FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post Reply
luckylaka

#51 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by luckylaka »

hevi metalac wrote:
luckylaka wrote: Zaobidzi temu ako ti ne pase,dok je mafijasa bice i ovakvih tema,ali braniocima Fahre ne pasu teme o polupismenim mafijasima
o tome ko je (polu)pismen dalo bi se pricati, ali i 100% nepismen, a koji hapsi je svakako beskonacno mnogo puta bolji od polupismene bagre ogrezle u pljacki :mrgreen:
Ovo se zove pismenost,,FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom,,
zateznistub

#52 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by zateznistub »

Moj stav i misljenje:

Da je dobio pare od SDA? Jeste.

Da li je te pare obrno i ulozio i napravio tri zgrade u ovom gradu, od kojih je jedna najveca na balkanu? Jeste.

Da li je s tim pocetnim kapitalom mogao pobjeci i nestati? Jeste, ali nije.

Da li u firmama u kojima je vlasnik rade nasi ljudi i primaju, vjerujem, fine i redovne plate? Da.

Meni dosta
hevi metalac

#53 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by hevi metalac »

luckylaka wrote:
hevi metalac wrote:
luckylaka wrote: Zaobidzi temu ako ti ne pase,dok je mafijasa bice i ovakvih tema,ali braniocima Fahre ne pasu teme o polupismenim mafijasima
o tome ko je (polu)pismen dalo bi se pricati, ali i 100% nepismen, a koji hapsi je svakako beskonacno mnogo puta bolji od polupismene bagre ogrezle u pljacki :mrgreen:
Ovo se zove pismenost,,FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom,,
Jarane, ako tebi treba crtati hajde da nacrtamo: Kako ti je palo na pamet da ti koji pises "zaobidzi" drzis lekcije o pismenosti bilo kome?! :mrgreen:

Nema ovo veze sa pismenoscu ili nepismenoscu, ima veze s necim drugim - pljackom i bogacenjem, nepotizmom, primitivizmom, izbjegavanjem odgovornosti za ratne aferime.... i naravno hapsenjem koje je Fahrudin zapoceo, bez ovog zadnjeg nista :mrgreen:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#54 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by PipiDugaDevetka »

Horasio_Sarajlic wrote:Pa pusti budaletine ba, državni ministar a da nema srednju školu :-) Es De Haova ujdurma i gluposti njihove koje non stop serviraju da bi zataskali milijarde pokradenih para, priče oko es de ha i sav kriminal koji nas je i doveo dovdje, smiješno ...
Koji jezik spika Fahro, osim mimike i išareta? Kako on komunicira sa Eštonovom? Volio bih da ima neki tonski&video zapis gdje se zdravi sa dotičnom na njenom jeziku.
hevi metalac

#55 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by hevi metalac »

PipiDugaDevetka wrote:
Horasio_Sarajlic wrote:Pa pusti budaletine ba, državni ministar a da nema srednju školu :-) Es De Haova ujdurma i gluposti njihove koje non stop serviraju da bi zataskali milijarde pokradenih para, priče oko es de ha i sav kriminal koji nas je i doveo dovdje, smiješno ...
Koji jezik spika Fahro, osim mimike i išareta? Kako on komunicira sa Eštonovom? Volio bih da ima neki tonski&video zapis gdje se zdravi sa dotičnom na njenom jeziku.
SDA-ovcima nista nije smetalo da im ovi sto mucaju budu ministri, a sad najednom kad je Fahro poceo hapsiti primjetili svasta nesto kod Fahre...
Necemo tako Dino :)
luckylaka

#56 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by luckylaka »

zateznistub wrote:Moj stav i misljenje:

Da li je te pare obrno i ulozio i napravio tri zgrade u ovom gradu, od kojih je jedna najveca na balkanu? Jeste.

Da li u firmama u kojima je vlasnik rade nasi ljudi i primaju, vjerujem, fine i redovne plate? Da.

