Fantom Slobode
Moderator: _BataZiv_0809
-
Boddah
#1 Fantom Slobode
Naravno svi ste čuli za Branimira Štulića. Njegove pjesme su pečat njegovog bunta i ja mislim vrhunac svih osjećaja, utisaka jednog vremena. Eh sad...on svojim pjesmama nije uspio promjeniti naše roditelje i njihovo razmišljanje, osjećaj za bunt i osjećaj da se treba boriti za nešto što vrijedi. Danas ga ljudi mnogo manje slušaju mada se sve pjesme mogu prenijeti u današnji kontekst (osim ko to tamo peva hehe). Moje pitanje je ZAŠTO GA NE SLUŠAMO!!! Znam da ovaj post neće ništa promjeniti ali bih volio barem čuti vaša mišljenja o tome. Svi znamo u kakvoj državi živimo i bla bla bla uz to nam je i "alternativna" scena odron, pa onda šta će nas navesti da promjenimo stanje ako Džoni nije uspio?
-
LSD
#2 Re: Fantom Slobode
oguliše ga....bi'l ti dopustio?...ali nije ni to,ne daju mu bolan sevdah da svira...misliš?..ma sigurno...ovo kriza,jel...ma ja ba...raja traži veselo...ko ce slušati tuđu mukuBoddah wrote:Naravno svi ste čuli za Branimira Štulića. Njegove pjesme su pečat njegovog bunta i ja mislim vrhunac svih osjećaja, utisaka jednog vremena. Eh sad...on svojim pjesmama nije uspio promjeniti naše roditelje i njihovo razmišljanje, osjećaj za bunt i osjećaj da se treba boriti za nešto što vrijedi. Danas ga ljudi mnogo manje slušaju mada se sve pjesme mogu prenijeti u današnji kontekst (osim ko to tamo peva hehe). Moje pitanje je ZAŠTO GA NE SLUŠAMO!!! Znam da ovaj post neće ništa promjeniti ali bih volio barem čuti vaša mišljenja o tome. Svi znamo u kakvoj državi živimo i bla bla bla uz to nam je i "alternativna" scena odron, pa onda šta će nas navesti da promjenimo stanje ako Džoni nije uspio?