Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studi

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Desnik

#26 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by Desnik »

Ovaj fakultet je definitivno prdnuo u čabar.
Nit smrdi nit miriše, a i taksista previše.
Nisu ni raja glupa.
dinna3

#27 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by dinna3 »

Zanima me da li je iko upucen u to da li se ikada preliminarna lista moze izmjeniti, ukoliko je kandidat prijavljen za samofinansirajuci nacin studiranja i jednini odbijen student da li se moze to primjeniti predajom zalbe, molbe i sl. ? Hitnoo
dinna3

#28 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by dinna3 »

dinna3 wrote:Zanima me da li je iko upucen u to da li se ikada preliminarna lista moze izmjeniti, ukoliko je kandidat prijavljen za samofinansirajuci nacin studiranja i jednini odbijen student da li se moze to primjeniti predajom zalbe, molbe i sl. ? Hitnoo
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#29 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by Slo Burner »

Sve se moze izmjeniti :D
dinna3

#30 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by dinna3 »

Slo Burner wrote:Sve se moze izmjeniti :D
ozbiljno? Nadam se da se ne odnosi na vezu i stelu kao sto se radi u vecini slucajeva :/
Slo Burner

#31 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by Slo Burner »

Iz licnog iskustva ti kazem, bjezi od te zgrade koliko te noge nose! Ne zanosi se glupostima, fakultet postoji samo zbog svojih uposlenika. Ne postoji nijedno radno mjesto na kojem ces imati prednost u odnosui na profesora sociologije recimo.
dinna3

#32 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by dinna3 »

Slo Burner wrote:Iz licnog iskustva ti kazem, bjezi od te zgrade koliko te noge nose! Ne zanosi se glupostima, fakultet postoji samo zbog svojih uposlenika. Ne postoji nijedno radno mjesto na kojem ces imati prednost u odnosui na profesora sociologije recimo.
znam za to sve, ne pitam licno za sebe, ali opcenito da li postoji ikakva sansa da se ta preliminarna lista bez veze i stele promijeni predajom zalbe :)
Slo Burner

#33 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by Slo Burner »

A na sto bi se konkretno zalila ?
dinna3

#34 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by dinna3 »

Slo Burner wrote:A na sto bi se konkretno zalila ?
Vec prethodno sam navela, kandidat za upis u prvu godinu na odredjeni odsjek je odabrao samofinansirajuci nacin studija, sa ostavrenim brojem bodova od njih 21 primljeno je 20, on nije, sa tim brojem bodova mogao je biti primljen na neki od drugih odsjeka, da li vrijedi pisati molbu ?
boyche

#35 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by boyche »

Ja sam na spisku 42. Trazicu da se prebacim u samofinansirajuce jer bih tamo po broju bodova bio na 2. mjestu... Nadam se da cu uspjeti nesto izganjati... :)
dinna3

#36 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by dinna3 »

boyche wrote:Ja sam na spisku 42. Trazicu da se prebacim u samofinansirajuce jer bih tamo po broju bodova bio na 2. mjestu... Nadam se da cu uspjeti nesto izganjati... :)
koji si mjer ? :D
boyche

#37 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by boyche »

dinna3 wrote:
boyche wrote:Ja sam na spisku 42. Trazicu da se prebacim u samofinansirajuce jer bih tamo po broju bodova bio na 2. mjestu... Nadam se da cu uspjeti nesto izganjati... :)
Kriminalistika, al' trazit cu vjerovatno da se prebacim na sigurnosne studije...
dinna3

#38 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by dinna3 »

boyche wrote:
dinna3 wrote:
Kriminalistika, al' trazit cu vjerovatno da se prebacim na sigurnosne studije...
inace na kriminalistiku ti je najteze upast, a razlika po semestru na smjerovima je u jednom do dva premeta :)
Haman

#39 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by Haman »

Kriminalistika, sve u svemu nista. Gubis samo vrijeme. Zavrsiti mozes, ali posao nikad neces naci. Nije tako samo u BiH, tako je sirom svjeta.
:? :-)
str8

#40 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by str8 »

Pa i sa tim obicnim mladjim inspektorom bih bio i vise nego zadovoljan za pocetak...
Sto se tice stele, pa imam nesto barem sto se tice stele za naci posao u struci..Sad pricati o steli za postajanje ministrom unutrasnjih poslova je malo preseravanje i ko god upisuje ovaj faks svjestan je da ne moze postati ministrom odmah.
Vidi se sine da nisi ti za ovoga fakulteta. Obavjestajna kultura ravna ti je 0 (nula). Da ima malo pametnijih mladjih/starijih inspektora (kao sto ih nema), pa da malo listaju sta se tu pise, sada bi tebe lijepo zvali na informativni razgovor i da im lijepo ispricas ko je ta tvoja stela. :run:

Valjda trebas stititi obespravljene, a ne da gazis po necijem pravu od prvog dana kada budes stupio u policijskoj stanici. Vec ja vidim tebe iza resetaka.
Drinski

#41 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by Drinski »

Sta će ga zvati...da ga pitaju...pa tip je kazao da mu je otac štela.
Seoskivaralica

#42 Re: Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne s

Post by Seoskivaralica »

Ovaj fakultet je isto astronautski kurs..... :lol: :lol:
Niti pravde niti borbe protiv kriminala nit korupcije kao ni astronauta....... :thumbup:
Post Reply