Ja se sjecam kao mali da je ovo bilo na TV-u
Jel bila serija ili emisija?
zna li ko?
Familija doo
Moderator: _BataZiv_0809
- nellington
#2 Re: Familija doo
Serija, prva naša poslijeratna. Išla na TVin/OBN, ako se ne varam.
Priča o nekakvoj porodičnoj kafani... Sjećam se samo jedne rečenice iz cijele serije: "i meni žao mene"... i par likova, Srna, Amanita (ako se ne varam, glumica je umrla nedugo zatim).
Priča o nekakvoj porodičnoj kafani... Sjećam se samo jedne rečenice iz cijele serije: "i meni žao mene"... i par likova, Srna, Amanita (ako se ne varam, glumica je umrla nedugo zatim).
-
elnjinjo
#3 Re: Familija doo
znali i ko gdje mogu nabaviti ove snimke ili kasete familije doo u njoj je glumio moj drug adi hadrovic a u seriji se zvao pile hvala u napred 
-
elnjinjo
#4 Re: Familija doo
znasli gdje mogu nabaviti snimke ove serijenellington wrote:Serija, prva naša poslijeratna. Išla na TVin/OBN, ako se ne varam.
-
Čovjek i po'
#5 Re: Familija doo
I ja se sjecam ove serije. Koliko me pamcenje sluzi, radnja serije se desavala u Vogosci ili slicno.
Mislim da ces snimke tesko nacin, ipak se to prikazivalo na TviN-u mislim, a ne dok je postao OBN.
Ope, postoji mogucnost da ih OBN ima negdje u arhivi.
Mislim da ces snimke tesko nacin, ipak se to prikazivalo na TviN-u mislim, a ne dok je postao OBN.
Ope, postoji mogucnost da ih OBN ima negdje u arhivi.