Cijena prihvatljiva.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑12/05/2020 09:04https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... 50bTgNp0Jc

Preimenovati temu u "Fahrudin Solak - Heroj nacije".
Moderator: O'zone
Cijena prihvatljiva.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑12/05/2020 09:04https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... 50bTgNp0Jc
Samo u BiH je jedinična cijena veća ako kupiš veću količinu.Logovan wrote: ↑12/05/2020 09:37Cijena prihvatljiva.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑12/05/2020 09:04https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... 50bTgNp0Jc
Preimenovati temu u "Fahrudin Solak - Heroj nacije".
ko ce ga smijenit oni koji su ga i postavli? oni koji su vlast?
Pa šta onda opozicija radi, jel mogu izvršiti pritisak, preko medija, preko svojih poslanika. Tačno BiH ima najgoru opoziciju na svijetu, svaki dan izađe neka afera vlasti i ovi ništa ne rade, imaju materijala da ih svaki dan satiru, ali oni neće da bilo kakvo saopštenje pošalju, ništa ne rade.sumirprimus wrote: ↑12/05/2020 11:16ko ce ga smijenit oni koji su ga i postavli? oni koji su vlast?
sda? pa lopovska ruka ruku mije.
svejedno, jedini izlaz su vanredni izbori i ujedinjena opozicija, ko god pocne nesto uslovljavati srtat treba ga degazirat u sbb df i sda.laik1981 wrote: ↑12/05/2020 11:29Jedino ko moze biti zdrava opozicija su ovi iz Nase Stranke.. Niksic i Dino, bez obzira sto su manje zlo od SDA, su kompromitovane licnosti zbog svakakvih radnji u proslosti.. Vjerujem da SDA ima dovoljno materijala da njih drzi u saci.. Za ove iz NS SDA botovi tvrde da su cetnici, sto u prijevodu znaci da nemaju nista konkretno da njih drze u saci.. Na stranu sto je NS izuzetno pasivna i letargicna.. Toliko su tihi da ih niko ne cuje i ne smatra ozbiljnim.. Ovo im je jedinstvena prilika da se probude i zagalame na pravi nacin
NS ako ne bude u koaliciji sa NiP i SDP nema ništa.laik1981 wrote: ↑12/05/2020 11:29Jedino ko moze biti zdrava opozicija su ovi iz Nase Stranke.. Niksic i Dino, bez obzira sto su manje zlo od SDA, su kompromitovane licnosti zbog svakakvih radnji u proslosti.. Vjerujem da SDA ima dovoljno materijala da njih drzi u saci.. Za ove iz NS SDA botovi tvrde da su cetnici, sto u prijevodu znaci da nemaju nista konkretno da njih drze u saci.. Na stranu sto je NS izuzetno pasivna i letargicna.. Toliko su tihi da ih niko ne cuje i ne smatra ozbiljnim.. Ovo im je jedinstvena prilika da se probude i zagalame na pravi nacin
Slazem se da treba ujedinjena opozicija, ali mislim da tu opoziciju treba predvoditi NS, a ne likovi koji imaju i previse svojih aferima..sumirprimus wrote: ↑12/05/2020 11:32svejedno, jedini izlaz su vanredni izbori i ujedinjena opozicija, ko god pocne nesto uslovljavati srtat treba ga degazirat u sbb df i sda.laik1981 wrote: ↑12/05/2020 11:29Jedino ko moze biti zdrava opozicija su ovi iz Nase Stranke.. Niksic i Dino, bez obzira sto su manje zlo od SDA, su kompromitovane licnosti zbog svakakvih radnji u proslosti.. Vjerujem da SDA ima dovoljno materijala da njih drzi u saci.. Za ove iz NS SDA botovi tvrde da su cetnici, sto u prijevodu znaci da nemaju nista konkretno da njih drze u saci.. Na stranu sto je NS izuzetno pasivna i letargicna.. Toliko su tihi da ih niko ne cuje i ne smatra ozbiljnim.. Ovo im je jedinstvena prilika da se probude i zagalame na pravi nacin
ili da nas njemacka ko maceha usvoji![]()
Ima se može se , što bi kazali određeni krugovi.U informaciji o radu FUCZ-a za ovaj period nema izvještaja koji se odnosi na sveukupne javne nabavke u iznosu od 23 miliona KM.
Ne znam ko.. Po meni je i pogresno gledati stranku i politiku te stranke kroz jedno glavno lice.. Komplet NS mora promjieniti imidz tih nekih finjaka koji, na prvu, ne djeluju kao neko ko je spreman uci u fajt sa dosta opasnim stvarima koje su ukorjenjene u nasem drustvu.. Oni bukvalno moraju angazovati profesionalce kojima je struka taj neki PR da ih malo uokviri i prilagodi onome sto nase drustvo zeli da vidi..
