Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
megaman4 wrote:dodo je od strane Amera pušten niz vodu, izgleda i čović, jer su oni prepoznati kao veliki kočničari, a ovo izbacivanje dode na hodnik nije slučajno...Ameri još traže kočničara iz reda bošnjak, i kada ih zajedno sakupe, oduzet će im svaki legitimitet u euroatlantskim pregovorima, jer je i njima prekipilo, zato što sebi dozvoljavaju da ih trećerazredni političari iz BIH stalno lažu.
siguran sam da su na vidiku novi ljudi, ovi broje zadnje dane, jer će umjesto Amera koji su se umorili, Nijemci tj. Merkelova će preuzeti ovu državu u svoje ruke, jer su skontali da je BiH ipak bure baruta za cijelu Evropu, ne samo za region...
spreca wrote:Fahro Berluskoni II......covjek dvolicnjak...........nisam glaso jer nema opcije Jebat ga
Sta je Berluskoni zasluzio da ga usporedjuješ sa ovim necovjekom ? Daj nama jednog berluskonija eno mu sve zene i komplet carsija.Pa taj covjek je unazadio italijansku mafiju(koja mu je namjestila cijelu situaciju) za najmanje 200 godina.Trebat ce im dobrano vremena da se oporave.
Mozda sam i pogriješio kad nazvah Fahru necovjekom.Mozda je covjek i zelio dobrobit ovoj zemlji ...to nikad necemo saznati Mislim da ga stranci u zadnje vrijeme zajebavaju.Stari repovi ga stizu(Keljmendi i sl.).Odnosno , il uradi kako ti naredjujemo ili u Zenicu na hladjenje.
spreca wrote:Fahro Berluskoni II......covjek dvolicnjak...........nisam glaso jer nema opcije Jebat ga
Sta je Berluskoni zasluzio da ga usporedjuješ sa ovim necovjekom ? Daj nama jednog berluskonija eno mu sve zene i komplet carsija.Pa taj covjek je unazadio italijansku mafiju(koja mu je namjestila cijelu situaciju) za najmanje 200 godina.Trebat ce im dobrano vremena da se oporave.
Mozda sam i pogriješio kad nazvah Fahru necovjekom.Mozda je covjek i zelio dobrobit ovoj zemlji ...to nikad necemo saznati Mislim da ga stranci u zadnje vrijeme zajebavaju.Stari repovi ga stizu(Keljmendi i sl.).Odnosno , il uradi kako ti naredjujemo ili u Zenicu na hladjenje.
Najbolji politicar od ovih tzv bosnjackih. Najveci zajeb mu je sto sad ucestvuje u dijeljenju zemlje i ispunjavanju zelja HDZ-ima. U ovoj konkurenciji je i manji necovjek i sposobniji kao pojedinac. Pricati o kriminalu pored zivih SDP Koferdzija, Izmetbega, Saje, Haretove mafije....je jednom rjecju suludo.
Nije vam Fahro zakopao buducnost, vec Alija.
I ko vam god bio na vlasti isto vam je, sustina se ne mjenja![/quote]
A sto ti je Alija zakopao buducnost ??? .. meni nije ne znam sto je tebi .. jel imas nekih problema zivotnih glede rahmetli predsjednika. Ne razumijem, kakve veze ima sad Alija ???[/quote]
NAJVEĆI DOPRINOS ALIJE JE REPUBLIKA SRPSKA KOJU FAHRO NJEGUJE I ODRŽAVA.[/quote]
Pa nije ti Alija kriv za srpsku, jednostavno iz brojnih okolnosti i pritiska sa zapada nismo oslobodili teritoriju. Zasluga Alije je da imamo kakvu takvu drzavu i sto RS uopste postoji u okvirima BiH. Pa ratovima se seire teritorije i formiraju nove drzave izmedju ostalog. Ovi sto pricaju kako ih je Alija pokrao su ratni podrumasi ili bjegunci preko grane kada je bilo najteze pa pametuju. Mog zamislit sta bi bilo da je Fahro bio prvi predsjednik u onim okolnostima. Prema ovoj njegovoj praksi kako politiku svercuje sa srbima mi drzave nebi imali.
Sav se slomi da ucini nesto dobro za ovu zemlju ............ja se bojim da nedaj boze skoci s tornja ,zato sto nije mogo nista pomoci zemlji..........ipak je on postenjacina(Keljmendi i sl)....................a sta je to Berko uradio dobrog za Italiju osim sto je punio dzepove , ato za mafiju.........pa mafija se je uvijek izmedju sebe glodala
Vjeruj da sve više sumnjam na tu opciju...Poznajem ljude iz tih krajeva, srcani su i inteligentni.Bakir prije pola godine kod Senada na dnevniku rece da mu je Radoncic dosao jedno jutro i pitao ga da osnuje stranku... Pa onda ono ofirno prozivanje Bakira i SDA po Avazu pa ovo sad sa arapima.Ako SDA pobjedi na sljedecim izborima,a sve su šanse da hoce onda daleko najveci doprinos tome ima Fahrudin Radončić.
