Farma 5

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
StupskaBitanga

#1151 Re: Farma 5

Post by StupskaBitanga »

Nakon svih bljuvotina i evidentno loše gledanosti ovo treba ključ u bravu. Nekako pošto je najveći kokošinjac na Dedinju gdje je sjedište Pinka i ovaj haos oko (ne)plaćanja radnika Pink media group mislim da je potrebna željezna metla koja bi nakon Dedinja i Šimanovca mogla biti prebacena na Alipašino u Sarajevu
P308

#1152 Re: Farma 5

Post by P308 »

Havatar wrote:Ne place Jelena nego Sara posto je dosao Era i pitao je znas kako se zovem irekao Andrija i to je podsjetilo na Hakija
Prije pocetka i na samom pocetku zurke je plakala i Jelena Golubovic, sama u sobi. I onda je Era nagovorio da se pridruzi ostalim.
Joj Sare, ne mogu da vjerujem... :-)
Havatar

#1153 Re: Farma 5

Post by Havatar »

P308 wrote:
Havatar wrote:Ne place Jelena nego Sara posto je dosao Era i pitao je znas kako se zovem irekao Andrija i to je podsjetilo na Hakija
Prije pocetka i na samom pocetku zurke je plakala i Jelena Golubovic, sama u sobi. I onda je Era nagovorio da se pridruzi ostalim.
Sigurno zbog toga sto su joj bojkotovali pravljenje predstave
P308

#1154 Re: Farma 5

Post by P308 »

Havatar wrote:
P308 wrote:
Sigurno zbog toga sto su joj bojkotovali pravljenje predstave
Znaci nista na kraju nije bilo od predstave?
Havatar

#1155 Re: Farma 5

Post by Havatar »

Kad sam gledao ono ukljucenje u 4 bilo je da su odustali a sad ne znam da li su poslije pristali mada tesko posto se uglavnom u to vrijeme pripremaju za zurku.
Chisum

#1156 Re: Farma 5

Post by Chisum »

Posto sam se i sam veceras poprilicno nadraf'o, okrenem malo da vidim ove idiote, al' dzaba... nista bez Memana, Shaha, one dileje Vesne, pa i onog, u djetinjstvu zlostavljanog Tarota i ostalih... ovi su mi bas za racku.

Al' sto ova klinka u crvenoj haljini ima pedu... Cudo nju nije niko odvojio, ili je bas neko dijete?

Ove ostale su sve odvratne... krajputnjace. Pogotovo Sara zvana stativa.

A gdje je ono truplo, "Lepi" Mica? Ne vidim ga.
Ripicipi

#1157 Re: Farma 5

Post by Ripicipi »

Chisum wrote:Posto sam se i sam veceras poprilicno nadraf'o, okrenem malo da vidim ove idiote, al' dzaba... nista bez Memana, Shaha, one dileje Vesne, pa i onog, u djetinjstvu zlostavljanog Tarota i ostalih... ovi su mi bas za racku.

Al' sto ova klinka u crvenoj haljini ima pedu... Cudo nju nije niko odvojio, ili je bas neko dijete?

Pobjeg'o k'o mis kad je Era pozdravio Memu i poceo pjesmu "Bosno moja, divna mila, lijepa gizdava" :D :thumbup:
plagijator1975

#1158 Re: Odg: Farma 5

Post by plagijator1975 »

Ne gledam farmu skoro nikako zbog četalja

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Last edited by plagijator1975 on 16/11/2013 10:11, edited 1 time in total.
Chisum

#1159 Re: Farma 5

Post by Chisum »

Ripicipi wrote:
Chisum wrote:Posto sam se i sam veceras poprilicno nadraf'o, okrenem malo da vidim ove idiote, al' dzaba... nista bez Memana, Shaha, one dileje Vesne, pa i onog, u djetinjstvu zlostavljanog Tarota i ostalih... ovi su mi bas za racku.

Pobjeg'o k'o mis kad je Era pozdravio Memu i poceo pjesmu "Bosno moja, divna mila, lijepa gizdava" :D :thumbup:
Vuna mu, a? haha... kakav konj. Trulo truplo, ono prigradsko, papansko.
HARIS96

#1160 Re: Farma 5

Post by HARIS96 »

Ripicipi wrote:

Može li link ako imas molim te :D
P308

#1161 Re: Farma 5

Post by P308 »

Ona Sara ima ozbiljnih psihickih problema. Mislim svi imaju, ali ona prednjaci.
HARIS96

#1162 Re: Farma 5

Post by HARIS96 »

ERA OJDANIĆ POZDRAVLJA MEMU,SARAJEVO I PJEVA Bosno moja, mila, divna, lijepa, gizdava.... u tom trenutku Ružni Mića silazi sa stolice i odlazi........ Romana banjalučanka naravno pjeva pjesmu :)

Počinje od 49:16

Lopov-eliminator

#1163 Re: Farma 5

Post by Lopov-eliminator »

Ripicipi wrote:

