Narod je glup, mora se priznati, ali se mora i ponoviti puno puta. Da bi Havana, Popajič, Seln, Nosara , Vee Jay i ostali pionori ispali pametni. Jer, to im je prava i jedina životna prilikaHAVANA wrote:Judge_Dread wrote: Fahru je samo nebo granica. Ako pored ovako glupog naroda ipak nekim cudom ne uspije treba ga objesit
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1001 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-
hadzofield
#1002 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
KatarinaKosaca wrote:Narod je glup, mora se priznati, ali se mora i ponoviti puno puta. Da bi Havana, Popajič, Seln, Nosara , Vee Jay i ostali pionori ispali pametni. Jer, to im je prava i jedina životna prilikaHAVANA wrote:Judge_Dread wrote: Fahru je samo nebo granica. Ako pored ovako glupog naroda ipak nekim cudom ne uspije treba ga objesit
Ma jock nije narod glup nego je zainteresovan ... u BiH ne postoji javna licnost na koju se nije pljunulo
al to nije od jucer... to je od Mese Selimovica preko dine merlina pa evo sve do danas
Nama niko nije dobar... cak i ako neko ima 100 dobrih strana a 1 losu ... uvijek ce se pricati o toj jednoj...
danas sutra i kada bi se majka tereza pokojna kandidovala ... nesto bi joj nasli
-
elSaik
#1003 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ispade Fahro Meša. 
- HAVANA
#1004 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
KatarinaKosaca wrote:Narod je glup, mora se priznati, ali se mora i ponoviti puno puta. Da bi Havana, Popajič, Seln, Nosara , Vee Jay i ostali pionori ispali pametni. Jer, to im je prava i jedina životna prilikaHAVANA wrote:Judge_Dread wrote: Fahru je samo nebo granica. Ako pored ovako glupog naroda ipak nekim cudom ne uspije treba ga objesit
Smiri se katarinice.Ne stoji ti kad si ljuta,a vazda si ljuta.

-
Lug
#1005 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Jos od kad sam prvi put procitao da Fahro osniva stranku, pretpostavljao sam da ce ime stranke pocinjati sa slovom S. I evo danas citam, ime Fahrine stranke ce biti "Savez za bolju budućnost BiH (SBBBiH)".
Sta hocu da kazem? Hrvatske stranke skoro sve do jedne pocinju sa slovom H (a kako bi drugacije?!) kao npr. HDZ, HDZ-1990, HSP, HNZ, HSS ...
Srpske stranke takodjer skoro sve do jedne pocinju sa slovom S (a kako bi drugacije?!) kao npr. SNSD, SDS, SRS, ...
eh, ovo mi je i donekle razumljivo s obzirom na politiku koju vode.. ali mi nije jasno zasto skoro sve bosnjacke pa i bosanske stranke pocinju sa slovom S, kao npr. SDA, SBiH, SDP.. pa evo i SBBBiH... Zar nisu mogle stranke da pocinju sa nekim drugim slovom kao npr. Liga, Patrioti, Gradjani BiH, ... ako se vec htjelo izbjeci stvaranje tri nacionalna bloka. Zasto sve imaju u pocetku stranka, odn. S.?? Kao neke lozinke. Stvarno, nije mi jasno?!
Ili je to pak slucajnost?
Sta hocu da kazem? Hrvatske stranke skoro sve do jedne pocinju sa slovom H (a kako bi drugacije?!) kao npr. HDZ, HDZ-1990, HSP, HNZ, HSS ...
Srpske stranke takodjer skoro sve do jedne pocinju sa slovom S (a kako bi drugacije?!) kao npr. SNSD, SDS, SRS, ...
eh, ovo mi je i donekle razumljivo s obzirom na politiku koju vode.. ali mi nije jasno zasto skoro sve bosnjacke pa i bosanske stranke pocinju sa slovom S, kao npr. SDA, SBiH, SDP.. pa evo i SBBBiH... Zar nisu mogle stranke da pocinju sa nekim drugim slovom kao npr. Liga, Patrioti, Gradjani BiH, ... ako se vec htjelo izbjeci stvaranje tri nacionalna bloka. Zasto sve imaju u pocetku stranka, odn. S.?? Kao neke lozinke. Stvarno, nije mi jasno?!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1006 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
...a NS....Lug wrote:Jos od kad sam prvi put procitao da Fahro osniva stranku, pretpostavljao sam da ce ime stranke pocinjati sa slovom S. I evo danas citam, ime Fahrine stranke ce biti "Savez za bolju budućnost BiH (SBBBiH)".
