Previše smo hanumama dopustili pa se poasile, vrijeme je da se stvari dovedu na svoje mjesto. Kolko su bezobrazne vidi se u tome kao što već reko na onoj tamo temi da neće rađaju djecu skoro pa nikako, može im se kad nemaju konkurencije.modem33 wrote:pa 90% bosanskih muslimana se boje svojih zena .... pa tako i ovaj premijer.![]()
A narod ne voli slusati istinu poput ove iznad![]()
Pa zato slijedi .... da mu zena mozda otima slatke torte za uzinu pa mu kaze "udebljat ces se .... pojest cu ja to sa svojim prijateljicama ... ti jedi ribu , udebljat ces se".
Zato sam se već u više navrata založio za uvođenje šerijata i mogućnosti ženidbe sa više žena kako to dolikuje, pa i da svaka rodi 2-3 to je opet 8-12 po fameliji. Biće raje kolko oš za naše begove i efendije. A pošto je Fadil i naša draga mu stranka osim tradicionalno vjerski takođe prema modernim tokovima kapitalistički nastrojen, konkurencija među ženama u višebračnoj zajednici će kao i u tržišnoj ekonomiji dovesti do poboljšanja i povećanja truda, jer će svaka ćeti da bude najbolja.
Mi ne možemo napredovati dok nam neprirodno i šejtanski žene vode glavnu, đe bi bio Bake da nije oženio onu zmijugu od žene ili da je imao više njih onda se ni ona nebi poasila.