FANTASTICNO:Prva BH ekipa koja pravi igru za PC!!!!
Moderator: Benq
-
Kapetan Fazla
#1 FANTASTICNO:Prva BH ekipa koja pravi igru za PC!!!!
http://www.stardev-studio.com
ljudi ovo je fenomenalno molim vas sve da im napisete poruku da malo podrzamo ljude!!!(kao sto sam ja uradio)
Nek se nasa zemlja cuje i na ovom trzistu!
P.S.
samo probajte da kupite pirat verzije njihovih igara i poslacu vojsku na vas!
ljudi ovo je fenomenalno molim vas sve da im napisete poruku da malo podrzamo ljude!!!(kao sto sam ja uradio)
Nek se nasa zemlja cuje i na ovom trzistu!
P.S.
samo probajte da kupite pirat verzije njihovih igara i poslacu vojsku na vas!
-
Kapetan Fazla
joj ljudi nesto vam ne ide engleski,jel?
Ma na onoj stranici pise da ce igra izaci na pocetku 2006...a da ce ubrzo izdati screenshot ali ipak je vec neko vrijeme da ne pisu ni jednu news
Po vama o cemu ce biti?Ja mislim o ovome zadnjem ratu jer fakat ima tu mnogo sta da se napravi...
vi?
P.S.
molim vas izostavite komentare na pojedinim narodima
Ma na onoj stranici pise da ce igra izaci na pocetku 2006...a da ce ubrzo izdati screenshot ali ipak je vec neko vrijeme da ne pisu ni jednu news
Po vama o cemu ce biti?Ja mislim o ovome zadnjem ratu jer fakat ima tu mnogo sta da se napravi...
vi?
P.S.
molim vas izostavite komentare na pojedinim narodima
-
T-1000
nesto sumnjam da ce uspjet izgurat igru sa svojim engineom, jer vala ne mogu napravit engine koji bi nadmasio danasnje 3d shootere. mislim ako se vec pravi igra treba ic na igrivost, inovativnost i nove fore, i tome slicno.
al haj ... sretno im
al haj ... sretno im
-
T-1000
nesto sumnjam da ce uspjet izgurat igru sa svojim engineom, jer vala ne mogu napravit engine koji bi nadmasio danasnje 3d shootere. mislim ako se vec pravi igra treba ic na igrivost, inovativnost i nove fore, i tome slicno.
al haj ... sretno im
al haj ... sretno im
-
z0rg
ma sve se moze kad se hoce ... a osim toga ne sumnjam u kvalitet nasih ljudi .... iako je prvi put !T-1000 wrote:nesto sumnjam da ce uspjet izgurat igru sa svojim engineom, jer vala ne mogu napravit engine koji bi nadmasio danasnje 3d shootere. mislim ako se vec pravi igra treba ic na igrivost, inovativnost i nove fore, i tome slicno.
al haj ... sretno im
-
Kapetan Fazla
??Da razmislja se o dvije sukobljene strane, a zanimljiva je ideja o poceku rata u Sa i tramvajima u plamenu ...
Uglavnom biti ce na nasem jeziku sa nasim psovkama i eng-sub...
Pa kako ti znas?
-
TourniqueT
Hajd da hapliciram... ako mi neko plati za moj rad u UnrealED castim pivom sviju 
- morti
Aj da vidimo oćel prvo išta biti od ovoga,u što ne sumnjam,al ipak ne bi se trebali previše zalijetati...
Al ajd da se malko "zaletim"...Luda je ova ideja o rokanju Aquae...
Možda je Stardev budući sinonim za neku beton igru...
...STARDEV,STARDEV,STARDEV,STARDEV...
Crkni CroTim!!!

Al ajd da se malko "zaletim"...Luda je ova ideja o rokanju Aquae...
Možda je Stardev budući sinonim za neku beton igru...
...STARDEV,STARDEV,STARDEV,STARDEV...
Crkni CroTim!!!
-
the_stick
ima jos jedna strana tog naseg mentaliteta.... cim neko NAS pokusa da nesta napravi, uvijek se nadje neko drugi da kaze kako 'nema sanse'.... bar ljudi pokusavaju nesta da urade... a najlakse se naprdjivati po forumu i govoriti kako je to nemoguce uraditi...