Znam da ga mnogi ne gotive itd, znam da je dance izumro i da vlada turbofolk, ali ovo je stvarno looodo......pogledajte scenografije....
http://www.youtube.com/watch?v=Dbfnnx43ytE
http://www.youtube.com/watch?v=0nJXNvUTTNo
Svaka cast na ideji....
FANTASY Show 2010
Moderator: _BataZiv_0809
- NEOPLAN
#1 FANTASY Show 2010
Last edited by NEOPLAN on 21/01/2010 10:05, edited 1 time in total.
-
braco_82
#2 Re: FANTASY Show 2010
DjBobo je legenda...a to dolazi od onoga koji ne slusa dance muziku vec sam vise naklonjen rocku.
Njegovoa scenografija i koreografija se moze slabo vise naci na danasnjim koncertima. Imao sam priliku da ga vidim uzivo, tadasnja djevojka me natjerala da idem, i mogu vam reci da sam prijatno bio iznenadjen....ne toliko muzikom koliko nastupom na koncertu. I da vam pravo kazem volio bi otici ponovo na njegov koncert.
Njegovoa scenografija i koreografija se moze slabo vise naci na danasnjim koncertima. Imao sam priliku da ga vidim uzivo, tadasnja djevojka me natjerala da idem, i mogu vam reci da sam prijatno bio iznenadjen....ne toliko muzikom koliko nastupom na koncertu. I da vam pravo kazem volio bi otici ponovo na njegov koncert.
- NEOPLAN
#3 Re: FANTASY Show 2010
To je ono sto i ja kazem, pjesme mozes da volis ili ne, ali koncerti su mu vrh......Ima ideja za 10....braco_82 wrote:DjBobo je legenda...a to dolazi od onoga koji ne slusa dance muziku vec sam vise naklonjen rocku.
Npr, pogledam ovo, a onda odem na koncert Merlina/Harija/Bijelog Dugmeta/Brene/Zeljka Samardzica sve "spektakli".....i shvatim koliko nasi muzicari nemaju ni ideja ni maste.....i koliko se zaostaje za svijetom....