pici wrote:fasova i fadiljovginca, agendom u cHelo
FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
- edo_79
#2776 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
- edo_79
#2777 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
saale wrote:OK zajebancija,,i sva ova prica pokazuje koiko smo mi zajeban narod, ali ponavljam daj neki konkretan primijer neke lose odluke, ili loseg upravljanja odkad je covijek dosao na mijesto premijera?madner wrote:Pa kokretno je pogresno nastupio, uspio ujediniti javnost protiv sebe i usput pokazao da ne zna zasto investitori zaobilaze BiH.
- madner
#2778 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ne pokazuje kako Fadilj razmislja. Rekoh vec da ocito pojma nema zasto investitori zaobilaze BiH pa rjesava problem koji to nije, dok zatvara oci pred stvarnim problemima koji su u njegovoj oblasti. Ako to nije lose, ne znam sta je.saale wrote:OK zajebancija,,i sva ova prica pokazuje koiko smo mi zajeban narod, ali ponavljam daj neki konkretan primijer neke lose odluke, ili loseg upravljanja odkad je covijek dosao na mijesto premijera?madner wrote:Pa kokretno je pogresno nastupio, uspio ujediniti javnost protiv sebe i usput pokazao da ne zna zasto investitori zaobilaze BiH.
Ako ti neki dio recenice nije bio jasan, samo reci koji.
-
VjecitiStudent
#2779 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Famelija se rapisala.edo_79 wrote:saale wrote:OK zajebancija,,i sva ova prica pokazuje koiko smo mi zajeban narod, ali ponavljam daj neki konkretan primijer neke lose odluke, ili loseg upravljanja odkad je covijek dosao na mijesto premijera?madner wrote:Pa kokretno je pogresno nastupio, uspio ujediniti javnost protiv sebe i usput pokazao da ne zna zasto investitori zaobilaze BiH.
- edo_79
#2780 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Famelija se dočepala tastatureVjecitiStudent wrote:Famelija se rapisala.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2781 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
samo pHausHale nedirajteU Parlamentu FBiH očekuju veće uštede i bolji rad nakon uvođenja intraneta
-
hizo ramidovic
#2782 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
jozga majka ni je rodila adaje ovom narodu ugodijo nevaljavam brankovic, hadjipasic, novalic pastavi hocete kobili mogo bit vama daje dobar fadil radi dobar poso samo tosto hoce smanjit mini malac ni je problem jerbosu ljudi koi primaju tolki iznos navikli dase nekako provuku stijem parama pahin dvadesetak marki manje nece puno znacit
Last edited by hizo ramidovic on 25/01/2016 12:00, edited 1 time in total.
- edo_79
#2783 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
hizo tismeni car .... allahamihizo ramidovic wrote:jozga majka ni je rodila adaje ovom narodu ugodijo nevaljavam brankovic, hadjipasic, novalic pastavi hocete kobili mogo bit vama daje dobar fadil radi dobar poso samo tosto hoce smanjit mnini malac ni je problem jerbosu ljudi koi primaju tolki iznos navikli dase nekako provuku stijem parama pahin dvadesetak marki manje nece puno znacit
-
saale
#2784 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Odgovor na tvoje tvrdnje, je na wikipediji (fadil novalic, životopis)Ne pokazuje kako Fadilj razmislja. Rekoh vec da ocito pojma nema zasto investitori zaobilaze BiH pa rjesava problem koji to nije, dok zatvara oci pred stvarnim problemima koji su u njegovoj oblasti. Ako to nije lose, ne znam sta je.
Ako ti neki dio recenice nije bio jasan, samo reci koji
upravu si,
frajer je glup
-
BISCANIN2
#2785 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Taaaa će Fadil vidi mu glave...., sve lopovi, kriminalci, glupani, dok oni dangube nešto pokušavajući kojekavim reformama da promjene, obrazovana i ne korumpirana raja foruma i šupljiči dajući neprocjenjiv doprinos rješavanju teškog BiH spazma.
Just go on.
Just go on.
