+1JoseMujica wrote:samo nek ga Tornjak popuši...to mi je jedini lik odvratniji čak i od Don Neonka
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- relativno84
#10501 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
-
sabanss
#10502 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
+2relativno84 wrote:+1JoseMujica wrote:samo nek ga Tornjak popuši...to mi je jedini lik odvratniji čak i od Don Neonka
- omega369
#10503 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
sta rekoh? neuhljebljenMOSALJOZE wrote:__Phoenix__ wrote:Znate šta je najgore? Što kadar SBB-a uopšte nije loš...
to je ta stranka
- pumica
#10504 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Hahaahhha na face tv kaze kaplanu "...kad izgovaras ime i prezime fahra ima da ustanes!"__Phoenix__ wrote:Gluma i politika nisu baš nespojive, čak naprotiv, treba znati lagati...MOSALJOZE wrote:__Phoenix__ wrote:Znate šta je najgore? Što kadar SBB-a uopšte nije loš...
Kakav je fahro debil takvi su i svi oko njega...izgubljeni u prostoru i vremenu.
Hahahhhah cuj da ustane
- omega369
#10505 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
pa da, ne bi li pingvin bio malo veci. razumljivo

-
razonoda
#10506 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
hm , 'pingvin' 'kepec' 'tornjak'' ,kako li izgledaju vasi izabrani. To govori sve o vasem karakteru. 
- omega369
#10507 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
ma ja, najbolje je kosovcu pjesme pjevati. ili govoriti za tespih da je skupocijena ogrlica, donacija za dzamiju preprodaja...
pa tornjak je jos i prelijepo ime za jada
Last edited by omega369 on 12/10/2014 23:23, edited 1 time in total.
- pumica
#10508 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Al vrh je onaj kadar u potkosulji pored kombija
lik se fura na cedu jovanovica

- It_is_a_Leclerc
#10509 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
SBB poboljšao izborni rezultat. Radončić povećao broj glasova.
Ponovo treća stranka u BiH.
Ponovo treća stranka u BiH.
-
razonoda
#10510 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
vjeroispovjest je privatna stvar svake osobe, i komentari vezani za to su bespotrebni o karakteru neke osobe.omega369 wrote:ma ja, najbolje je kosovcu pjesme pjevati. ili govoriti za tespih da je skupocijena ogrlica, donacija za dzamiju preprodaja...
sta reci za bakira , koji je donacije 92 iz dzamije sebi prisvojio, bile namjenjene bosancima, ZIVALJ i sotali slicni.
- omega369
#10511 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
jel to pasus iz fahrinog bukvara? onog sto bi samo po federaciji hapsio? j***** mater onu retardiranu
daleko od toga da je bakir pozitivac, ali tesko je naci goreg od kepeca i to samo budale i neuhljebljeni ne vide
daleko od toga da je bakir pozitivac, ali tesko je naci goreg od kepeca i to samo budale i neuhljebljeni ne vide
- Better Man
#10512 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Velika greška je napravljena što se nije izabrao jedan kandidat kojeg bi podržali DF, SBB i drugi i koji bi izašao na megdan Bakiru Izetbegoviću. Glat bi ga pomeo. Ovako još 4 godine moramo trpiti sponzora svih mafioza.
- Better Man
#10513 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ne može niko biti gori od Izetbegovića i SDA, nema šanse.omega369 wrote:jel to pasus iz fahrinog bukvara? onog sto bi samo po federaciji hapsio? j***** mater onu retardiranu
- It_is_a_Leclerc
#10514 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Mora da se glupo osjećaju oni koji su govorili kako će SBB potonuti nakon ovih izbora.
Fahro - 150 000 glasova.
Stranka - tu negdje.
Fahro - 150 000 glasova.
Stranka - tu negdje.
-
SA 071
#10515 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Pa ne možeš prosto sabrati Suljagićeve i Fahrine glasove i reći s jednim kandidatom bi ga pomeli. Da su DF i SBB nastupili zajednički, i jedni i drugi bi u svojoj bazi izgubili jedan dobar dio glasača, tako da bi Bakir opet prošao, doduše ne ovako ubjedljivo, a SDA bila još jača...Better Man wrote:Velika greška je napravljena što se nije izabrao jedan kandidat kojeg bi podržali DF, SBB i drugi i koji bi izašao na megdan Bakiru Izetbegoviću. Glat bi ga pomeo. Ovako još 4 godine moramo trpiti sponzora svih mafioza.
- omega369
#10516 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
@better man - vidis, to je pogresna stranacka indoktrina. kao sto je pogresna i ona da "prstaci" glasaju za sda, itd... sve su to produkti posrnule fahrine propagandne masinerije. da je ikoga uhapsio u RS, sto je narod od njega ocekivao, mozda bi situacija bila drugacija. ovako, samo je pokazao koliki je lazov, odnosno da se ne razlikuje nista od ostalih lazova koje gledamo 20 godina
- Better Man
#10517 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ne mislim samo na DF i SBB već i druge. Nemamo mi svijesti da napravimo jedan blok i suprostavimo SDA.SA 071 wrote:Pa ne možeš prosto sabrati Suljagićeve i Fahrine glasove i reći s jednim kandidatom bi ga pomeli. Da su DF i SBB nastupili zajednički, i jedni i drugi bi u svojoj bazi izgubili jedan dobar dio glasača, tako da bi Bakir opet prošao, doduše ne ovako ubjedljivo, a SDA bila još jača...Better Man wrote:Velika greška je napravljena što se nije izabrao jedan kandidat kojeg bi podržali DF, SBB i drugi i koji bi izašao na megdan Bakiru Izetbegoviću. Glat bi ga pomeo. Ovako još 4 godine moramo trpiti sponzora svih mafioza.
- nikad_vise
#10518 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Steta Fahro.
Ako nista moj jedan glas je doprinjeo da razlika bude manja.
Bakiru sretno i da ulozi puno truda,rada i znoja pa sa svoje pozicije doprinese ovoj drzavi.
Sve u svemu treba biti zadovoljan.
Rezultati za ostale nivoe vlasti ce reci kako je prosla stranka.
Ako nista moj jedan glas je doprinjeo da razlika bude manja.
Bakiru sretno i da ulozi puno truda,rada i znoja pa sa svoje pozicije doprinese ovoj drzavi.
- relativno84
#10519 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Muskinikad_vise wrote:Steta Fahro.
Ako nista moj jedan glas je doprinjeo da razlika bude manja.![]()
- omega369
#10520 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
hoce li bivsi ministar uopste sazivati press ili...?!

