Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sila prilika me natjerala da cu pola godine do godinu dana morati zivjeti u Travniku i ne zelim uzaludno izgubiti/protraciti i jednu skolsku godinu ... tako da namjeravam upisati jedan od Fakulteta u Travniku ... eh sad bi volio kad bi mogao dobiti neke informacije o ovdasnjim univerzitetima ... koliko oni zapravo vrijede ... hocu li se ja moci nakon 2 semestra ili jedne godine prebaciti na neki drugi fax prije svega me zanima prebacivanje na IUS u Sarajevu ili neki fax van ove lijepe Nase (npr, Austra,Njemacka,Engleska)
koji je od ovih faxova najtezi odnosno najzahtjevniji sto se tice provjere znanja i postoji li ijedan koji se predaje engleskom jeziku ?
alemica wrote:Sila prilika me natjerala da cu pola godine do godinu dana morati zivjeti u Travniku i ne zelim uzaludno izgubiti/protraciti i jednu skolsku godinu ... tako da namjeravam upisati jedan od Fakulteta u Travniku ... eh sad bi volio kad bi mogao dobiti neke informacije o ovdasnjim univerzitetima ... koliko oni zapravo vrijede ... hocu li se ja moci nakon 2 semestra ili jedne godine prebaciti na neki drugi fax prije svega me zanima prebacivanje na IUS u Sarajevu ili neki fax van ove lijepe Nase (npr, Austra,Njemacka,Engleska)
koji je od ovih faxova najtezi odnosno najzahtjevniji sto se tice provjere znanja i postoji li ijedan koji se predaje engleskom jeziku ?
Unaprijed hvala na pomoci ..
ti ocito imas para na bacanje, al ne bi ucio/la, jelde, te informacije mozes jedino saznati ukoliko direktno odes i informises se, uporedi sve predmete i sa jednog/drugog fax-a i vidi ima li neke razlike, to ti je iskljucivo zbog "bodovanja" , to ti je moj savjet, IUS ti nije uopste tezak, to ti mogu reci iz prve ruke