Meni dosta
U pravu si samo u potpisu treba staviti A.Izetbegovic jer sve nabrojano doticni mu je obezbjedio i zato nikada nece proci zakon kojim se trazi da se mafijasima ispita porijeklo imovine
luckylaka

#57 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by luckylaka »

PipiDugaDevetka wrote:
esperanto :-)
hevi metalac

#58 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by hevi metalac »

samo nek se odmotava

http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... eljmendija

Radončić: BiH će tražiti izručenje Keljmendija

"Ministarstvo sigurnosti je držala jedna stranka koja je dopustila da Keljmendi mirno odšeta iz ove zemlje. Da sam ja tada bio ministar, to ne bih dopustio", istakao je Radončić.
FagusDrvo

#59 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by FagusDrvo »

Meni dosta
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Vidim na temi opet se aktivirali SDA misevi. :lol: :lol: :bih:
zateznistub

#60 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by zateznistub »

luckylaka wrote:

Meni dosta
U pravu si samo u potpisu treba staviti A.Izetbegovic jer sve nabrojano doticni mu je obezbjedio i zato nikada nece proci zakon kojim se trazi da se mafijasima ispita porijeklo imovine
Ali je cinjenica da covjek nije razgulio sa novcem, a mogao je. Kakav god bio, ovaj je grad dobio tri lijepa objekta, ljudi rade i primaju platu....ponavljam se!
Paranoid

#61 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Paranoid »

hevi metalac wrote:samo nek se odmotava

"Ministarstvo sigurnosti je držala jedna stranka koja je dopustila da Keljmendi mirno odšeta iz ove zemlje. Da sam ja tada bio ministar, to ne bih dopustio", istakao je Radončić.
Čitaj pažljivo metalac...

Na svu sreću ne postoji način da se izruči Keljmendi zbog toga što BiH nije (još uvijek) priznala Kosovo.. Radončić bi svakako volio da se Keljmendi isporuči, jer bi ga nakon prespavane noći u pritvoru našli otrovanog...naranvo sve bi to tornjak obavio u rukavicama, jer nije lud da ovaj počne pričat o združenim akcijama balkanskih bossova...

Vrlo je moguće da će se i Mišković prijevremeno pojavit na čituljama, samo je pitanje visine sredstava od strane SBB tvorca..
FagusDrvo

#62 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by FagusDrvo »

Stoji da je Radon vrlo sumnjiv tip, ali isto tako, on je nešto ovom gradu dao. Ima te firmice i svoju imovinu koja radi i isplaćuje redovno plate radnicima, znači ima porodica u Sarajevu koje žive od toga.

Pošten političar nikad neće doći i to je UTOPIJA, nešto neostvarivo. Nek krade, ali neka i nama nešto dade, šta da vam kažem..
Nefs-i Mulhima

#63 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Nefs-i Mulhima »

To da se dva stara havera oli ti ga pajdasa, pozdrave i izljube :lol:
zateznistub

#64 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by zateznistub »

Paranoid wrote:

Na svu sreću ne postoji način da se izruči Keljmendi zbog toga što BiH nije (još uvijek) priznala Kosovo.. Radončić bi svakako volio da se Keljmendi isporuči, jer bi ga nakon prespavane noći u pritvoru našli otrovanog...naranvo sve bi to tornjak obavio u rukavicama, jer nije lud da ovaj počne pričat o združenim akcijama balkanskih bossova...

Vrlo je moguće da će se i Mišković prijevremeno pojavit na čituljama, samo je pitanje visine sredstava od strane SBB tvorca..
E kako ce on sad udusiti Keljmendija kad ga ti provali javno da ce to uraditi?
Horasio_Sarajlic

#65 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Horasio_Sarajlic »

FagusDrvo wrote:Stoji da je Radon vrlo sumnjiv tip, ali isto tako, on je nešto ovom gradu dao. Ima te firmice i svoju imovinu koja radi i isplaćuje redovno plate radnicima, znači ima porodica u Sarajevu koje žive od toga.

Pošten političar nikad neće doći i to je UTOPIJA, nešto neostvarivo. Nek krade, ali neka i nama nešto dade, šta da vam kažem..
:thumbup:

da Radončić uradio to i to, zaposljava toliko i toliko radnika, sagradio nesto u ovom gradu, renovirao ono roglo od zgrade Oslobođenja na samom ulazu u Sarajevo, dize kredite samim tim drzavi placa porez i sl. e onda samo uporedi sta nam je dala ES DE HA od 1996. dala nam zlatne kašike, dala nam Turkovića jednog, penzinerima kontenjere, dovela papaka i papaka u ovaj grad, milijarde donacija pokrali, njihov član Budnjo pola Ilidže pokupovao za 1KM eno ga sada rusi dio arheloskih iskopina da bi prosirio svoj hotel itd. itd. ne moze se covjek svega sjetiti, uglavnom valja jos spomenuti da je State Department 2001. B.I. opisao kao glavnog krimo bosa u Bosni i Hercegivini ukljucujuci da se bavio svercom oruzja, te da je preko 50 miliona KM strpao u vlastiti dzep dok je bio na celu za izgradnju necega u kantonu Sarajevo, a da ne govorim "historriju" o hiljadama članova te iste partije, poslanika, načelinika i ostalih g***
hevi metalac