eh, ovo mi je i donekle razumljivo s obzirom na politiku koju vode.. ali mi nije jasno zasto skoro sve bosnjacke pa i bosanske stranke pocinju sa slovom S, kao npr. SDA, SBiH, SDP.. pa evo i SBBBiH... Zar nisu mogle stranke da pocinju sa nekim drugim slovom kao npr. Liga, Patrioti, Gradjani BiH, ... ako se vec htjelo izbjeci stvaranje tri nacionalna bloka. Zasto sve imaju u pocetku stranka, odn. S.?? Kao neke lozinke. Stvarno, nije mi jasno?!Ili je to pak slucajnost?
Pusti mi se ove desnice i kvazi ljevice...jedina prava alternetiva,barem za sada je NS
A Fahro prekosutra objavljuje kako je stranci pristupilo novih 100 000 clanova,samo je fazon sto pola od njih nemaju cips-ove dokumente,i vecina je drzavljanstva susjedne nam Srbije
Bila je jedne izbore,ne ogu se sljetiti koja je stranka furala taj slogan,koji je glasio...."...SELO NA CELO..."
-
hadzofield
#1007 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-LIBERO- wrote:...a NS....Lug wrote:Jos od kad sam prvi put procitao da Fahro osniva stranku, pretpostavljao sam da ce ime stranke pocinjati sa slovom S. I evo danas citam, ime Fahrine stranke ce biti "Savez za bolju budućnost BiH (SBBBiH)".
eh, ovo mi je i donekle razumljivo s obzirom na politiku koju vode.. ali mi nije jasno zasto skoro sve bosnjacke pa i bosanske stranke pocinju sa slovom S, kao npr. SDA, SBiH, SDP.. pa evo i SBBBiH... Zar nisu mogle stranke da pocinju sa nekim drugim slovom kao npr. Liga, Patrioti, Gradjani BiH, ... ako se vec htjelo izbjeci stvaranje tri nacionalna bloka. Zasto sve imaju u pocetku stranka, odn. S.?? Kao neke lozinke. Stvarno, nije mi jasno?!Ili je to pak slucajnost?
![]()
![]()
Pusti mi se ove desnice i kvazi ljevice...jedina prava alternetiva,barem za sada je NS![]()
![]()
A Fahro prekosutra objavljuje kako je stranci pristupilo novih 100 000 clanova,samo je fazon sto pola od njih nemaju cips-ove dokumente,i vecina je drzavljanstva susjedne nam Srbije![]()
![]()
Bila je jedne izbore,ne ogu se sljetiti koja je stranka furala taj slogan,koji je glasio...."...SELO NA CELO..."![]()
Jest u Sarajevu
- slavkoimamodilera
#1008 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Da li Mile Ronhill ima i jedan od ovih nedostataka manje? Ne vidim da ga bas kosta u politici...spokojan wrote:Fahro ce imati sljedece poteskoce u politici:
1. Slab je u usmenoj komunikaciji. Puno mu bolje ide izricaj pisanom rjecju, a za politiku je veoma vazna usmena komunikacija.
2. Nije televizican. Ne ostavlja dojam pozitivne osobe nego upravo loseg covjeka ruralnog backgrounda veoma tankih zivaca.
3. On je prototip ratnog profitera i do sada gotovo da nikome nije morao odgovarati na pitanja iz svoje proslosti. Sad ce to morati, a svakakvih ce se tu pitanja izroditi.
To ce ga sigurno jako kostati.
Primitivnom narodu odgovaraju primitivne vodje. Htjeli mi to priznati ili ne, ali vecina populacije u BiH je primitivna. Ne nuzno na iskljucivo negativan nacin, ali u svakom slucaju, ruralno, polupismeno i neobrazovano stanovnistvo cini vecinu u BiH.
-
hadzofield
#1009 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ne bih rekao da je narod primitian nego narod voli zloceste... drske bezobrazneslavkoimamodilera wrote:Da li Mile Ronhill ima i jedan od ovih nedostataka manje? Ne vidim da ga bas kosta u politici...spokojan wrote:Fahro ce imati sljedece poteskoce u politici:
1. Slab je u usmenoj komunikaciji. Puno mu bolje ide izricaj pisanom rjecju, a za politiku je veoma vazna usmena komunikacija.
