minderašhi i kamenjarci samo grabe ... uskoro porez na zrak i držanje kučnih životinja...Od ove sedmice poskupjela registracija putničkih automobila u FBiH
SDA na svim nivoJima u QurCu je snaga s fadiljom
minderašhi i kamenjarci samo grabe ... uskoro porez na zrak i držanje kučnih životinja...Od ove sedmice poskupjela registracija putničkih automobila u FBiH
Ima li kraja njihovoj nezajazljivosti i bezobrazluku???-LIBERO- wrote: Članovi Upravnog odbora Odraza nikada ranije nisu dobivali naknadu za rad u Odrazu, no ministri premijera Fadila Novalića tu praksu su promijenili!
HARAČ , RAJO , HARAČ ....pici wrote:minderašhi i kamenjarci samo grabe ... uskoro porez na zrak i držanje kučnih životinja...Od ove sedmice poskupjela registracija putničkih automobila u FBiH![]()
SDA na svim nivoJima u QurCu je snaga s fadiljom
mene samo zanima dje se djedusHe fHorumasHi stovaoci lika i djela fadilja, sHa ono ubjedjivasHe, fadilj je MEGA privredniksahara1428 wrote:FADILE OPROSTI UHVAĆEN SI U LAŽI...
Samo pojacajte-LIBERO- wrote:![]()
Sedam ministara iz Vlade Federacije BiH svaki mjesec, uz redovnu plaću, naplate i po 820 KM, jer su članovi Upravnog odbora Fondacije Odraz, piše agencija Patria.
Fondaciju Odraz osnovala je 2001. godine Vlada FBiH, radi provedbe projekata ekonomskog razvoja i obnove ovog bh. entiteta. Na čelu Fondacije se nalazi Upravni odbor, sastavljen od sedam ministara iz Vlade FBiH. Predsjedavajući Upravnog odbora je ministar finansija FBiH.
Članovi Upravnog odbora Odraza nikada ranije nisu dobivali naknadu za rad u Odrazu, no ministri premijera Fadila Novalića tu praksu su promijenili! Članstvo u Upravnom odboru Odraza ministri sada mjesečno naplaćuju po oko 820 KM, koliko iznosi prosječna plaća u FBiH, a ministrica finansija Jelka Milićević naplaćuje i pet posto više nego ministri, jer je predsjedavajuća tog Upravnog odbora, piše Patria.
Članovi Upravnog odbora Odraza koje građani svaki mjesec plaćaju sa još jednom plaćom, uz ministricu Milićević, su ministar rada i socijalne politike Vesko Drljača (SBB), ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić (SDA), ministrica kulture i sporta Zora Dujmović (HDZ), ministar prostornog uređenja Josip Martić (HDZ), ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Šemsudin Dedić (SDA), ministar razvoja, poduzetništva i obrta Amir Zukić (SDA).
Vlada FBiH nedavno je uvela pravilo da ministri i njihovi pomoćnici imaju pravo i na 250 odnosno 300 KM mjesečno na ime odvojenog života, piše Patria.
Kaze neko od novinara "Mozemo li dobiti po kolac"
Sjecamo se mi dobro doktora nauka iz SDA.malakh wrote:Ako ovaj lik dolazi iz privrede, ja sam Ajnstajn. Pa ne pamtim većeg tokmaka na bh političkoj sceni i pored toliko doktora nauka i dosta pametnih ljudi iz SDA, oni baš predolže ovu dilajlu. Kuda ide ovaj svijet..
Hadzpasic, rahmet mu duši._BataZiv_0809 wrote:Sjecamo se mi dobro doktora nauka iz SDA.malakh wrote:Ako ovaj lik dolazi iz privrede, ja sam Ajnstajn. Pa ne pamtim većeg tokmaka na bh političkoj sceni i pored toliko doktora nauka i dosta pametnih ljudi iz SDA, oni baš predolže ovu dilajlu. Kuda ide ovaj svijet..
Ahmet Hadziflasic npr.
howdy wrote:bilo bi lose da hapsenje fahra zasjeni ovog idiota![]()
ovo je fakat najveca premijerska seljacina na planeti.
Thorgerson wrote:Run Fadil Run

edo_79 wrote:Thorgerson wrote:Run Fadil Run
Danas je svečan dan!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sahara1428 wrote:FADILE OPROSTI UHVAĆEN SI U LAŽI...
Ako sistemska krađa, lopovluk i korupcija na svim nivojima, opijanje, kurvanje i uništavanje vlastite zemlje i ovaca ima veze s islamom onda su oni uber muslimani.JoseMujica wrote:sahara1428 wrote:FADILE OPROSTI UHVAĆEN SI U LAŽI...
idealan kandidat za SDA...šuti i sluša Gospodara, a kad treba i lagat zna
Ovi Izmetbezi, ako ikakve veze sa Islamom imaju, mogu da bidnu samo šije
sudeci prema favoritima Islamske Zajednice na svim proteklim izborima...zenit dozic wrote: Ako sistemska krađa, lopovluk i korupcija na svim nivojima, opijanje, kurvanje i uništavanje vlastite zemlje i ovaca ima veze s islamom onda su oni uber muslimani.
Kakva IZ pa to su sve kadrovi SDA budimo realni, pa neće SDA nekom tamo hodži pustit da upravlja vakufima. Gdje god ima koristi trezoraši su tu.Alfons Kauders wrote:sudeci prema favoritima Islamske Zajednice na svim proteklim izborima...zenit dozic wrote: Ako sistemska krađa, lopovluk i korupcija na svim nivojima, opijanje, kurvanje i uništavanje vlastite zemlje i ovaca ima veze s islamom onda su oni uber muslimani.
da, to je islam!