#66 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by hevi metalac »

Paranoid wrote:

Sto se mene tice samo nek se odmotava, u ovom ili onom pravcu. Samo sto je SDA pokrila skoro sve pravce
FagusDrvo

#67 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by FagusDrvo »

Horasio_Sarajlic wrote:
FagusDrvo wrote:Stoji da je Radon vrlo sumnjiv tip, ali isto tako, on je nešto ovom gradu dao. Ima te firmice i svoju imovinu koja radi i isplaćuje redovno plate radnicima, znači ima porodica u Sarajevu koje žive od toga.

da Radončić uradio to i to, zaposljava toliko i toliko radnika, sagradio nesto u ovom gradu, renovirao ono roglo od zgrade Oslobođenja na samom ulazu u Sarajevo, dize kredite samim tim drzavi placa porez i sl. e onda samo uporedi sta nam je dala ES DE HA od 1996. dala nam zlatne kašike, dala nam Turkovića jednog, penzinerima kontenjere, dovela papaka i papaka u ovaj grad, milijarde donacija pokrali, njihov član Budnjo pola Ilidže pokupovao za 1KM eno ga sada rusi dio arheloskih iskopina da bi prosirio svoj hotel itd. itd. ne moze se covjek svega sjetiti, uglavnom valja jos spomenuti da je State Department 2001. B.I. opisao kao glavnog krimo bosa u Bosni i Hercegivini ukljucujuci da se bavio svercom oruzja, te da je preko 50 miliona KM strpao u vlastiti dzep dok je bio na celu za izgradnju necega u kantonu Sarajevo, a da ne govorim "historriju" o hiljadama članova te iste partije, poslanika, načelinika i ostalih g***

Imaš li podatak koliko Fahro zapošljava ljudi?
webby-x

#68 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by webby-x »

Šta ima veze koliko škole ima.
Predsjednik EU parlamenta isto nije nikada
uspio završiti srednju školu.

A tek bravar.

:D
Shahab

#69 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Shahab »

Islamofobni patuljak je ušao u politiku samo sa ciljem da spasi sebe. Predstavljati se kao borac protiv korupcije i kriminala a sam istovrene biti dijelom te priče, najbolje govori o kakvom se oprtunisti, licemjeru i kameleonu radi. Za njega je Kelmendi jedan globalni fenomen, kako po pitanju karaktera tako i po pitanju autoriteta,i sigurno nije slučajno zašto je američka agencija DEA odlučila da baš sada režira Kelmendijevo hapšenje. Svi znamo čija je Kosovo teritorija i ko se na Kosovu pita. Čisto sumnjam da prethodno nisu dogovoreni aranžmani Kelmendija sa DEA-om, tako da treba biti lud pa očekivati njegovo izručenje korumpiranom bosanskom pravosuđu. Neće Kelmendi nigdje sa kosova, isuviše je veliki igrač da bi bio kolateralna šteta. Što se tiče islamofobnog patuljka meni se zgadio kada je počeo sa doslovnim ulagivanjem i nabacivanjem HDZ Ndraghenti pričom kako je "hrvatsko pitanje" najveći problem Federacije BiH. On je spreman na svaki zaokret i svaku izdaju nauštrb Bosne i Bošnjaka kako bi spasio sebe. On u izdaji nema granice. Posebno je opasan jer je iznimno inteligentan i brz u odnosu na budaletine i primitivce iz drugih "bošnjačkih" stranaka..
Horasio_Sarajlic

#70 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

FagusDrvo wrote:
Horasio_Sarajlic wrote:

Imaš li podatak koliko Fahro zapošljava ljudi?
Oko 1.000 sa novinama,TV kućom, pratećim firmama, obezbjeđenjem itd.
Horasio_Sarajlic