2. Nije televizican. Ne ostavlja dojam pozitivne osobe nego upravo loseg covjeka ruralnog backgrounda veoma tankih zivaca.
3. On je prototip ratnog profitera i do sada gotovo da nikome nije morao odgovarati na pitanja iz svoje proslosti. Sad ce to morati, a svakakvih ce se tu pitanja izroditi.
To ce ga sigurno jako kostati.![]()
Primitivnom narodu odgovaraju primitivne vodje. Htjeli mi to priznati ili ne, ali vecina populacije u BiH je primitivna. Ne nuzno na iskljucivo negativan nacin, ali u svakom slucaju, ruralno, polupismeno i neobrazovano stanovnistvo cini vecinu u BiH.
Dodik zabavlja narod ....
-
Risto Kuglarić
#1010 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ma kakvi primitivan, sve go intelektualac, počev od vođa.hadzofield wrote:Ne bih rekao da je narod primitian nego narod voli zloceste... drske bezobrazneslavkoimamodilera wrote:Da li Mile Ronhill ima i jedan od ovih nedostataka manje? Ne vidim da ga bas kosta u politici...spokojan wrote:Fahro ce imati sljedece poteskoce u politici:
To ce ga sigurno jako kostati.![]()
Dodik zabavlja narod ....
U civilizovanim zemljama ljudi kad hoće zabavu idu u cirkus.
- bihpatriot
#1011 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahro ponovo briljira - Telering - svaka mu je na mjestu! 
- respo
#1012 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
briljira jer je koristio briljantin za kosu
-
DJ Babo
#1013 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
a da no, jesi li vidjela/o kako zboribihpatriot wrote:Fahro ponovo briljira - Telering - svaka mu je na mjestu!
proklece majku sto ga je rodila svaki normalan covjek u ovoj drzavi
-
zonbirile
#1014 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-----------------------------------bihpatriot wrote:Fahro ponovo briljira - Telering - svaka mu je na mjestu!
a da no,čoek bio sekretar SK Titograda,jednom Milu Đukanoviću.Podijeliše zadatke,Milo uze obaveze oko Dubrovnika,a Ščepu zapade BiH,ali hvala bogu ne mogu se nijedan požaliti.Posao odradili,pare uzeli,KOS ih hvali.E sad kada Daltoni ponovo jašu,biće jebeno.
- kiky
#1015 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
šteta je i zareza potrošit na tog lopova ....
nadam se da če i završit tamo gdje je svim lopovima mjesto ...
- simonese
#1016 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
kiky wrote:šteta je i zareza potrošit na tog lopova ....
pa dobro znas gdje je lopovima mjesto(kod nas):direktor,ministar,premijer ......
-
zonbirile
#1017 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
---------------------------sayonara wrote:Izostanem sa foruma po godinu dana i nadjem ponovo iste likove kao najzucnije diskutanteNimalo niste napredovali, osim sto ste se usavrsili u izucavanju tudjih biografija i dopunjavanju istih, virenju u tudje zivote i pljuvanju po svakome osim na same sebe (dje s to, jt
) Helem, da ste ovoliko energije utrosili na nesto konkretno, osim mahalanje koje odlazi u havu, do sada ste mogli sastaviti solidan politicki proglas i umjesto Fahre biti na Teleringu. Ovako ... Fahro poduzima nesto konkretno, jedni ce ga hvaliti i podrzavati, a drugi kuditi, dok vi i dalje ostajete beskorisne, dokone zene u frizerskim salonima sirom drzave i dijaspore. Sretno vam u vasem besmislenom zivotu
šalimo se kad može Nazif Gljiva biti kandidat za Predsjedništvo,može i Ščepo.
