Fanovi Dream Theatera?
Moderator: _BataZiv_0809
-
IlijaLadin
#1 Fanovi Dream Theatera?
Koliko vas sluša Dream Theater i šta mislite o ovom bendu?
-
sultandzek1
Nisam neki fan i vokal mi nekako ne lezi, ali je cinjenica da su tehnicki vrlo dobri i vjerovatno najprogresivniji band u rock muzici.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
kad ti kazu da ides 'pavat npr.black wrote:nisam fan..al volim ih poslushati ...
p.s. we miss you b.
we miss you d.
we miss you e.
we miss you irr
- srce_ruke_lopata
Vrhunski bend, rado poslusam uvijek...bio na koncertu jednom, jedu ljudi instrumente, samo mi vokal ide malo na zivce sa visokim glasom.
- nexo
Fantastican bend. Jednom sam ih gledao uzivo, imam skoro sve albume i tri live DVD-a. Dugo mi je trebalo da se naviknem na pjevaca, ali ostaje cinjenica da jako dobro vlada tehnikom pjevanja sto najbolje pokazuje na zivim nastupima. Mnogi ce iznenaditi ali posljednji album mi je njihovo najbolje ostvarenje!
-
Homer_Simpson
Zasto ljudima LaBrie ide na zivce... on je kralj...
Gledao ih u Zg lani,ma nema se sta posebno dodati ... sve u superlativu ... uzivo ko na cd-u ...
Jedan od naj bendova,meni licno i uopste...
Gledao ih u Zg lani,ma nema se sta posebno dodati ... sve u superlativu ... uzivo ko na cd-u ...
Jedan od naj bendova,meni licno i uopste...
- metal_rules_cura
Da li su najprogresivniji ili ne... Ne bih se slozila, naslusala sam se dosta toga. Ostatak potpisujem. Tehnicki jaki, ali sa losim vokalom.sultandzek1 wrote:Nisam neki fan i vokal mi nekako ne lezi, ali je cinjenica da su tehnicki vrlo dobri i vjerovatno najprogresivniji band u rock muzici.
-
LSD
I ja sam ih jedno vrijeme intenzivno slusao,ali mi se nisu toliko smucili
Inace,vrhunski bend u svom progressive fazonu su sama elita.
Nego,jeste li slusali one albume obrade?(metallica,maiden,floyd,purple)...citave albume ljude obradjuju i to vrlo dobro.
Inace,vrhunski bend u svom progressive fazonu su sama elita.
Nego,jeste li slusali one albume obrade?(metallica,maiden,floyd,purple)...citave albume ljude obradjuju i to vrlo dobro.
-
Dezinsefekticid
-
jolia
odličan bend, ne znam jeste li slusali ovo, ja sam se ismijala, pravi ludak ko je ovo radio
http://www.youtube.com/watch?v=ezqN6JMVz3U
http://www.youtube.com/watch?v=ezqN6JMVz3U
-
LSD
Ma jasno je da vise nisu kao nekad..ostarilo se valjda
...kao i svaki drugi band koji vise nije u svojim najboljim godinama.
Ali cinjenica je da su izdali nekoliko odlicnih i uticajnih albuma pocetkom 90-tih (images and words,awake,change of seasons)...nisam nikad bio neki veliki fan njihov,ali DT je vrlo bitan band u istoriji metal muzike.
Ali cinjenica je da su izdali nekoliko odlicnih i uticajnih albuma pocetkom 90-tih (images and words,awake,change of seasons)...nisam nikad bio neki veliki fan njihov,ali DT je vrlo bitan band u istoriji metal muzike.
- Mago de Oz
#17 Re: Fanovi Dream Theatera?
Dream theater aleeeeeeeeee
treba li nekom ovaj bootleg?
Osaka Samurai 1992
Onda posjetite moj blog http://www.metalwarehouse.blogspot.com
treba li nekom ovaj bootleg?
Osaka Samurai 1992
Onda posjetite moj blog http://www.metalwarehouse.blogspot.com
-
regoch
#18 Re: Fanovi Dream Theatera?
Doktori! Bolji uživo nego na albumima!
-
Ken Lee
#19 Re: Fanovi Dream Theatera?
Ja sam ih gled'o uzivo i meni je ono isto folk mjuza iz Makedonije, rijecju dzigera, cajke to jest. Nemojte se ljutit' sad. U jednoj azijskoj prasumi sam vidio kad izadjose neki s macetama iz sume i jedan je imao majicu Dream Theatera. Nije mi bilo nesto do raspravljanja o muzici tad.
- srce_ruke_lopata
#20 Re: Fanovi Dream Theatera?
Hajd' ne seri "Ken Lee"....ne vrijedjaj DT.Ken Lee wrote:Ja sam ih gled'o uzivo i meni je ono isto folk mjuza iz Makedonije, rijecju dzigera, cajke to jest. Nemojte se ljutit' sad. U jednoj azijskoj prasumi sam vidio kad izadjose neki s macetama iz sume i jedan je imao majicu Dream Theatera. Nije mi bilo nesto do raspravljanja o muzici tad.