Farbanje karambolke
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Calavera
#1 Farbanje karambolke
Molim nekoga ko je upucen da mi kaze za koliko vremenski majstor moze ofarbati ogrebanu karambolku (duboka plasticna).
- shlauf
#2 Re: Farbanje karambolke
Ima posla bez obzira kolika je ogrebotina, nanosenje prajmera, kit 1 i drugi, brusenje, šprickit i onda lakiranje .... čini ti se da za veoma malo vremena može da se to uradi ali ispadne da baš treba vremena. Jedino ako stavlja fleku onda je vremenski veoma kratko.Calavera wrote:Molim nekoga ko je upucen da mi kaze za koliko vremenski majstor moze ofarbati ogrebanu karambolku (duboka plasticna).
Aleee aleeeeeeee
-
Calavera
#3 Re: Farbanje karambolke
Hvala na brzom odgovoru. Znam da to nije bas tako jednostavno i da ima posla. Moze li se to odraditi za jedan dan tj. da bude gotovo isti dan (mislim prvenstveno na susenje i to ...)shlauf wrote:Ima posla bez obzira kolika je ogrebotina, nanosenje prajmera, kit 1 i drugi, brusenje, šprickit i onda lakiranje .... čini ti se da za veoma malo vremena može da se to uradi ali ispadne da baš treba vremena. Jedino ako stavlja fleku onda je vremenski veoma kratko.Calavera wrote:Molim nekoga ko je upucen da mi kaze za koliko vremenski majstor moze ofarbati ogrebanu karambolku (duboka plasticna).
Aleee aleeeeeeee
- shlauf
#4 Re: Farbanje karambolke
Može ali oni razvuku posao da bi više naplatili.
Aleeee aleeeeeeee
Aleeee aleeeeeeee
-
studentina1
#5 Re: Farbanje karambolke
djelimično ošterčen-ogreban branik se sanira za 5-6 sati na metalic boji (mora malo u komoru,a obična za sat.shlauf wrote:Može ali oni razvuku posao da bi više naplatili.
Aleeee aleeeeeeee