Fakultet za kriminalstiku Sarajevo!!!
-
4ZR4IL
#1 Fakultet za kriminalstiku Sarajevo!!!
Planirao sam da upišem ovaj fakultet pa me sada zanimaju mišljenja studenata ovog fakulteta.
Kakva je organizacija na fakultetu, da li je težak, kakva je prijemni i koji su papiri potrebni za upis?
Kakva je organizacija na fakultetu, da li je težak, kakva je prijemni i koji su papiri potrebni za upis?
- Rafael4
#2 Re: Fakultet za kriminalstiku Sarajevo!!!
Ja sam ti završio to prošle godine, bit će ti peglanja što se tiče profesora strašno pa neka ti bude sretno uglavnom napatit ćeš se mnogo i učit puno, sretno lp4ZR4IL wrote:Planirao sam da upišem ovaj fakultet pa me sada zanimaju mišljenja studenata ovog fakulteta.
-
RahatHurmašica
#3 Re: Fakultet za kriminalstiku Sarajevo!!!
gdje si ti ograjiso. bježi odatle. namučit ćeš se bezveze a posla nikad naći nećeš.4ZR4IL wrote:Planirao sam da upišem ovaj fakultet pa me sada zanimaju mišljenja studenata ovog fakulteta.
-
4ZR4IL
#4 Re: Fakultet za kriminalstiku Sarajevo!!!
Ma dosta raje mi je reklo da je lahak fakultet pa sam zbog toga odlučio da upišem. (pod lahak mislio sam da je jedan od lakših, nijedan fakultet nije lahak). 
-
RahatHurmašica
#5 Re: Fakultet za kriminalstiku Sarajevo!!!
pa i da je najlaksi sta ce ti kad nema ama bas nikakve perspektive. Tracis vrijeme i novac,bavi se korisnijim stvarima.4ZR4IL wrote:Ma dosta raje mi je reklo da je lahak fakultet pa sam zbog toga odlučio da upišem. (pod lahak mislio sam da je jedan od lakših, nijedan fakultet nije lahak).
- Desnik
#6 Re: Fakultet za kriminalstiku Sarajevo!!!
Ja zbilja ne znam šta će raditi oni koji završe ovaj fakultet
Mup-ovi su prepuni mladih inspektora, biroi za zapošljavanje su ih takođe prepuni..
Gdje će raditi???
Mup-ovi su prepuni mladih inspektora, biroi za zapošljavanje su ih takođe prepuni..
Gdje će raditi???
-
donja_crtica
#7 Re: Fakultet za kriminalstiku Sarajevo!!!
S obzirom šta dobiješ nakon što završiš ovo je teže od medicine.
Radije nauči moleraj nego ovo da završiš
Radije nauči moleraj nego ovo da završiš
-
RahatHurmašica
#8 Re: Fakultet za kriminalstiku Sarajevo!!!
čudi me da ovaj tzv fakultet do sada nije zatvoren.
Last edited by RahatHurmašica on 04/06/2013 07:29, edited 1 time in total.
- addem
#9 Re: Fakultet za kriminalstiku Sarajevo!!!
Bolje ti je kakav zanat zavrsi. Ovaj fakultet postoji samo da bi ovi profesori na njemu imali posao. Studenti zavrsavaju niko nikakav posao u struci ne moze da nadje. Kada bi se birao najgori fakultet koji buduci student moze upisati onda bi se vodila velika bitka izmedju kriminalistike i politickih nauka.
-
pitanja mupks
#10 Re: Fakultet za kriminalstiku Sarajevo!!!
Zavrsila sam ovaj fax, apsolutno nikakve koristi od njega nemas... upises zavrsis u roku od 4 godine i onda si (naravno ako nemas stele) na birou ili radis neke sporedne niskoplaćene poslove!4ZR4IL wrote:Planirao sam da upišem ovaj fakultet pa me sada zanimaju mišljenja studenata ovog fakulteta.
Prijedlog : Bolje ti je upisati građevinu, šumarski fax ili slično- moji prijatelji studirali po 7-8 godina ali sad naravno rade u struci i odlično su plaćeni
Topla preporuka - mani se kriminalistike !
-
pitanja mupks
#11 Re: Fakultet za kriminalstiku Sarajevo!!!
Odmah da ti kažem nije lagan! A 4 godine i preko 40 ispita nije malo...4ZR4IL wrote:Ma dosta raje mi je reklo da je lahak fakultet pa sam zbog toga odlučio da upišem. (pod lahak mislio sam da je jedan od lakših, nijedan fakultet nije lahak).
- Desnik
#12 Re: Fakultet za kriminalstiku Sarajevo!!!
Nije lagan i ne vrijedi NIŠTA!!!pitanja mupks wrote:Odmah da ti kažem nije lagan! A 4 godine i preko 40 ispita nije malo...4ZR4IL wrote:Ma dosta raje mi je reklo da je lahak fakultet pa sam zbog toga odlučio da upišem. (pod lahak mislio sam da je jedan od lakših, nijedan fakultet nije lahak).
- bach
#13 Re: Fakultet za kriminalstiku Sarajevo!!!
Imaš ljepuškastih asistentica, šta će ti više