Farma 5
#1 Farma 5
Posto u nedelju 1.9.2013 krece "Farma 5" red je da pokrenemo novu temu...ovo su ucesnici farme
#2 Re: Farma 5
Je li ko pogodio ko je ko? 
Nesto mi prerano pocinje, ni od ove stare se nismo odmorili kako treba a vec nova pocinje....

Nesto mi prerano pocinje, ni od ove stare se nismo odmorili kako treba a vec nova pocinje....
#3 Re: Farma 5
Navodno ulaze ovo se moze procitati ispod videaP308 wrote:Je li ko pogodio ko je ko?
Prvi je Goce Trzan bivsi muz...
02.Dzidza.
04.Darko Filipovic
08.Seki Turkovic.
Anastasija Budjic itd...
#4 Re: Farma 5
Ja sam cuo da ulazi Ava Karabatic, i Ekrem ponovo u trecoj sedmiciTiger 033 wrote:Navodno ulaze ovo se moze procitati ispod videaP308 wrote:Je li ko pogodio ko je ko?
Prvi je Goce Trzan bivsi muz...
02.Dzidza.
04.Darko Filipovic
08.Seki Turkovic.
Anastasija Budjic itd...

#5 Re: Farma 5
Ekrem nam je stvarno bio preko potreban 

#6 Re: Farma 5
Ublizu, brate! Da su sacekali jos barem mjesec-dva!
-
#7 Re: Farma 5
Ulazi i Karleušina mama tako mediji govore
-
#8 Re: Farma 5
iskali ste...

...evo vam ga.

...evo vam ga.
- anonimnaosoba
#10 Re: Farma 5
Je l' to onaj što zove bika Dragoja/Radonja (kako li već) na ZYON-u svojevremeno?

- Herr Flick
#11 Re: Farma 5
Jest tajanonimnaosoba wrote:Je l' to onaj što zove bika Dragoja/Radonja (kako li već) na ZYON-u svojevremeno?![]()

#12 Re: Farma 5
Mica Trofrtaljka
ovo ostalo....no comment

ovo ostalo....no comment
#13 Re: Farma 5
radostan dan wrote:iskali ste...
...evo vam ga.

- Sir Smoke a Lot
#14 Re: Farma 5
Slicne gluposti kad krenu na TV ja moram djecu u drugu sobu odvest. Nije bezveze djuro improvizirao al je Omar zidovima pjevao.
- anonimnaosoba
#15 Re: Farma 5
Moracu ovo gledati samo zbog njega, on ima iskustva sa zivotinjamaHerr Flick wrote:Jest tajanonimnaosoba wrote:Je l' to onaj što zove bika Dragoja/Radonja (kako li već) na ZYON-u svojevremeno?![]()
![]()

- TheWatcher
#16 Re: Farma 5
priMaklo se 
Do početka rijaliti šoua ostalo je još dva dana i imena većine učesnika VIP seljaka je poznato. Među njima su Šeki Turković, Nela Bijanić, mlada Zvijezda Granda Džidža Stojković, njen dečko Miloš Brkić, Romana Panić, reper Vajs, Igor Starović, Jelena Jovanović, Mis Svetlana i Vajs
Boje starleta u ovoj sezoni, uz Avu Karabatić i Anastasiju Buđić, braniće i atraktivna Banjalučanka Slađa Guduraš.

Do početka rijaliti šoua ostalo je još dva dana i imena većine učesnika VIP seljaka je poznato. Među njima su Šeki Turković, Nela Bijanić, mlada Zvijezda Granda Džidža Stojković, njen dečko Miloš Brkić, Romana Panić, reper Vajs, Igor Starović, Jelena Jovanović, Mis Svetlana i Vajs
Boje starleta u ovoj sezoni, uz Avu Karabatić i Anastasiju Buđić, braniće i atraktivna Banjalučanka Slađa Guduraš.

#17 Re: Farma 5
Lakse ti je prebaciti na drugi programSir Smoke a Lot wrote:Slicne gluposti kad krenu na TV ja moram djecu u drugu sobu odvest. Nije bezveze djuro improvizirao al je Omar zidovima pjevao.

#18 Re: Farma 5
Nije Slađa atraktivna, daleko bilo, samo je mnogo izoperisana, a ni poslije toga nije nešto...TheWatcher wrote:priMaklo se
Boje starleta u ovoj sezoni, uz Avu Karabatić i Anastasiju Buđić, braniće i atraktivna Banjalučanka Slađa Guduraš.![]()

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
#19 Re: Farma 5
ako je lista tacna, onako na prvi pogled, iako nikad nisam ni cuo za 80% imena sa liste, ne izgleda mi nesto pretjerano interesantno.
a i prerano krecu nakon zadnje.
a i prerano krecu nakon zadnje.
-
#23 Re: Farma 5

treba neki showman tipa ekrema, tog zmaja od sipova, mace.......
a ni trebe nisu nesto ovo sto se moze vidjeti. najbolja ona sto je dosla ispratiti frajera ali ona ne ulazi.
-
#25 Re: Farma 5
a to je zuzi zu. e ona nije losa.