nikom nista.
Sto se tice kazni koliko su samo pravila Stanija i Filip prekrsili na prosloj farmi pa im niko nista nije rekao niti je produkcija reagovala.
Partijaner

#625 Re: Farma 5

Post by Partijaner »

Dobro saputanje i skidanje bubice, ali udariti nekog sakom u facu eh to je vec nasilno.
Post Reply