FairLife?????
-
thiny
- Fair Life
#2 Re: FairLife?????
Preneseno na temu PRICE IZ FERALA.
Last edited by Fair Life on 31/08/2004 13:25, edited 3 times in total.
- Soul_Sista
Eh sad je vidis vec pateticno!
- Soul_Sista
"Bonus" za mene? Izivini ali ne skontah?! Jesam i ja jedna od onih poganih sto povraca i pije u kafani pa mi cinicno uzvracas?
Ako jeste, nisko brate!
Ako jeste, nisko brate!
- Fair Life
Ponekad pomislim da ti, ali i mnogi drugi ne razumijete tekst koji procitate, pa iz toga izlazi i tvoja (vasa) pogresna reakcija.Soul_Sista wrote:"Bonus" za mene? Izivini ali ne skontah?! Jesam i ja jedna od onih poganih sto povraca i pije u kafani pa mi cinicno uzvracas?![]()
Ako jeste, nisko brate!
Da te ne ostavim ojadjenu objasnicu ti, jer po svemu sudeci nisi procitala ili nisi razumijela ono sto sam zelio 'reci' na temi "Nije patetika".
Izgleda li ti ovaj tekst povracanje po gostima restorana zbog toga sto nije znao piti u guzicu, nego je salijevao direktno u mozak:
I ne samo da povraca nego ide redom i pisa u case gostima. A sta rade konobari, sef sale, gazda restorana ...?Chischo wrote:nasekir'o sam se na DISKUSIJAMA pa ću ovdje malo da se ispraznim...
(nemoj da se ko uvrijedi jer ne mislim ni na kog određenog)
Jebem mater,kurac pička, jedite govna mater vam jebo usta,pička mi materna, jebo vam hljeb mater usta govna jedna pušite karinu jebem vam hljeb usta pička vam materna jebem vam mater usta naglobajte se kurca govnari papci jebanje sranje pišanje govno sisa sisurina
Hvala.
A zasto se onda ne obratis moderatoru zbog nekog pojednica? Ili direktno njemu? Kazes mu da ne pisa u tudze case. . .Fair Life wrote:Ponekad pomislim da ti, ali i mnogi drugi ne razumijete tekst koji procitate, pa iz toga izlazi i tvoja (vasa) pogresna reakcija.Soul_Sista wrote:"Bonus" za mene? Izivini ali ne skontah?! Jesam i ja jedna od onih poganih sto povraca i pije u kafani pa mi cinicno uzvracas?![]()
Ako jeste, nisko brate!
Da te ne ostavim ojadjenu objasnicu ti, jer po svemu sudeci nisi procitala ili nisi razumijela ono sto sam zelio 'reci' na temi "Nije patetika".
Izgleda li ti ovaj tekst povracanje po gostima restorana zbog toga sto nije znao piti u guzicu, nego je salijevao direktno u mozak:I ne samo da povraca nego ide redom i pisa u case gostima. A sta rade konobari, sef sale, gazda restorana ...?Chischo wrote:nasekir'o sam se na DISKUSIJAMA pa ću ovdje malo da se ispraznim...
(nemoj da se ko uvrijedi jer ne mislim ni na kog određenog)
Jebem mater,kurac pička, jedite govna mater vam jebo usta,pička mi materna, jebo vam hljeb mater usta govna jedna pušite karinu jebem vam hljeb usta pička vam materna jebem vam mater usta naglobajte se kurca govnari papci jebanje sranje pišanje govno sisa sisurina
Hvala.
Jos nesto; koje je to drustvo "velikih"??? 
-
nostalgija
Fair life,
hvala ti za svaku lijepu i smislenu misao i diskusiju koju si vodio na ovome forumu, pokusavajuci, na zalost uzaludno, podignuti ovaj katastrofalno srozani nivo tema i nacina izrazavanja.
Sto reci za ljude kojima je pateticno ono najnormalnije, osnovnim bontonom usvojeno ponasanje? Mozda da su kukavice.
Ne, nije pateticno kad neki forumas kaze zbogom drustvu prije nego ode. To je tuzno. Jer to obicno rade oni koji su itekako potrebni ovome forumu da ga koliko toliko prociscuju i oplemenjuju svojim nastojanjima. Imas potpuno pravo zbog svoje ojadenosti nedjelotvornoscu kako forumskih moderatora, tako i sirovoscu velikog broja ucesnika. Na zalost, po onoj nasoj balkanskoj, ako ti nije dobro, izvoli - nestani, mnogi su fini sugovornici i ucesnici ovog foruma - nestali.
Zato bez imalo patetike a sa dubokim zaljenjem izrazavam svoju tugu zbog tvoje odluke. Nedostajat ces ovom forumu i onoj sacici normalnih ljudi koji su u ovaj kafic navracali sa zeljom da se malo kulturno druze i izmjene sa ponekim dragim likom koji suvisli komentar, ili su pak samo kao promatraci uzivali u tvojim zaista vrijednim komentarima i duhovitim prilozima.
Nadam se da ce neki drugi forum znati prepoznati vrijednost tvoga ucesca i da ces naci negdje drustvo koje ce jednako tako kao sto si to ti ovdje radio, nadahnjivati tebe za jos bolje sudjelovanje. Pozdrav tebi.
hvala ti za svaku lijepu i smislenu misao i diskusiju koju si vodio na ovome forumu, pokusavajuci, na zalost uzaludno, podignuti ovaj katastrofalno srozani nivo tema i nacina izrazavanja.
Sto reci za ljude kojima je pateticno ono najnormalnije, osnovnim bontonom usvojeno ponasanje? Mozda da su kukavice.
Ne, nije pateticno kad neki forumas kaze zbogom drustvu prije nego ode. To je tuzno. Jer to obicno rade oni koji su itekako potrebni ovome forumu da ga koliko toliko prociscuju i oplemenjuju svojim nastojanjima. Imas potpuno pravo zbog svoje ojadenosti nedjelotvornoscu kako forumskih moderatora, tako i sirovoscu velikog broja ucesnika. Na zalost, po onoj nasoj balkanskoj, ako ti nije dobro, izvoli - nestani, mnogi su fini sugovornici i ucesnici ovog foruma - nestali.
Zato bez imalo patetike a sa dubokim zaljenjem izrazavam svoju tugu zbog tvoje odluke. Nedostajat ces ovom forumu i onoj sacici normalnih ljudi koji su u ovaj kafic navracali sa zeljom da se malo kulturno druze i izmjene sa ponekim dragim likom koji suvisli komentar, ili su pak samo kao promatraci uzivali u tvojim zaista vrijednim komentarima i duhovitim prilozima.
Nadam se da ce neki drugi forum znati prepoznati vrijednost tvoga ucesca i da ces naci negdje drustvo koje ce jednako tako kao sto si to ti ovdje radio, nadahnjivati tebe za jos bolje sudjelovanje. Pozdrav tebi.