Vjeruj da sve više sumnjam na tu opciju...Poznajem ljude iz tih krajeva, srcani su i inteligentni.Bakir prije pola godine kod Senada na dnevniku rece da mu je Radoncic dosao jedno jutro i pitao ga da osnuje stranku... Pa onda ono ofirno prozivanje Bakira i SDA po Avazu pa ovo sad sa arapima.Ako SDA pobjedi na sljedecim izborima,a sve su šanse da hoce onda daleko najveci doprinos tome ima Fahrudin Radončić.
Tko ce mu ga znati , sve je moguce...
gdje bio ranije da pomogne?............nesto mi malo tuhne ovo njegovo guranje u politiku.........nevidim njegovu pomoc da SDA pobijedi..........oni navodi su samo trach zute stampe sto Avaz svakako jeste
Nikad se nije pljunulo na ovu zemlju kao onda kad je odluceno da ce on biti ministar sigurnosti. Kakvo je to smijanje u facu svim normalnim gradjanima ove zemlje...
Nikad se nije pljunulo na ovu zemlju kao onda kad je odluceno da ce on biti ministar sigurnosti. Kakvo je to smijanje u facu svim normalnim gradjanima ove zemlje...
Pljuvanje neije prestalo i trajat ce sve dok je on tamo............pljuvat ce se ako se ponovno pojavi neko kao on............nekontam sta mislis smijanje u facu normalnim
Pljuvanje neije prestalo i trajat ce sve dok je on tamo............pljuvat ce se ako se ponovno pojavi neko kao on............nekontam sta mislis smijanje u facu normalnim
stas kontat... posalji nam vodke da se ublehamo... bolje i to nego pomisao da nam kriminalac vodi resor bezbjednosti.
stas kontat... posalji nam vodke da se ublehamo... bolje i to nego pomisao da nam kriminalac vodi resor bezbjednosti.
Radonjcic je ucjenjen. Posudio je novac od banke u Banjoj Luci za zavrsetak izgradnje nebodera. Zato je ucjenejen i sluzi dzelatu. Sluga velikosrpskoj politici.
fahrudin radoncic je obicni prosrpski spijun i kao takav se ubio za mjesta ministra (ne)sigurnosti. naravno, dodo je zadovoljan svojim poslusnikom, veoma zadovoljan
piplica666 wrote:Omega 369 zašto tako pišeš? Ponudi dokaze?
Ako ponudiš suprotan dokaz tada možeš tražiti ono što tražiš ili još bolje ...od osnivanja stranke do današnjeg dana koje od zacrtanih ciljeva ,a na kojim je je dobio podršku naroda ( treba napomenuti uglavom Bošnjačka )je ostvario SBB a posebno njhov idejni vođa čije ime mi se gadi čak i napisati ....
piplica666 wrote:
Zar je za vas "dobar političar" samo onaj koji bi se svađao i davao zapaljive političke izjave?
Dakle pitao si sa konstatcijom što te ustvari već predodređuje u mišljenju ...
Dobar političar ima odvagane izjave i obećanja ,uglavnom na sve načine pokušava ostati u ograničenim obećanjima svjetan svoje političke mogućnosti i sredine u kojoj djeluje ..ne daje zapaljive izjave te time na navlači gnjev naroda ili političkih protivnika ...ali na zapaljive istupe ogdovara istim tonom sa ciljem da pogodi tačno onamo gdje boli onog što je "prvi "počeo
.
-Ako misliš da je ispravan političar onaj koje maše repom prema svima , a na svako lajanje podvije rep i bježi u svoj buđak čekajući da zareži na onog što će umjesto njega stati na biljeg ... onda vjerovatno ni sada ni u budućnosti ja i ti ne možemo i ne trebamo razgovarati na ovu temu (uz sav resekt za pravo na suprotno mišljenje )
piplica666 wrote:
Zar je za vas "dobar političar" samo onaj koji bi se svađao i davao zapaljive političke izjave?
Dakle pitao si sa konstatcijom što te ustvari već predodređuje u mišljenju ...
Dobar političar ima odvagane izjave i obećanja ,uglavnom na sve načine pokušava ostati u ograničenim obećanjima svjetan svoje političke mogućnosti i sredine u kojoj djeluje ..ne daje zapaljive izjave te time na navlači gnjev naroda ili političkih protivnika ...ali na zapaljive istupe ogdovara istim tonom sa ciljem da pogodi tačno onamo gdje boli onog što je "prvi "počeo
.
-Ako misliš da je ispravan političar onaj koje maše repom prema svima , a na svako lajanje podvije rep i bježi u svoj buđak čekajući da zareži na onog što će umjesto njega stati na biljeg ... onda vjerovatno ni sada ni u budućnosti ja i ti ne možemo i ne trebamo razgovarati na ovu temu (uz sav resekt za pravo na suprotno mišljenje )
Zanima ovo vezano za dobre odnose sa srpskom politikom? Koji su ti dokazi?Imaš li zaista nešto konkretno?Ili je to samo "hajka bez osnova"?