Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A za piskenje se ne sekiraj. Naoruzaj se strpljenjem i - novinama. Dok je jos mala, pa ne moze da se strpi - bice dovoljno da joj par puta markiras novine (koje mozes staviti na neku plastiku) i ona ce to raditi na novinama. Kasnije te novine sve vise i vise primices izlaznim vratima - sve dok ti jednog dana vise nisu potrebne. I naravno - u setnju sto je cesce moguce
ja sam mislio da je mladja, danas je isla kod veterinara koji kaze ima mjesec i po
a imat ce svoju kucicu i trcat ce po dvoristu kod seke, tako da nece biti problema sa nuzdom. ovo je samo dok je ne smjeste
rekoh ti...neki je gonic trobojni, ovako nesto sto ti je pseca sudbina bili u Maglaju kod nane, nadjemo je na ulici, i dovedemo u Seher da se emancipuje
Mislim da bi korektniji naziv bio Bosanski gonic ili u lovackim krugovima poznatiji kao Trobojac ali elem nejse.Ne zamjeri ali prije rata sam cuo za ova imena.