Fakat su ruzni

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

patrius

Post by patrius »

izmedju ruznoce i glupoce,ja sam za ovo prvo...
klaher & garbit

Post by klaher & garbit »

patrius wrote:izmedju ruznoce i glupoce,ja sam za ovo prvo...
" izmedju postenih i sposobnih birajte ove prve "= ( Alija Izetbegovic )
Last edited by klaher & garbit on 23/03/2007 17:02, edited 1 time in total.
patrius

Post by patrius »

klaher & garbit wrote:
I ja sam prijatelju , ja se samo salim sa odvratnim ljudima koji ne zasluzuju postovanje .......ali kod nas sve dobijes u paketu .Tudjman = ruzan , glup , pokvaren , bezobrazan , arogantan , fasista , nacionalista , lopov , hohstapler , lihvar .......Tito = lijep , pametan , anacinalista ......ljudina .......
o.k. ali nas stari dobri Jozek je izuzetak...po mnogo cemu.Evo recimo,Mahatma Gandhi nije bio ljepotan,i jos mnogi znameniti ljudi,npr.Stephen Hawking...mislim,neukusno je komentirati bilo ciju fizionomiju.
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

basta sljezove boje wrote:
prleitihi wrote:a kakve veze ova tema ima sa politikom?
jos od JFK-a znamo da fizicki izgled igra neku ulogu u politici. Postoji studija koja tvrdi da na izborima "najcesce" pobjedjuje kandidat koji je visi (u cm)

izuzetak potvrdjuje pravilo :D

Bush je mali, mozda ima u vrh glave 1.80 a Kerry ima garant preko 1.90

ja sto su ovi Ameri nakaradan narod :oops: :D
patrius

Post by patrius »

"texaski ranger" je to sto jeste ne zato sto nije lijep...
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

brankovic je doooobar! (novi predsjednik vlade federacije :D )
pa i terzic je lijep, bolji vala od spirica i njegovih floroscentnih zubiju :D
nemam pojma zasto pisem ovaj post :D
pirmin

Post by pirmin »

Zasto mi nemamo ovako atraktivne politicarke:

Image

Eto zasto? :? :D :oops:
karanana

Post by karanana »

Bas prije sekundu razmisljam o ovoj temi al u kontekstu najvecih cugera. Da i ne spominjem Durakovica, mislim da ga Hadzipasic opasno potegne, zatim Terzic, Mile mi se cini kao meraklija, voli rakijicu i pivkicu uz kakvo pecenje.
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

suti pirmin, zlatni su, sta bi tek da su nam 'vaki

Image

:lol: :lol: :lol:
klaher & garbit

Post by klaher & garbit »

patrius wrote:
klaher & garbit wrote:
I ja sam prijatelju , ja se samo salim sa odvratnim ljudima koji ne zasluzuju postovanje .......ali kod nas sve dobijes u paketu .Tudjman = ruzan , glup , pokvaren , bezobrazan , arogantan , fasista , nacionalista , lopov , hohstapler , lihvar .......Tito = lijep , pametan , anacinalista ......ljudina .......
o.k. ali nas stari dobri Jozek je izuzetak...po mnogo cemu.Evo recimo,Mahatma Gandhi nije bio ljepotan,i jos mnogi znameniti ljudi,npr.Stephen Hawking...mislim,neukusno je komentirati bilo ciju fizionomiju.
Naravno , to granici sa dobrim ukusom , ali ovo je forum , drugo neki ljudi zasluzuju zajebanciju naracun izgleda / pazi jednu stvar Charlie Chaplin jer humanista , ljevicar , jedan od najumnijih ljudi , jedan od najvecih rezisera i glumaca lai je pravio zajenbanciju na racun Hitelorovih brkova i frizure i njehove odurne face .....neke ljude moras ismijavati cak i na racun izgleda , npr Gebeles je sepo , ko ga yebe nacisticki zlocinac on ne podlijeze pravilma koja i kodeksima lijepog ponasanja i dobrog ukusa.Takodje neki ljudi kojie ti spominjes , niti mozes , niti smijes da im se rugas , jer jednostavno dobar covjek i pametan covjek i normalan covjek ne moze u stvari NI BITI ruzan .
Gazz

#36 Re: Fakat su ruzni

Post by Gazz »

Santos wrote:Neznam jeste li primjetili ali kad vidim pojedine face politicara fakat su ruzni.Kontam nesto pa ovi prije rata nisu se ni u mahalu smjeli pojavit kako treba a divi sad.Cast izuzetcima ali vecina su teze face.Kad sam juce jednu ministricu vidio halo pa neide.Nekazem da ako si ljepsi da si i pametniji ali neki nisu stvarno za javnosti.
Ja primjećujem da ti imaš jako mnogo "greškica" pravopisnih, pa eto samo da ti skrenem pažnju da svakome od nas nešto fali. :roll:

A iskreno, baš bih nešto voljela vidjeti kako ti izgledaš, iako nisi političar. Ili možda jesi i ti jedan od njih? :?

8-)
kub lajkan

Post by kub lajkan »

noviprimitivac wrote:prvih pet najružnijih po meni:

1.Safet Halilović,2.A.Terzić,3.Slavuj(ne znam kako se zove),4.B.Paravac,5.M.Čengić
Ovaj prvi jest za vrha liste (onda dvaes praznih mjesta, pa drugi), ali ga vadi to sto je moralna gnjida... :D
Santos

Post by Santos »

Ja jesam ruzan Gazz i imam pravopisnin greskica jer sam neskolovan tj,iso samo 3 srednje znas ono sveska u zadnji djep i onda je uvalis nekom vozaru da je stavi u torbu pa donese sutra a ja pravo iz skole onako hasisarski na plato Skenderija Teta razapeta pa onda Kaktus i jebo skolu.Vidis da nebi ni imo neke koristi.Posto sam ja ruzan i nisam politicar mislim da ako neko predstavlja zemlju mora bar licit na nesto,dalje kako je moguce da predjednik drzave nezna Engleski.Pa mala djeca sada spartlaju taj jezik zar to nije ponizavajuce.Ja nemislim bas ono na ruzan nego brate ljankase sve neki cefasi koji da nebi ove muke nebi se culo nikad za njih.Vise mislim na to nego bas ruznocu.Pa Karla je znaru ali bar zna Engleski.
Deset u pola

Post by Deset u pola »

Stvarno mi nije jasno zašto većina ženskog svijeta, a vidim i muškog, misli da je Hare lijep.
Po čemu? Hajde nek objasni neko od "žemskinja" :)
Post Reply