Fakultet u kafani
- Liberalism
#1 Fakultet u kafani
Jeli samo u Gorazdu ima fakultet koji sve svoje nastavne aktivnosti provodi u podkrovlju jednog ugostiteljskog objekta ili se ovakve stvari desavaju i u drugim mjestima u Bosni i Hercegovini?
U Gorazdu u prizemlju kladionica i kafana a na spratu kafane predavanja za studente.
Moram se samo raspitati koji je fakultet u pitanju. Ili je banjalucki ili iz Gradiške, al u svakom slucaju uzas.
U Gorazdu u prizemlju kladionica i kafana a na spratu kafane predavanja za studente.
Moram se samo raspitati koji je fakultet u pitanju. Ili je banjalucki ili iz Gradiške, al u svakom slucaju uzas.
-
bice_bice
#2 Re: Fakultet u kafani
ozrenka, pones' dvije pive i reci muzici malo tise..
-
King Kikapu
to se inace desava u drzavi u koja ima najvise faklulteta po glavi stanovnika
- Liberalism
Nije Sarajevski, vec je ja mislim Banjalucki fakultet nesto Biznis i informacione tehnologije ili tako nekako.
-
Elko
- burekodsira
banjalucki je vanredan... al profe ipak dolaze vikendom na predavanje u gz koliko znam a i odrzava se u sali czk
- Liberalism
Ne govorim ja o dislociranoj nastavi ekonomskog fakulteta, vec o banjaluckom fakultetu (neki internacionalni za biznis itd..) koji se odrzava u kafani kod fejketa 
-
live_the_life
Radi se o PanEvropskom Fakultetu APEIRON Banja Luka.
Predavanja se odvijaju u kancelarijama stranke za Boljitak.
Vec sam cula da su poceli seminarski raditi a imali su do sada samo jedno predavanje od 45 minuta.
Vec sam cula da su poceli seminarski raditi a imali su do sada samo jedno predavanje od 45 minuta.
- burekodsira
pa jer je vanredan... zar nije logicno... ako ti se slusa nastava prebaci se na redovan studij ili maHsuz se zaputi na predavanjalive_the_life wrote:Radi se o PanEvropskom Fakultetu APEIRON Banja Luka.
nego zna li ko hoce li ko pokusati graditi zgradu fakulteta u gz? da malo aktiviram onu staru temu
-
Sogan
#13 Re: Fakultet u kafani
Nakon par Ozrenkinih obilazaka 'gornjeg boja' zacu se apsolventska pjesmabice_bice wrote:ozrenka, pones' dvije pive i reci muzici malo tise..
I tebe sam sit kafanoooooooooooooo!!!!!!
- Lace
i kafana je biznis...i to unosan...imaju i teoriju i praksu ...blago njimaLiberalism wrote:Ne govorim ja o dislociranoj nastavi ekonomskog fakulteta, vec o banjaluckom fakultetu (neki internacionalni za biznis itd..) koji se odrzava u kafani kod fejketa
- Jimmy_The_Saint
Jači je onaj "Kineziološki" Fakultet za generale u Kiseljaku iz Slobodne Bosne: nema ni kafane, samo hastal na ledini, pola hastala janjetina i vopi, pola indeksi 
-
Odisej
Vidio sam studente tog fakulteta kako ulaze u " stranku" , pardon u " "amfiteatar" ... A vidio sam i ko je posrednik za instaliranje ovog čuda u Goraždu...Imaće studenti i body biliding u pauzama...
Kako sam jutros saznao iz dobro obavještenih kantonalnih izvora , postoji realna mogućnost da se u Goraždu otvori izbačeno ( nešto ako istrureno ) odjeljenje Akademije za scenske umjetnosti ( odsjeci glume i režije ) koji će moći da pohađaju samo goraždanski političari...
- burekodsira
zar to nisu vec davno diplomirali?Odisej wrote:![]()
Kako sam jutros saznao iz dobro obavještenih kantonalnih izvora , postoji realna mogućnost da se u Goraždu otvori izbačeno ( nešto ako istrureno ) odjeljenje Akademije za scenske umjetnosti ( odsjeci glume i režije ) koji će moći da pohađaju samo goraždanski političari...
-
Odisej
Ma nisu . Od 1. oktobra imamo nove...burekodsira wrote:zar to nisu vec davno diplomirali?Odisej wrote:![]()
A posebno žestoka konkurencija biće na studiju " režije "...
-
live_the_life
Sta je tebi tu logicno???? Nisam znala da na svim vandrednim fakultetitima nakon 45 minuta predavanja imas seminarskiburekodsira wrote:pa jer je vanredan... zar nije logicno... ako ti se slusa nastava prebaci se na redovan studij ili maHsuz se zaputi na predavanjalive_the_life wrote:Radi se o PanEvropskom Fakultetu APEIRON Banja Luka.
Vec sam cula da su poceli seminarski raditi a imali su do sada samo jedno predavanje od 45 minuta.![]()
nego zna li ko hoce li ko pokusati graditi zgradu fakulteta u gz? da malo aktiviram onu staru temu
- burekodsira
pa vanredan znaci da nisi obavezan/obavezna na predavanju a predavanja se odrzavaju u bl tokom sedmice(ako je banjalucki) i ti idi na predavanja ako hoces... ovo sto profesori dodju preko vikenda to je dobra volja...
jos krace receno vanredno=sam/a se snlazi za gradivo...
ili grijesim?
jos krace receno vanredno=sam/a se snlazi za gradivo...
ili grijesim?
-
live_the_life
Hvala na jasnom objasnjenju za rijec VANDREDAN! Nisam znala izvini.