- HAVANA
#1018 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
sayonara wrote:Izostanem sa foruma po godinu dana i nadjem ponovo iste likove kao najzucnije diskutanteNimalo niste napredovali, osim sto ste se usavrsili u izucavanju tudjih biografija i dopunjavanju istih, virenju u tudje zivote i pljuvanju po svakome osim na same sebe (dje s to, jt
) Helem, da ste ovoliko energije utrosili na nesto konkretno, osim mahalanje koje odlazi u havu, do sada ste mogli sastaviti solidan politicki proglas i umjesto Fahre biti na Teleringu. Ovako ... Fahro poduzima nesto konkretno, jedni ce ga hvaliti i podrzavati, a drugi kuditi, dok vi i dalje ostajete beskorisne, dokone zene u frizerskim salonima sirom drzave i dijaspore. Sretno vam u vasem besmislenom zivotu
Oooo,šta ima u tvom smislenom?
Otkud baš sad i otkud baš na šćepi?
-
mummy2008
#1019 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Sto jel to samo "probrani" mogu na šćepinu temu

-
zonbirile
#1020 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
------------------------------------sayonara wrote:Pa budi ti ... barem za mjesnu zajednicu ... za pocetakzonbirile wrote:---------------------------sayonara wrote:Izostanem sa foruma po godinu dana i nadjem ponovo iste likove kao najzucnije diskutanteNimalo niste napredovali, osim sto ste se usavrsili u izucavanju tudjih biografija i dopunjavanju istih, virenju u tudje zivote i pljuvanju po svakome osim na same sebe (dje s to, jt
šalimo se kad može Nazif Gljiva biti kandidat za Predsjedništvo,može i Ščepo.
pa ne mogu nisam đepario u tramvaju kao Gljiva,ali kada sagledaš ide nabolje,od đepara do internacionalca.
-
hadzofield
#1021 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
bihpatriot wrote:Fahro ponovo briljira - Telering - svaka mu je na mjestu!
Svaki BH politicar briljira kada je jedini gost:D narocito u teleringu kod mate Djakovica
-
VjecitiStudent
#1022 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Popunio covjek Fahrovu pristupnicu pa se odmah osjetio korisnimHAVANA wrote:Oooo,šta ima u tvom smislenom?sayonara wrote:Izostanem sa foruma po godinu dana i nadjem ponovo iste likove kao najzucnije diskutanteNimalo niste napredovali, osim sto ste se usavrsili u izucavanju tudjih biografija i dopunjavanju istih, virenju u tudje zivote i pljuvanju po svakome osim na same sebe (dje s to, jt
![]()
Otkud baš sad i otkud baš na šćepi?
- Adriatic
#1023 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Dajte ljudi recite da ovo nije istina.
Zar je moguće da će nam ovaj džikan iz Gusinja biti predsjednik ili nešto slično?
Jel to onaj isti Fahro koji je Milu Đukanovića, tog krvnika ovog naroda, proglasio za ličnost godine?
A kad sam ga tek čuo kako pričaaaaaaaaaaa
Jao što pričaaaaaaaaa
Pa pećinski ljudi su za njega intelektualci.
Možda mi stvarno i ne zaslužujemo bolje.
Zar je moguće da će nam ovaj džikan iz Gusinja biti predsjednik ili nešto slično?
Jel to onaj isti Fahro koji je Milu Đukanovića, tog krvnika ovog naroda, proglasio za ličnost godine?
A kad sam ga tek čuo kako pričaaaaaaaaaaa
Jao što pričaaaaaaaaa
Pa pećinski ljudi su za njega intelektualci.
Možda mi stvarno i ne zaslužujemo bolje.
- bihpatriot
#1024 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Masala, pravi gospodin... Kratko-jasno-precizno-radonovski... Nije nimalo neurotican ni pljuvacika kao ovi demagoGi iz Seljako-DemoNkratske-Partije...DJ Babo wrote:a da no, jesi li vidjela/o kako zboribihpatriot wrote:Fahro ponovo briljira - Telering - svaka mu je na mjestu!![]()
'Oce, 'oce,... pogotovo ovi normalni iz "gradjanske" inicijative sto nemaju 2 marke u dzepu i sto po vascijeli dan forumaju i sHeru umjesto da se Vataju motike i knjige!Tak'i su mi najdrazi i mozem za njihA rec samo Udri hin Fahro maljem gdje god stignes - ne zali sredstava - sve dok im negativ na oci ne izadje!proklece majku sto ga je rodila svaki normalan covjek u ovoj drzavi
- Fair Life
#1025 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
bihpatriot wrote:...
Udri hin Fahro maljem gdje god stignes - ne zali sredstava - sve dok im negativ na oci ne izadje!