Nije da nema, nego se u halku ne primaju razliciti, citaj posteni.manijak1 wrote: ↑12/05/2020 11:57Saopštenje:
Jedna sasvim skromna i nepoznata gospođa udarila u osinje gnijezdo , prvo ventilatori za cenera i po koje sada mogu gledat ili vratit u Kinu , prije toga bile uzimane od bliskih poduzetnika , maske , rukavice i evo sad viziri , što je poznato do sadaIma se može se , što bi kazali određeni krugovi.U informaciji o radu FUCZ-a za ovaj period nema izvještaja koji se odnosi na sveukupne javne nabavke u iznosu od 23 miliona KM.
Pitanje je hoće li je pravovremeno zaštititi od odmazde ove lopovske bagre oni koji su plaćeni za taj posao.
Ne znam samo kolko mu je koštao slupani motorin i kolko su para uštekali i oteli za vrijeme poplava.
Nema izgleda nikoga ko ne voli ukrast kad ima šta i kad mu se može.
Teško je očekivati da se neko fin izbori sa ovom bagrom.laik1981 wrote: ↑12/05/2020 12:14Ne znam ko.. Po meni je i pogresno gledati stranku i politiku te stranke kroz jedno glavno lice.. Komplet NS mora promjieniti imidz tih nekih finjaka koji, na prvu, ne djeluju kao neko ko je spreman uci u fajt sa dosta opasnim stvarima koje su ukorjenjene u nasem drustvu.. Oni bukvalno moraju angazovati profesionalce kojima je struka taj neki PR da ih malo uokviri i prilagodi onome sto nase drustvo zeli da vidi..
Za Dinu nisam skroz ni siguran.. Mozda je fakat dozivio neku katarzu i u buducnosti namjerava da se vodi ispravnim principima.. Ja licno poznajem neke likove iz njegove stranke zbog kojih nikad necu zaokruziti NiP na glasackom listicu.. Iz prve ruke znam da su teski kvarnjaci koji bi mater svoju prodali.. Do duse, i kao takvi su manje zlo od SDA..
Sto se tice SDP-a svi znamo zasto su propali.. Ne vjerujem im da u odredjenim okolnostima nisu spremni opet uraditi isto..
Ovo je samo moje misljenje..
Sa ovom bagrom se jedino moze izboriti neko ko je posten, hrabar i odlucan.. Neko ko nema aferima.. Mozda zvuci populisticki i pateticno ali je tako.. Slazem se ja sa tobom da Dino djeluje kao neko ko moze doprijeti do naroda, samo mislim da mora biti alternativa i za njega.. Ubijedjen sam da SDA u steku ima dokumentovanih afera u kojima je ucestvovao dok je bio njihov clan i da ga mogu povaliti u roku 48h.. Dino mora biti apsolutno iskren prema opozicionim partnerima i mora iza sebe ostaviti te neke SDAovske navike..Tomahawk11 wrote: ↑12/05/2020 12:20Teško je očekivati da se neko fin izbori sa ovom bagrom.laik1981 wrote: ↑12/05/2020 12:14Ne znam ko.. Po meni je i pogresno gledati stranku i politiku te stranke kroz jedno glavno lice.. Komplet NS mora promjieniti imidz tih nekih finjaka koji, na prvu, ne djeluju kao neko ko je spreman uci u fajt sa dosta opasnim stvarima koje su ukorjenjene u nasem drustvu.. Oni bukvalno moraju angazovati profesionalce kojima je struka taj neki PR da ih malo uokviri i prilagodi onome sto nase drustvo zeli da vidi..
Za Dinu nisam skroz ni siguran.. Mozda je fakat dozivio neku katarzu i u buducnosti namjerava da se vodi ispravnim principima.. Ja licno poznajem neke likove iz njegove stranke zbog kojih nikad necu zaokruziti NiP na glasackom listicu.. Iz prve ruke znam da su teski kvarnjaci koji bi mater svoju prodali.. Do duse, i kao takvi su manje zlo od SDA..
Sto se tice SDP-a svi znamo zasto su propali.. Ne vjerujem im da u odredjenim okolnostima nisu spremni opet uraditi isto..
Ovo je samo moje misljenje..
To može biti neko ko poznaje sve njihove marifetluke i ko je igrač koji zna plivati u mutnom.
Politika i u najmanje koruptovanim društvima nije nešto što je za finjake i one čiji se glas ne čuje.
