Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel igra na piratu?
Ako ti na dvd-u postoji Iso ili Mdf file , ucitaj ga sa alcoholom na virtualni dvd , instaliraj igru , pokreni tetris , mountuj tetris ( ja mislim tdf) file i pokreni igru.
pike8 wrote:ma fazon je sto nisam dobio iso ili nesto tako nego normalan dvd. pa sam ja pravio iso od njega, mounto ga, instaliro s tog virtualnog, ovo ono, ti tetrisi i to, uradio sam to bar 200 puta na sve moguce nacine, pa su mi neki predlagali virtual cd hide, pa svasta nesta, al kako god, na kraju pise insert dvd.
a onaj normalni dvd mi stoji cijelo vrijeme u driveu. zna li iko ima li lijeka ovome?
i jos jedno pitanje, napravim image sa alcoholom, ali onda alcohol kasnije nece da ga mounta, kaze da je invalid. kako ovo rijesiti?
vedde wrote:Nadji dvd gdje ima iso.
I ja sam imo tu kopiju i nisam je mogo pokrenut, a probo sam sve alcohol , deamon , ucita ga fino al nece da pokrene.
To je SecureRom 7 zastita, gadna do jaja, ista se koristi i na FEAR-u mene stalno izbacije iz igre mrsko mi se nakaniti da image mountam na Daemon jer je sada na Alcoholu.