Dakle, interesuje me jel neko ovo radio i kako je najlakse, najbrze, najkvalitetnije; takodjer, kakav sve pribor trebam da odradim "profesionalno" taj poso, please?
Zahvaljujem za sve konstruktivne komentare, prijedloge, savjete i sl.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
aha to me interesuje, dakle da boja potraje unaprijed do momenta kad namjeravam utaliti svoj autic.fetic wrote:Ja sam kod sebe ofarbao crvenim sprejem prije 4-5 godina i jos stoji,samo dobro skini hrdu smirgl papirom ili malo brusilicom ako imas cetku da stavis na brusilicu,malo zasititi ono neces farbati i ozezi!Naravno moze se od toga i praviti nauka i komplikovati al kod mene farba jos stoji!

Ma lijep je detalj, dobro dodje, svaka cast za auto.LeKo wrote:Auto kao auto - prelijep, posao oko farbanja si dobro odradio, samo je pitanje treba li to ovom autu uopšte?
moja ideja je da sutra kad budem prodavao ovo auto, recimo u situaciji tri mazde6 i da bude recimo 10 kupaca, da ih 9 podje za mojim autom radi bolje/povoljnije prodaje za mene. Ona ovim djeluje drugacije od ostalih u nizu te lakse se pogoditi sa 9 vec sa 2-3 kupca. Ovaj dodatak ne kosta ako sam sebi radis, samo jedno popodne treba odvojiti za poso a lijepo stoji i primjecuje se eto kod slucajnih prolaznikadonsedin wrote:Ma lijep je detalj, dobro dodje, svaka cast za auto.LeKo wrote:Auto kao auto - prelijep, posao oko farbanja si dobro odradio, samo je pitanje treba li to ovom autu uopšte?