Vidjećemo šta imaju u vidu, ali nekako se ističe Dino kad sabereš NP, NiP i SDP. Neko ko poznaje marifetluke, ko je glasan i ko se ne boji reći kako stvari stoje.
Naravno da takvih treba više, jedna lasta ne čini proljeće.
Misliš?laik1981 wrote: ↑12/05/2020 12:37
Sa ovom bagrom se jedino moze izboriti neko ko je posten, hrabar i odlucan.. Neko ko nema aferima.. Mozda zvuci populisticki i pateticno ali je tako.. Slazem se ja sa tobom da Dino djeluje kao neko ko moze doprijeti do naroda, samo mislim da mora biti alternativa i za njega.. Ubijedjen sam da SDA u steku ima dokumentovanih afera u kojima je ucestvovao dok je bio njihov clan i da ga mogu povaliti u roku 48h.. Dino mora biti apsolutno iskren prema opozicionim partnerima i mora iza sebe ostaviti te neke SDAovske navike..
Opozicija se plasi blamaze, malog broja demonstranata. A uz to virus je prisutan, ako bi poslo po zlu, zavrsili bi politicke karijere.
Meni to nije jasno. Ko kakvi partizani. Ja nemam problem reći da sam protiv SDA.Kikibombona wrote: ↑12/05/2020 12:40
Pogledaj SDA-ovce na forumu, kriju se kao Zidovi u Berlinu 1941., nema sanse da priznaju da su za SDA. Ali zato sire defetizam, govore da je opozicija nikakva, da su skloni svemu i svacemu, da ne vrijedi glasati. A kada kucne cas oni ce nepokretnu nanu u tacke i na glasanje.
nemoj da vrijedjas, partizani su ginuli za ideju!Tomahawk11 wrote: ↑12/05/2020 12:43Meni to nije jasno. Ko kakvi partizani. Ja nemam problem reći da sam protiv SDA.Kikibombona wrote: ↑12/05/2020 12:40
Pogledaj SDA-ovce na forumu, kriju se kao Zidovi u Berlinu 1941., nema sanse da priznaju da su za SDA. Ali zato sire defetizam, govore da je opozicija nikakva, da su skloni svemu i svacemu, da ne vrijedi glasati. A kada kucne cas oni ce nepokretnu nanu u tacke i na glasanje.
Doduše, tako im se i stranački lider ponašaju. Hinjaluk im je glavna odlika.
Ma mislim to sakrivanje, nisam mislio da su bukvalno kao partizani.sumirprimus wrote: ↑12/05/2020 12:44nemoj da vrijedjas, partizani su ginuli za ideju!Tomahawk11 wrote: ↑12/05/2020 12:43Meni to nije jasno. Ko kakvi partizani. Ja nemam problem reći da sam protiv SDA.Kikibombona wrote: ↑12/05/2020 12:40
Doduše, tako im se i stranački lider ponašaju. Hinjaluk im je glavna odlika.
ovi sute mucke![]()
Neka Dino uzme sto vise konzervativnih i vjerskih glasova, navijam za njega.Tomahawk11 wrote: ↑12/05/2020 12:39Misliš?laik1981 wrote: ↑12/05/2020 12:37
Sa ovom bagrom se jedino moze izboriti neko ko je posten, hrabar i odlucan.. Neko ko nema aferima.. Mozda zvuci populisticki i pateticno ali je tako.. Slazem se ja sa tobom da Dino djeluje kao neko ko moze doprijeti do naroda, samo mislim da mora biti alternativa i za njega.. Ubijedjen sam da SDA u steku ima dokumentovanih afera u kojima je ucestvovao dok je bio njihov clan i da ga mogu povaliti u roku 48h.. Dino mora biti apsolutno iskren prema opozicionim partnerima i mora iza sebe ostaviti te neke SDAovske navike..
Dovoljno ih je ujedao dosad da bi nešto potegli da imaju.
Valjda i on zna koliko i šta imaju. Da imaju šta konkretno, ne bi ih on gazio onako bez ručne.
Ne znam kakvi su odnosi unutar te koalicije. Na kantonalnom nivou su dobro sarađivali.
Jasno da nema ništa od toga bude li se služio SDA-ovskim hinjalukom.
BOGA MI JA JOS NIJEDNOG NISAM VIDIO da je najbo za ideju.Tomahawk11 wrote: ↑12/05/2020 12:45
Ma mislim to sakrivanje, nisam mislio da su bukvalno kao partizani.
Doduše, kad to kažeš, ginu i oni za svoje ideje...jesi vidio kako Sarajlić junački pade![]()