FairLife?????

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
thiny

#1 FairLife?????

Post by thiny »

FairLife,
_/:
Last edited by thiny on 28/03/2005 15:49, edited 1 time in total.
Fair Life

#2 Re: FairLife?????

Post by Fair Life »

Preneseno na temu PRICE IZ FERALA.
Last edited by Fair Life on 31/08/2004 13:25, edited 3 times in total.
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Eh sad je vidis vec pateticno!
Fair Life

Post by Fair Life »

Preneseno na temu PRICE IZ FERALA.
Last edited by Fair Life on 31/08/2004 13:26, edited 1 time in total.
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

"Bonus" za mene? Izivini ali ne skontah?! Jesam i ja jedna od onih poganih sto povraca i pije u kafani pa mi cinicno uzvracas? :x
Ako jeste, nisko brate!
Fair Life

Post by Fair Life »

Soul_Sista wrote:"Bonus" za mene? Izivini ali ne skontah?! Jesam i ja jedna od onih poganih sto povraca i pije u kafani pa mi cinicno uzvracas? :x
Ako jeste, nisko brate!
Ponekad pomislim da ti, ali i mnogi drugi ne razumijete tekst koji procitate, pa iz toga izlazi i tvoja (vasa) pogresna reakcija.

Da te ne ostavim ojadjenu objasnicu ti, jer po svemu sudeci nisi procitala ili nisi razumijela ono sto sam zelio 'reci' na temi "Nije patetika".

Izgleda li ti ovaj tekst povracanje po gostima restorana zbog toga sto nije znao piti u guzicu, nego je salijevao direktno u mozak:
Chischo wrote:nasekir'o sam se na DISKUSIJAMA pa ću ovdje malo da se ispraznim...
(nemoj da se ko uvrijedi jer ne mislim ni na kog određenog)

Jebem mater,kurac pička, jedite govna mater vam jebo usta,pička mi materna, jebo vam hljeb mater usta govna jedna pušite karinu jebem vam hljeb usta pička vam materna jebem vam mater usta naglobajte se kurca govnari papci jebanje sranje pišanje govno sisa sisurina
Hvala.
I ne samo da povraca nego ide redom i pisa u case gostima. A sta rade konobari, sef sale, gazda restorana ...?

Post by Soul_Sista »

Fair Life wrote:
Soul_Sista wrote:"Bonus" za mene? Izivini ali ne skontah?! Jesam i ja jedna od onih poganih sto povraca i pije u kafani pa mi cinicno uzvracas? :x
Ako jeste, nisko brate!
Ponekad pomislim da ti, ali i mnogi drugi ne razumijete tekst koji procitate, pa iz toga izlazi i tvoja (vasa) pogresna reakcija.

Da te ne ostavim ojadjenu objasnicu ti, jer po svemu sudeci nisi procitala ili nisi razumijela ono sto sam zelio 'reci' na temi "Nije patetika".

Izgleda li ti ovaj tekst povracanje po gostima restorana zbog toga sto nije znao piti u guzicu, nego je salijevao direktno u mozak:
Chischo wrote:nasekir'o sam se na DISKUSIJAMA pa ću ovdje malo da se ispraznim...
(nemoj da se ko uvrijedi jer ne mislim ni na kog određenog)

Jebem mater,kurac pička, jedite govna mater vam jebo usta,pička mi materna, jebo vam hljeb mater usta govna jedna pušite karinu jebem vam hljeb usta pička vam materna jebem vam mater usta naglobajte se kurca govnari papci jebanje sranje pišanje govno sisa sisurina
Hvala.
I ne samo da povraca nego ide redom i pisa u case gostima. A sta rade konobari, sef sale, gazda restorana ...?
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Jos nesto; koje je to drustvo "velikih"??? :roll:
thiny

Post by thiny »

_/_!
Last edited by thiny on 28/03/2005 15:55, edited 2 times in total.
nostalgija

Post by nostalgija »

Fair life,
hvala ti za svaku lijepu i smislenu misao i diskusiju koju si vodio na ovome forumu, pokusavajuci, na zalost uzaludno, podignuti ovaj katastrofalno srozani nivo tema i nacina izrazavanja.
Sto reci za ljude kojima je pateticno ono najnormalnije, osnovnim bontonom usvojeno ponasanje? Mozda da su kukavice.
Ne, nije pateticno kad neki forumas kaze zbogom drustvu prije nego ode. To je tuzno. Jer to obicno rade oni koji su itekako potrebni ovome forumu da ga koliko toliko prociscuju i oplemenjuju svojim nastojanjima. Imas potpuno pravo zbog svoje ojadenosti nedjelotvornoscu kako forumskih moderatora, tako i sirovoscu velikog broja ucesnika. Na zalost, po onoj nasoj balkanskoj, ako ti nije dobro, izvoli - nestani, mnogi su fini sugovornici i ucesnici ovog foruma - nestali.
Zato bez imalo patetike a sa dubokim zaljenjem izrazavam svoju tugu zbog tvoje odluke. Nedostajat ces ovom forumu i onoj sacici normalnih ljudi koji su u ovaj kafic navracali sa zeljom da se malo kulturno druze i izmjene sa ponekim dragim likom koji suvisli komentar, ili su pak samo kao promatraci uzivali u tvojim zaista vrijednim komentarima i duhovitim prilozima.
Nadam se da ce neki drugi forum znati prepoznati vrijednost tvoga ucesca i da ces naci negdje drustvo koje ce jednako tako kao sto si to ti ovdje radio, nadahnjivati tebe za jos bolje sudjelovanje. Pozdrav tebi.
airwing

Post by airwing »

Image
Fair Life

Post by Fair Life »

airwing wrote:Image
Image
nostalgija

Post by nostalgija »

Airwing,
go crush yourself.

Image