Fasista ostaje fasista bez obzira na predjeni broj kilometara. Ijoj kako se ispalio, nevjerovatno koliko neko moze mrziti. Interesuje me da li ce to objaviti ovi nacionalisticki portali poput telegrafa, kurira i drugih. Takodjer, rece Fasista, evo ima klip "mene zovu Putin kad skinem svoje nago telo" hahahahahah for mother Russia. http://www.telegraf.rs/jetset/861276-le ... inem-video
Tiger 033

#1164 Re: Farma 5

Post by Tiger 033 »

Mucavac je nesto je lajo na Šerifa (00:33/10:54) i odmaH biiiiiiiiiiP

Havatar

#1165 Re: Farma 5

Post by Havatar »

Sinoc je i Sako kad je pjevao izasao iz sobe i ogovarao kako ne zna da pjeva . Od ostalih desavanja na zurci nisu dobili hranu sinoc zbog toga sto nisu ispunili zadatak, Ivan je napadao Jelenu i gurao je , onda je Svetlana polila sokom , na zvanicnoj stranici Farme komentarisu kako je Sezen Perovic dobila pismo a jutros su farmeri pricali kako je Era dao Jeleni G neki papiric sa necim sto je napisano .
leki hz

#1166 Re: Farma 5

Post by leki hz »

HARIS96 wrote:ERA OJDANIĆ POZDRAVLJA MEMU,SARAJEVO I PJEVA Bosno moja, mila, divna, lijepa, gizdava.... u tom trenutku Ružni Mića silazi sa stolice i odlazi........ Romana banjalučanka naravno pjeva pjesmu :)

Počinje od 49:16

Nek crkne od muke četalj
Havatar

#1167 Re: Farma 5

Post by Havatar »

NOĆAS NA FARMI Incident! Jelena pokušala da slomi gudalo muzičaru zbog pesme JK!

Žurka na farmi je nočas bila u znaku sukoba Jelene Golubović sa ostalim farmerima. Glumica je bila besna što je Suzana Perović odbila u toku dana da učestvuje u njenoj predstavi, i Jelena je iskoristila trenutak kada bila žurka da prozove i to na mikrofonu za pevače da je Suzana ološ. Zbog ovog javnog prozivanja tokom žurke, ostali farmeri su osudili ponašanje Golubovićeve.

Na žurki su pevali Stoja, Miki Mećava, Šako Polumenta, Rule i Era Ojdanić koji je sve vreme predstavljao zaštitnik glumice i s vremena na vreme su bili i previše prisni, a on je iskoristio jedan trenutak da udeli i poljubac u usta Jeleni Golubović.

Inače, kontraverznoj farmerki sinoć se nisu sviđali gosti na žurki, odnosno tamburaši koji su došli da zabavljaju farmere posle pevača jer su to oni isti koji su pevali Divni pesmu Jelene Karleuše na tzv. svadbi i ona ih je zbog toga sinoć izvređala i nije htela da se veseli dok su oni svirali i pevali.

Noćas je zabeležen i jedan fizički incident jer je pomenuta Jelena u jednom trenutku revoltirana što muzičari sviraju Karleušinu „Insomniju“, zaustavila ovo izvođenje tako što je prišla jednoj violinisti i otela mu gudalo i pokušala da ga slomi, što je prvi put da je neko fizički napao nekoga od muzičara. Jelena je potom lupala sa flašom od soka o sto i pevala pesmu „Poziv“ Cece Ražnatović.

Ferroviere

#1168 Re: Farma 5

Post by Ferroviere »

Chisum wrote: Al' sto ova klinka u crvenoj haljini ima pedu... Cudo nju nije niko odvojio, ili je bas neko dijete?
:thumbup: :-)
Havatar

#1169 Re: Farma 5

Post by Havatar »

Ekrem dobio tajni zadatak da uci Ruznog Micu da psuje na engleskom
trambusek88

#1170 Re: Farma 5

Post by trambusek88 »

Foken :lol: :lol: :lol:
Lopov-eliminator

#1171 Re: Farma 5

Post by Lopov-eliminator »

Iz Ruznog Mice toliko izvire fasizam da je to nevjerovatno, kaze lik "ja necu da radim jer ja necu da budem deo kolektiva", pravi je 1:1 , vjecni separatista isto ko i svi fasisti.
djeco rucak je gotov

#1172 Re: Farma 5

Post by djeco rucak je gotov »

Definitvno treba ubacit nekog da malo prizemlji konobara iz Sarajeva. :razz:
Chisum

#1173 Re: Farma 5

Post by Chisum »

djeco rucak je gotov wrote:Definitvno treba ubacit nekog da malo prizemlji konobara iz Sarajeva. :razz:
OD Sarajeva.
djeco rucak je gotov

#1174 Re: Farma 5

Post by djeco rucak je gotov »

Ja od :D
Treba kakvog bradatog vehabiju ubacit da ga terorise. :razz:
Ako nebi sam izaso zakolji me......
samo se nad zenama izdrkava miš
Danguba

#1175 Re: Farma 5

Post by Danguba »

joj sta mu radi Jelena... :lol: :lol: