s druge strane, James Rodriguez me je jucer iznenadio, mislim da ce biti ukljucen u dosta golova ove godine za Everton, dosta akcija ide preko njeg a i vidi se prvi svakom dodiru lopte ipak da je svjetska klasa, znace to Karleto iskoristiti
Fantasy Premier League 2025/26
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Yoann
#1902 Re: Fantasy Premier League 2020/21
Izgleda da cu odmah traziti Havertzu zamjenu
razumijem da mu je prva tekma ali preblijedo izdanje, premalo ukljucen u igru za jednog ofanzivnog veznog protiv ispodprosjecne ekipe, za igraca koji sam uzima skoro 10-ti dio budzeta ima boljih opcija definitvno
s druge strane, James Rodriguez me je jucer iznenadio, mislim da ce biti ukljucen u dosta golova ove godine za Everton, dosta akcija ide preko njeg a i vidi se prvi svakom dodiru lopte ipak da je svjetska klasa, znace to Karleto iskoristiti
- zomri
#1903 Re: Fantasy Premier League 2020/21
Kako je omladino? jeste li doveli mančesterske igrače?
Biće minusa ovo kolo
Biće minusa ovo kolo
- King_Kenny
#1904 Re: Fantasy Premier League 2020/21
Potpuno sam zabrljao prvo kolo. Nisam pametan da li ići u minus ili čekati narednu rundu.
-
senturk
#1905 Re: Fantasy Premier League 2020/21
Prvo kolo za zaboravit,,jel izaslo za Thiaga,,kolika je cijena,,
- zomri
#1906 Re: Fantasy Premier League 2020/21
6m ali je neinteresantan za fantasy, bar dok ne znamo koja mu je uloga, minutaža bar na početku itd...
- AmiĐa_Idriz
#1907 Re: Fantasy Premier League 2020/21
OPET POGREŠNA TEMA
- Yoann
#1908 Re: Fantasy Premier League 2020/21
Nadam se da me neko poslusao za JamesaYoann wrote: ↑14/09/2020 23:02 Izgleda da cu odmah traziti Havertzu zamjenurazumijem da mu je prva tekma ali preblijedo izdanje, premalo ukljucen u igru za jednog ofanzivnog veznog protiv ispodprosjecne ekipe, za igraca koji sam uzima skoro 10-ti dio budzeta ima boljih opcija definitvno
![]()
s druge strane, James Rodriguez me je jucer iznenadio, mislim da ce biti ukljucen u dosta golova ove godine za Everton, dosta akcija ide preko njeg a i vidi se prvi svakom dodiru lopte ipak da je svjetska klasa, znace to Karleto iskoristiti![]()
- cyprus
#1909 Re: Fantasy Premier League 2020/21
Prošle sezone nisam ubo nijedan het-trik
Ove - prvo kolo Salah, drugo Calvert-Lewin 
- zomri
#1910 Re: Fantasy Premier League 2020/21
rekoh ja ko je budući osvajač lige 
- zomri
#1911 Re: Fantasy Premier League 2020/21
Prodao Antonija 
- cyprus
-
Bazinga1234
- sadmire
#1914 Re: Fantasy Premier League 2020/21
Pas mater, ne stavih Kanea za kapitena...ustvari sam ga bio stavio pa promijenio...al hajd, dobro je i ovako...
- zomri
#1915 Re: Fantasy Premier League 2020/21
RIP ko nema Sona ili Kanea
- cyprus
-
Bazinga1234
#1917 Re: Fantasy Premier League 2020/21
Ide na 89.
Kontam vjerovatno da Fodena ubacim, imat ce dosta minuta ove sezone.
Kontam vjerovatno da Fodena ubacim, imat ce dosta minuta ove sezone.
-
jagugu
#1918 Re: Fantasy Premier League 2020/21
Imam dosta dilema pošto sam qrac od tima sastavio, pa pomagajte braćo.
Ekipa je sljedeća:
McCarthy (Nyland)
Van DIjk - Lasceless - Ben Davies (Charlie Taylor, Vinagre)
Souček Son Aubameyang Havertz Salah
Mitrović Werner (nekakav Davies iz Vile 4.5 mil, igrat će koliko i ja)
Imam 2 free transfera, 0 u banci. Imam milijardu nekih varijanti u glavi. Neke ću nabrojati pa vi predložite najbolju:
Werner i Havertz out - Gabriel Jesus i James Rodriguez in
Havertz i Souček out - James Rodriguez i Podence in
Havertz i Davies out - James Rodriguez i Lamptey in
Par stvari koje me muče: ako se dobro sjećam Chelsea ima jako dobar raspored i sad igraju sa WBA i kontam ostavit Wernera s obzirom da je lagan protivnik. Davies bi mogao na klupu jer se kokoške dovele Reguillona. Podence za sada veoma dobra opcija košta 5.5 miliona, a u oba kola je upisao asitenciju. Jesus će biti prva opcija Citya s obzirom da Kuna neće biti neko vrijeme, a nemam nijednog igrača Citya koji će uz Liverpool najviše da melje protivnike. Ili nijedna od ovih opcija koje sam napisao?
