FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post Reply
Reisova

#2351 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Reisova »

goibos wrote:
Reisova wrote:FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Za sada obećaje.

Konačno neki premijer koji ima plan i zna o čemu priča.

Premijer koji ne prosipa šuplju kako bi prikrio svoje neznanje kao što je do sada bio slučaj.

Mjere imaju smisla osim što me je strah ovih reformi oko zakona o radu.

grohotom se nasmijem kad god pogledam ovaj uvodni post
E sta cu ti ja kada previse trosis na pice i cigare :D
statixx

#2352 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by statixx »

SpecialOffer wrote:Fadile podrska :thumbup:

A vi samo pjenite od muke sa cigarom u ustima
:thumbup:
Image

Image
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2353 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by -LIBERO- »

A smije li Fadil zatvoriti, ili barem limitirati kladionice? Evo ja navijam za to. :zzzz: Smije li, udariti na HDZ resor, i sivi priliv novca tajkuna sponzora koalicionog partnera stranke 'u' Fadila :D
Smije, smije...ne smiju im dugovanja drzavi naplatiti, kamo li sta drugo. A se*re po narodu koji ide u te kladionice. :lol:

Eto Fadile, ukini kladionice, hajde da vidimo i to. Ja podrzavam to, evo..... :zzzz: ili daj bar naplati dug od njih, i oporezuj dobit i profit od tih tajkuna. Prici im ne smijete, jer bi automatski izgubili koalicionog partnera HDZ.

Fadile faraonu nas :kiss:

Ups, vidi Doktorica Seka pusi. :D :D . Pusi (ga) fakat :zzzz:
O'zone
Globalni moderator

#2354 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by O'zone »

-LIBERO- wrote:A smije li Fadil zatvoriti, ili barem limitirati kladionice? Evo ja navijam za to. :zzzz: Smije li, udariti na HDZ resor, i sivi priliv novca tajkuna sponzora koalicionog partnera stranke 'u' Fadila :D
Smije, smije...ne smiju im dugovanja drzavi naplatiti, kamo li sta drugo. A se*re po narodu koji ide u te kladionice. :lol:

Eto Fadile, ukini kladionice, hajde da vidimo i to. Ja podrzavam to, evo..... :zzzz: ili daj bar naplati dug od njih, i oporezuj dobit i profit od tih tajkuna. Prici im ne smijete, jer bi automatski izgubili koalicionog partnera HDZ.

Fadile faraonu nas :kiss:

Ups, vidi Doktorica Seka pusi. :D :D . Pusi (ga) fakat :zzzz:
Pa ne smije Fadil da zatvara kladionice ipak u pitanju su koalicioni partneri ali smije hinjski da zaišće od naroda da se ne kladi i samim time dovede kladionice do ruba opstanka. Pametan je dilFa sve okolo kole pa u bulju...
Herb

#2355 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Herb »

statixx wrote:Nije li Bakir na kongresu porucio omladini da se okrene zemljoradnji i vraca na selo. Posijte djeco krumpira i luka, pomuzite kravu, a predvecer, upalite svijece i parite se k'o zecevi... :-D
Odlicna ideja :thumbup:
hhaarree

#2356 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by hhaarree »

statixx wrote:

Image

Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gledaj sebije sto je priduducila, koja gospodja :lol: :lol: :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2357 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by -LIBERO- »

Odlican i slikovit primjer.

- Oni - kraljevi, faraoni, begovi, gospodari, age... - Marlboro. :kiss:
-Raja, mota krdzu.
:zzzz:

Fadile, je l' i motanje rasipnistvo, ili stednja?
KB9

#2358 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by KB9 »

-LIBERO- wrote:Odlican i slikovit primjer.

-Raja, mota krdzu.

rasipnistvo je i jedno i drugo, glupo rasipnistvo da budemo precizniji

zar ne?
hhaarree

#2359 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by hhaarree »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brata mi ovaj zagovara fadilovu agendu brasno/ulje :zoka: jesam li ja u nekoj alternativnoj dimenziji :zoka: help mi :zoka:

Sent from my iPhone while smoking Davidoff
statixx

#2360 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by statixx »

-Raja, mota krdzu.