#71 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Shahab wrote:Islamofobni patuljak je ušao u politiku samo sa ciljem da spasi sebe. Predstavljati se kao borac protiv korupcije i kriminala a sam istovrene biti dijelom te priče, najbolje govori o kakvom se oprtunisti, licemjeru i kameleonu radi. Za njega je Kelmendi jedan globalni fenomen, kako po pitanju karaktera tako i po pitanju autoriteta,i sigurno nije slučajno zašto je američka agencija DEA odlučila da baš sada režira Kelmendijevo hapšenje. Svi znamo čija je Kosovo teritorija i ko se na Kosovu pita. Čisto sumnjam da prethodno nisu dogovoreni aranžmani Kelmendija sa DEA-om, tako da treba biti lud pa očekivati njegovo izručenje korumpiranom bosanskom pravosuđu. Neće Kelmendi nigdje sa kosova, isuviše je veliki igrač da bi bio kolateralna šteta. Što se tiče islamofobnog patuljka meni se zgadio kada je počeo sa doslovnim ulagivanjem i nabacivanjem HDZ Ndraghenti pričom kako je "hrvatsko pitanje" najveći problem Federacije BiH. On je spreman na svaki zaokret i svaku izdaju nauštrb Bosne i Bošnjaka kako bi spasio sebe. On u izdaji nema granice. Posebno je opasan jer je iznimno inteligentan i brz u odnosu na budaletine i primitivce iz drugih "bošnjačkih" stranaka..
FagusDrvo

#72 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by FagusDrvo »

Horasio_Sarajlic wrote:
FagusDrvo wrote: Imaš li podatak koliko Fahro zapošljava ljudi?
Oko 1.000 sa novinama,TV kućom, pratećim firmama, obezbjeđenjem itd.

Ja ne znam šta se onda narod buni.. 1000 ljudi, dakle 250 porodica u Sarajevu on ishranjuje..

Da eto kojim slučajem Fahro nikad nije došao u Sarajevo, da te pare od SDA nikad nije ni uzeo.. kao bilo bi bolje da je te pare potrošila SDA?
hevi metalac

#73 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by hevi metalac »

FagusDrvo wrote:
Horasio_Sarajlic wrote: Oko 1.000 sa novinama,TV kućom, pratećim firmama, obezbjeđenjem itd.
Ja ne znam šta se onda narod buni.. 1000 ljudi, dakle 250 porodica u Sarajevu on ishranjuje..
Da eto kojim slučajem Fahro nikad nije došao u Sarajevo, da te pare od SDA nikad nije ni uzeo.. kao bilo bi bolje da je te pare potrošila SDA?
To se samo furumski SDA klonovi nesto kofol bune
fantom slobode

#74 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by fantom slobode »

Hajde to sto nema skole, to je tradicija bila u bivsoj Jugoslaviji, partizani su morali uciti citati i pisati...Jeste da je Fahro imao vise mogucnosti, ali nije bas tako cesta pojava na Balkanu da ti sa tom nekom skolom vode drzavu ili ministarstvo. Mnogo je vaznije uvijek bilo partijska podobnost.

Znaci nista novo, kao i vecina tajkuna ni Fahra nije cudo, istina malo je vise papak, ali kad se malo bolje pogleda - Dodo, HDZ-ovci, SDS rukovodstvo iz rata, razni SDA-a ovci pripadaju grupi papkara. Istina dolaze veoma cesto iz razlicitih rasadnika, no to nije veliki problem, bitno je da drze vlast.

Jedini problem u toj citavoj prici o Fahri je hapsenje Keljmendija...da li ce ga isporuciti, kako sprijeciti isporucenje, kome dati lovu, koju vezu povuci, nece nam valjda Fahro ko jaran Miskovic zavrsiti. Zdusno ce mu pomoci i ostali ugledni lopovi, jer kad tad i oni ce doci na red, ako krene...

Znaci Budimir sjedi i misli, da hoce Keljmendi doci, eto mene na ljeto do mora...
Oligarh

#75 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom

Post by Oligarh »

Mala napomena za oba tabora (SBB - SDA) konfrontirana na ovoj temi: Keljemendi je svoj blistavu karijeru počeo i evoluirao istu upravo za vrijeme SDA apsolutne vlasti, kada je i Fahro bio na početku sticanja oligarhijske slave u istom taboru. Tada je to sve bila ista halka. Džaba se svi sad upirete da krivicu prebacite jedni na druge, jer ste se svi pojili sa istog vrela sa dotičnim "kontroverznim" businessmanom
Post Reply