Ali zanima me to za prijemni sta bude na ovom odsjeku,kad,kada je potrebno predati papire,gdje, da li ima kakvih primjera za vjezbanje prijemnog, kakav je smjestaj na fakultetu i ako jos sta poznajete u vezi ovog fakulteta i upisa volio bi da mi prenesete?! Zahvaljujem
Fakultet za inžinjering i informacijske studije(Burch)
-
tresnja
#1 Fakultet za inžinjering i informacijske studije(Burch)
Imam zelju da upisem ovaj fakultet. Ali posto sam trenutno daleko od Sarajeva zanima me da li imaju neki primjeri prijemnog ili vjezbe za upis. Nisam neki poznavaoc engleskog,znam se sporazumit, ali sto se tice gramatike nisam nesto posebno, ali kazu da vecinom svi prodju engleski.
Ali zanima me to za prijemni sta bude na ovom odsjeku,kad,kada je potrebno predati papire,gdje, da li ima kakvih primjera za vjezbanje prijemnog, kakav je smjestaj na fakultetu i ako jos sta poznajete u vezi ovog fakulteta i upisa volio bi da mi prenesete?! Zahvaljujem
-
Rodrigo
#2 Re: Fakultet za inžinjering i informacijske studije(Burch)
Prijemni ispit za stipendije je već završen međutim, učenici koji se neće takmičiti za stipendiju se mogu upisati na osnovu uspjeha u srednjoj školi. Ako ne uspiješ proći engleski, pohađat ćeš pripremnu školu za engleski jezik.
Pri Fakultetu za inžinjering i informacijske tehnologije djeluju četiri odsjeka:
Arhitektura
Genetika i bioinžinjering
Elektrotehnika
Informacijske tehnologije
Predlažem da dođeš sljedeće sedmice na Dane otvorenih vrata i saznaš sve što te zanima. http://ibu.edu.ba/bs/index.php?id=1547
Pri Fakultetu za inžinjering i informacijske tehnologije djeluju četiri odsjeka:
Arhitektura
Genetika i bioinžinjering
Elektrotehnika
Informacijske tehnologije
Predlažem da dođeš sljedeće sedmice na Dane otvorenih vrata i saznaš sve što te zanima. http://ibu.edu.ba/bs/index.php?id=1547