Fakat su ruzni
-
Santos
#1 Fakat su ruzni
Neznam jeste li primjetili ali kad vidim pojedine face politicara fakat su ruzni.Kontam nesto pa ovi prije rata nisu se ni u mahalu smjeli pojavit kako treba a divi sad.Cast izuzetcima ali vecina su teze face.Kad sam juce jednu ministricu vidio halo pa neide.Nekazem da ako si ljepsi da si i pametniji ali neki nisu stvarno za javnosti.
- pitt
#2 Re: Fakat su ruzni
iskreno, jebe mi se za izgled......nisu 9bar ne bi trebali) radi izgleda biti na vlasti. nek samo rade svoj posao kako treba pa makar bili kao lepi suljo i cousin georgeSantos wrote:Neznam jeste li primjetili ali kad vidim pojedine face politicara fakat su ruzni.Kontam nesto pa ovi prije rata nisu se ni u mahalu smjeli pojavit kako treba a divi sad.Cast izuzetcima ali vecina su teze face.Kad sam juce jednu ministricu vidio halo pa neide.Nekazem da ako si ljepsi da si i pametniji ali neki nisu stvarno za javnosti.
-
basta sljezove boje
zar nije ljetos Richard Gere rekao da je Semiha Borovac "lijepa zena"?
cini mi se da je i ona politicarka
-
Gnjuscic
Ne mogu si oprostiti sto nisam zapamtio ime vrlog novinara koji je negdje krajem rata stanovitog rahmetliju a.i. nazvao " lijepim covjekom ".
Mogli bi birati najljepseg politicara u raznim kategorijama ( nacionalna, regionalna, entitetska, drzavna ). Medju ljepsima su Timur Numic, Mladen Ivanic, ....
A beli svinjece fizionomije su imali milosevic, bicakcic i koljevic.
Mogli bi birati najljepseg politicara u raznim kategorijama ( nacionalna, regionalna, entitetska, drzavna ). Medju ljepsima su Timur Numic, Mladen Ivanic, ....
A beli svinjece fizionomije su imali milosevic, bicakcic i koljevic.
-
urbanagerila
edu zar hare nije lepi ? ...prleitihi wrote:a kakve veze ova tema ima sa politikom?
-
basta sljezove boje
jos od JFK-a znamo da fizicki izgled igra neku ulogu u politici. Postoji studija koja tvrdi da na izborima "najcesce" pobjedjuje kandidat koji je visi (u cm)prleitihi wrote:a kakve veze ova tema ima sa politikom?
-
lija86
Joj meni je najružniji bio onaj Borislav Paravac, pravi krmak, sreća više se ne pojavljuje često na TV-u, a vala i kad se sjetim onog Bičakčića... sreća ni njega više nema. A zato kad vidim gospodu Lagumdžiju i Silajdžića...uh... baš su zgodni obojica, boli glava.

-
noviprimitivac
ne znam slažete li se da većina(hajmo reći 90%) su likovi koji su kao mali imali probleme u djetinjstvu pa se sada "ispucavaju" jer nisu mogli igrati fudbal sa rajom ili su bili ružni pa nisu mogli muvati curice ili im nisi dao da budu u raji jer su bili pičkice....ja poznajem lično neke od naših političara i vjerujte mi da su takvi likovi pa sam došao do takvog zaključka a možda sam u krivu
prvih pet najružnijih po meni:
1.Safet Halilović,2.A.Terzić,3.Slavuj(ne znam kako se zove),4.B.Paravac,5.M.Čengić
prvih pet najružnijih po meni:
1.Safet Halilović,2.A.Terzić,3.Slavuj(ne znam kako se zove),4.B.Paravac,5.M.Čengić
-
klaher & garbit
Ja sam gledao i svojim usima slusao hiljadu puta kako Amerikanci jedni drugima ( a osobe , narocito crnkinje su teske po 300 kila ) govore ...ti tako divno izgledas .........basta sljezove boje wrote:zar nije ljetos Richard Gere rekao da je Semiha Borovac "lijepa zena"?![]()
-
klaher & garbit
Ljepota je prolazna a ruznoca konstantna

Last edited by klaher & garbit on 23/03/2007 17:05, edited 1 time in total.