Fakultet za kriminalistiku dogovorio saradnju s Univerzitetom turske nacionalne policije
http://www.klix.ba/vijesti/bih/fakultet ... /131209033
zabranili komentare na ovom naručenom smeću od članka, pa reko da ovdje prokomentarišemo.
1. ovog jasmina nije dobro ni u putu sresti, 7 g. nesreće je zagarantovano.
2. umjesto da ovdje riješe da im priznaju fakultet oni hodaju po turskoj i fataju ublehe, dok im kriminalisti vise po biroima.
3. i ovo ustvari i nije fakultet, čak ih i MUP-ovi izbjegavaju. fakultet postoji samo da bi se uhljebili "profesori" poput jasmina.
Fakultet za kriminalistiku dogovorio saradnju s Univerziteto
-
suncokret10
- Desnik
#2 Re: Fakultet za kriminalistiku dogovorio saradnju s Univerzi
Ko upiše kriminalistiku dobro će se zahebat.
U mene u granapu već treću godinu radi cura sa završenom sarajevskom kriminalistikom.
Taj faks služi samo za odlično uhljebljenje onih koji tamo rade.

U mene u granapu već treću godinu radi cura sa završenom sarajevskom kriminalistikom.
-
suncokret10
#3 Re: Fakultet za kriminalistiku dogovorio saradnju s Univerzi
a znaju to i oni, samo vidiš na koju foru fataju studente. kao oni face neke pa u turskoj potpisuju neke sporazume. naruče članak i zabrane komentare. to i nije fakultet, to je jedna obična šprdačina.Desnik wrote:Ko upiše kriminalistiku dobro će se zahebat.
-
Psihijatar071
#4 Re: Fakultet za kriminalistiku dogovorio saradnju s Univerzi
Nije to do fakulteta koliko do blesave raje koja ga upisuje, prave ljudi hiperprodukciju kriminalista, a posla ni za glave, no hoće danas svi da budu akademci i da se uhljebe u drž.službu