Ekipa je sljedeća:
McCarthy (Nyland)
Imam 2 free transfera, 0 u banci. Imam milijardu nekih varijanti u glavi. Neke ću nabrojati pa vi predložite najbolju:
Par stvari koje me muče: ako se dobro sjećam Chelsea ima jako dobar raspored i sad igraju sa WBA i kontam ostavit Wernera s obzirom da je lagan protivnik. Davies bi mogao na klupu jer se kokoške dovele Reguillona. Podence za sada veoma dobra opcija košta 5.5 miliona, a u oba kola je upisao asitenciju. Jesus će biti prva opcija Citya s obzirom da Kuna neće biti neko vrijeme, a nemam nijednog igrača Citya koji će uz Liverpool najviše da melje protivnike. Ili nijedna od ovih opcija koje sam napisao?
- ZyzzSar
#1919 Re: Fantasy Premier League 2020/21
mozes Havert i Davis->Rodriguez i Lamptey(ako nije ozlijedjen)jagugu wrote: ↑22/09/2020 00:10 Imam dosta dilema pošto sam qrac od tima sastavio, pa pomagajte braćo.![]()
Ekipa je sljedeća:
McCarthy (Nyland)
Par stvari koje me muče: ako se dobro sjećam Chelsea ima jako dobar raspored i sad igraju sa WBA i kontam ostavit Wernera s obzirom da je lagan protivnik. Davies bi mogao na klupu jer se kokoške dovele Reguillona. Podence za sada veoma dobra opcija košta 5.5 miliona, a u oba kola je upisao asitenciju. Jesus će biti prva opcija Citya s obzirom da Kuna neće biti neko vrijeme, a nemam nijednog igrača Citya koji će uz Liverpool najviše da melje protivnike. Ili nijedna od ovih opcija koje sam napisao?![]()
za Aubu isto nisam siguran, nije nesto odigrao do sad, mozes ga u narednom kolu za kdba
- cyprus
#1920 Re: Fantasy Premier League 2020/21
Eh, meni uz Salaha treba još jedan top igrač... Obzirom da imam ostavljenih para u banci
, mogu dovest bukvalno svakoga... Ali koga? Zasad sam najbliže Aubameyangu, ali nisam načisto... KDB? Mane? Kane/Son? Neko iz Chelseaja? Hames? 
- zomri
#1921 Re: Fantasy Premier League 2020/21
auba ima očajan raspored. možda najbolje nekog iz cityja, kdb ili sterling.
- zomri
#1922 Re: Fantasy Premier League 2020/21
vinagre će sada igrati nakon povrede marcala, pa davies nije prioritet. taylor ima sjajan raspored isto.jagugu wrote: ↑22/09/2020 00:10 Imam dosta dilema pošto sam qrac od tima sastavio, pa pomagajte braćo.![]()
Ekipa je sljedeća:
McCarthy (Nyland)
Par stvari koje me muče: ako se dobro sjećam Chelsea ima jako dobar raspored i sad igraju sa WBA i kontam ostavit Wernera s obzirom da je lagan protivnik. Davies bi mogao na klupu jer se kokoške dovele Reguillona. Podence za sada veoma dobra opcija košta 5.5 miliona, a u oba kola je upisao asitenciju. Jesus će biti prva opcija Citya s obzirom da Kuna neće biti neko vrijeme, a nemam nijednog igrača Citya koji će uz Liverpool najviše da melje protivnike. Ili nijedna od ovih opcija koje sam napisao?![]()
ja bih uradio auba&havertz -> rashford&kdb/sterling
- Yoann
#1923 Re: Fantasy Premier League 2020/21
Ja bih Havertza i Aubu izbacio a ubacio Jamesa Rodrigueza i Jimeneza iz Wolvesa koji narednih 5 kola ima extra dobar raspored gdje u svakoj tekmi moze lako zabiti gol (WHam, Leeds, Newcastle, Crystal Palace i Fulham) i ostace ti jos koji milion da dodas i pojacas odbranu umjesto Lascellesa ili Ben Daviesa ili nekog umjesto Souceka eventualnojagugu wrote: ↑22/09/2020 00:10 Imam dosta dilema pošto sam qrac od tima sastavio, pa pomagajte braćo.![]()
Ekipa je sljedeća:
McCarthy (Nyland)
- cyprus
#1924 Re: Fantasy Premier League 2020/21
I u ovom qrčevom kolu prebacih 50 bodova i skočih na tabeli
Hvala Aston Villi
Još mi Jota osto na klupi... Šta mislite hoće li on dobivat priliku isključivo sa klupe u L'poolu?
PS @zomri, jebolte Sterling - kapiten mi bio
Još mi Jota osto na klupi... Šta mislite hoće li on dobivat priliku isključivo sa klupe u L'poolu?
PS @zomri, jebolte Sterling - kapiten mi bio
- zomri
#1925 Re: Fantasy Premier League 2020/21
kolo za zaborav.
ko je mogao pretpostaviti ove rezultate? dabogda iko. hajmo na sljedeće kolo da vidimo možda se stvari unormale. jedno je sigurno, chelsea igrače ne kupovati u dogledno vrijeme
ko je mogao pretpostaviti ove rezultate? dabogda iko. hajmo na sljedeće kolo da vidimo možda se stvari unormale. jedno je sigurno, chelsea igrače ne kupovati u dogledno vrijeme