-
SA 071
#10521 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Meni su ove četiri godine bile dovoljne da vidim da je za nas najmanje bolno (čitaj najbolje) ne suprotstavljati se SDA već ih pustiti da rade. U ove 4 godine svi su bili u vlasti u okviru svog kapaciteta (i u zavisnosti od nivoa gdje su to mogli dobaciti) i pokazali su koliko znaju, odnosno ne znaju, a SDA je tu bila najmanje loša...Better Man wrote:Ne mislim samo na DF i SBB već i druge. Nemamo mi svijesti da napravimo jedan blok i suprostavimo SDA.SA 071 wrote:Pa ne možeš prosto sabrati Suljagićeve i Fahrine glasove i reći s jednim kandidatom bi ga pomeli. Da su DF i SBB nastupili zajednički, i jedni i drugi bi u svojoj bazi izgubili jedan dobar dio glasača, tako da bi Bakir opet prošao, doduše ne ovako ubjedljivo, a SDA bila još jača...Better Man wrote:Velika greška je napravljena što se nije izabrao jedan kandidat kojeg bi podržali DF, SBB i drugi i koji bi izašao na megdan Bakiru Izetbegoviću. Glat bi ga pomeo. Ovako još 4 godine moramo trpiti sponzora svih mafioza.
- pumica
#10522 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ma glupi su oni koji su glasali za njega.It_is_a_Leclerc wrote:Mora da se glupo osjećaju oni koji su govorili kako će SBB potonuti nakon ovih izbora.
Fahro - 150 000 glasova.
Stranka - tu negdje.
A steta sto nije vise glasova dobio, pa da se glupani brze uvjere u svoju glupost.
-
razonoda
#10523 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Taj se ne znoji niti trudi za VAS, vec za svoju dinastiju. Zna vasu "malenkost' i to je iskoristio. Pravi dzmijski mis. Narod htjeo, narod dobio.nikad_vise wrote:Steta Fahro.
Ako nista moj jedan glas je doprinjeo da razlika bude manja.![]()
hvala moji
vas
-
Innovation
#10524 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Mi sada imamo vrlo preciznu situaciju. Imali smo vrlo prljavu predizbornu kampanju: Ja sam se borio s jednim Keljmendijem i dva predsjednika - jedan je Bakir Izetbegović, a drugi je Erdoan. I utoliko je naš rezultat bolji i spektakularniji.
Radončić se zahvalio novinarima na praćenju izbora i iznio nadu da će slijedeća kampanja biti mnogo korektnija od ove.
- Nadam se da neće biti montiranih optužnica i prljavih udaraca.
- starii