- edo_79
#2786 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Dilfa kaže: Dajte mi ljudi još jedan mandat .... i zaboravićete kako hljeb izgleda

- sema911s
#2787 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
edo_79 wrote:A hanumu treba agendom u čelosema911s wrote:nedarjte fadila ima dobru Hanumu,., otkida crvenkapica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taman je tvoj broj hanuma,., a kazu zna i pitu napravit
- edo_79
#2788 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ako je zna napravit koristeći samo 3 esencijalne namirnice .... i da od toga živi mjesec dana ... AFERIM JOJsema911s wrote:edo_79 wrote:A hanumu treba agendom u čelosema911s wrote:nedarjte fadila ima dobru Hanumu,., otkida crvenkapica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taman je tvoj broj hanuma,., a kazu zna i pitu napravit
- sema911s
#2789 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
edoo,.,ona pravi specijalitet kako njen fadil najvoli,., a pita se zove "pita od nista",.,
potrebni sastojci za tu su pitu nista,.,nema sastojaka,., cak ne treba ni tepsija,. vatra se ne lozi,.,.,
a jede se tako sto se svi iz famalije okupe oko sinije,.,mogu se drzat za rukice,., zatore oke,., i mastaju o piti,., kome pocne voda da curi na usta,.,.pip pipp,.,famelija nesmije se to radit,,..,
potrebni sastojci za tu su pitu nista,.,nema sastojaka,., cak ne treba ni tepsija,. vatra se ne lozi,.,.,
a jede se tako sto se svi iz famalije okupe oko sinije,.,mogu se drzat za rukice,., zatore oke,., i mastaju o piti,., kome pocne voda da curi na usta,.,.pip pipp,.,famelija nesmije se to radit,,..,
- edo_79
#2790 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
sema911s wrote:edoo,.,ona pravi specijalitet kako njen fadil najvoli,., a pita se zove "pita od nista",.,
- Alfons Kauders
#2791 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
tri ure san dobivala agendom u celo, agendom u celo...edo_79 wrote:A hanumu treba agendom u čelosema911s wrote:nedarjte fadila ima dobru Hanumu,., otkida crvenkapica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Alfons Kauders
#2792 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
jel ovo sarkazam il si fakat ovako nepismen?saale wrote:OK zajebancija,,i sva ova prica pokazuje koiko smo mi zajeban narod, ali ponavljam daj neki konkretan primijer neke lose odluke, ili loseg upravljanja odkad je covijek dosao na mijesto premijera?madner wrote:Pa kokretno je pogresno nastupio, uspio ujediniti javnost protiv sebe i usput pokazao da ne zna zasto investitori zaobilaze BiH.
- edo_79
#2793 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
TO TO TOOOOOOAlfons Kauders wrote:tri ure san dobivala agendom u celo, agendom u celo...edo_79 wrote:A hanumu treba agendom u čelosema911s wrote:nedarjte fadila ima dobru Hanumu,., otkida crvenkapica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
VjecitiStudent
#2794 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Pismenost je, u današnjem vaktu, prevaziđena kategorija.Alfons Kauders wrote:jel ovo sarkazam il si fakat ovako nepismen?saale wrote:OK zajebancija,,i sva ova prica pokazuje koiko smo mi zajeban narod, ali ponavljam daj neki konkretan primijer neke lose odluke, ili loseg upravljanja odkad je covijek dosao na mijesto premijera?madner wrote:Pa kokretno je pogresno nastupio, uspio ujediniti javnost protiv sebe i usput pokazao da ne zna zasto investitori zaobilaze BiH.
- dobojlija81
#2795 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ovo je onaj Akif,rodja od hize ramidovićaAlfons Kauders wrote:jel ovo sarkazam il si fakat ovako nepismen?saale wrote:OK zajebancija,,i sva ova prica pokazuje koiko smo mi zajeban narod, ali ponavljam daj neki konkretan primijer neke lose odluke, ili loseg upravljanja odkad je covijek dosao na mijesto premijera?madner wrote:Pa kokretno je pogresno nastupio, uspio ujediniti javnost protiv sebe i usput pokazao da ne zna zasto investitori zaobilaze BiH.
- Kombat
#2796 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Hizo, The Legend...hizo ramidovic wrote:jozga majka ni je rodila adaje ovom narodu ugodijo nevaljavam brankovic, hadjipasic, novalic pastavi hocete kobili mogo bit vama daje dobar fadil radi dobar poso samo tosto hoce smanjit mini malac ni je problem jerbosu ljudi koi primaju tolki iznos navikli dase nekako provuku stijem parama pahin dvadesetak marki manje nece puno znacit
ne znam kako da mi je dan sjeban, ti ga popravis. Hvala ti!
-
Hakiz
#2797 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ave hizo.hizo ramidovic wrote: jozgamajkanijerodilaadajeovomnaroduugodijonevaljavambrankovichadjipasicnovalicpastavihocetekobilimogobitvamadajedobarfadilradidobarpososamotostohocesmanjitminimalacnijeproblemjerbosuljudikoiprimajutolkiiznosnaviklidasenekakoprovukustijemparamapahindvadesetakmarkimanjenecepunoznacit
Last edited by Hakiz on 25/01/2016 15:20, edited 1 time in total.
-
statixx
#2798 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Al' kad rizo edituje post, neprocjenjivo.
-
condy
#2799 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Poslušajte prmijera, šampon za kosu je luksuz, ne perite kosu šamponom 
- edo_79
#2800 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Nemojte koristit Hedel Šoders .... plaho skupocondy wrote:Poslušajte prmijera, šampon za kosu je luksuz, ne perite kosu šamponom