Ja sam samo čuo priču, pa reko ako neko zna da pojasniKrushna mrva wrote:Sto mi je ovaj model nesto poznatshiljak wrote:je li istina da je SBB osobi koja odlučuje zajedno sa par drugi ljudi u vladi ili gdje već, da bi slušao SBB-ova naređenja, SBB mu našao neki dodatni državni posao koji je skoro pa izmišljen (da čuva nešto).. Skoro pa izmišljen, jer ta je osoba ja mislim nema ni osnovno obrazovanje.
Ne znam sad tačno, pa nek neko detaljno pojasni o čemu se radifakat ste smijesni! jos pravite neka poredjenja i neke primjere ko mala djeca
Od ovih nasih politicara ne zna se ko je gori, ali eto opet i u blatu se nadje neko ko bar nesto hoce da uradi Da na Fahru mislim, ne sto je posebno moralan, nego sto kao sto kaze "realiziran" jeOvo ostalo duplo golo, nula, nistica. Gori od goreg, pa od jos goreg. Goli lopovluk
Evo Covic HDZ daje otvoreno izjavu da je na sceni otvorena pljacka i grabljenje velikih razmjera glavnih preduzeca u Pederaciji. Heeeeej otvoreno kaze to.
Hoce li se neko po dupetu pocesat?
Hoce how yes no.Nece niko
Što se tiče fahre, ako do izbora uhvati kriminalce iz sda stranke onda će biti da je nešto korisno uradio.. Ako ne, onda će biti kao da je praznu priču pričao.. Mislim tačno na novo http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... etbegovica
Samo mi nije jasno kako ministar sigurnosti može ovako pričati, tačno po imenu govori ko je kriv.. pa kako onda nije osumljičen, uhvaćen? Ako si ovo rekao, onda će ta osoba isti dan biti zatvorena ili je već u zatvoru.