A sve fol kupujmo domace... :D
hhaarree

#2361 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by hhaarree »

Realno koristenje interneta i pisanje po forumu je rasipnistvo, glupo rasipnistvo da budem precizniji. Zar nije?

edit: bas je sebija gospodski ispala na ovoj fotki, kakva dama i bogatasica zelim da budem ona
KB9

#2362 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by KB9 »

komedijas izjednacava internet i cigare????????? :lol:

idi bolan pokreni kakav stand up mozda koju markicu okrenes da se rasipas
-LIBERO-
Čiča Gliša

#2363 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by -LIBERO- »

KB9 wrote:

-Raja, mota krdzu.

zar ne?
Sa moje tacke gledista, recmo, da.
Al ne vidis razliku?

Slikoviti primjer ko sebi zapravo moze priustiti koji nivo, cijenu, i kvalitet tog 'rasipnistva'?

Sve to jako slikovito govori o stanju u drustvu, kao i o cinjenici koji drustveni i finansijski sloj, zapravo bilda te postotke u potrosnji.

Nisu li 20 steka Marlbora, otprilike ko cijena godisnje potrosnje jednog pusaca koji kupuje ovu 'krdzu' na pijaci?

I k'o sto napisah vec. Zasto Fadil ne zatvori kladionice, ne limitira il? Ili zasto 'barem', ne naplati ogromna dugovanja kladionica prema drzavi?
Mozda zato jer je to fond finansiranja HDZa, i vlasnici su tajkuni koji su bliski koalicionom mu partneru?
JThomas

#2364 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by JThomas »

pa bolan minimalna akciza kutije cigara je sad 2,23 KM. oni plate ne bi dobili kad bi raja prestala pušiti.
hhaarree

#2365 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by hhaarree »

Tvoj dragi premijer je rekao da su digitalne tehnologije neesencijalne te prema tome rasipnistvo

imam ja za balahanja i bez stand up komedije, podjebavam na forumu u slobodno vrijeme a ovamo se rasipam kako stignem :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša

#2366 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by -LIBERO- »

KB9 wrote:komedijas izjednacava internet i cigare????????? :lol:
Ko, Fadil?
Pa Fadil je kroz kritiku spomenuo, i na visoko mjesto pozicionirao na toj njegovoj potrosackoj listi, internet i telekomunijacije.
U 21. Vijeku premijer jedne evropske drzave. Reformska agenda, prikljucivanje EU standardima....stvarno su na pravom putu, :D

Fadile, oprosti nam.
KB9

#2367 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by KB9 »

-LIBERO- wrote:
KB9 wrote:

-Raja, mota krdzu.

zar ne?
Al ne vidis razliku?

Slikoviti primjer ko sebi zapravo moze priustiti koji nivo, cijenu, i kvalitet tog 'rasipnistva'?

Sve to jako slikovito govori o stanju u drustvu, kao i o cinjenici koji drustveni i finansijski sloj, zapravo bilda te postotke u potrosnji.

Nisu li 20 steka Marlbora, otprilike ko cijena godisnje potrosnje jednog pusaca koji kupuje ovu 'krdzu' na pijaci?

I k'o sto napisah vec. Zasto Fadil ne zatvori kladionice, ne limitira il? Ili zasto 'barem', ne naplati ogromna dugovanja kladionica prema drzavi?
Mozda zato jer je to fond finansiranja HDZa, i vlasnici su tajkuni koji su bliski koalicionom mu partneru?
sa stanovista svakog zdrave i ciste pameti, ako cemo iskreno, placas da se trujes :-D

kladionice nema sanse da se zatvore al u zadnje je vrijeme pocela prica o limitiranju, uzimanju para od njih barem kad vec rade, to prije nije bio slucaj

da li je fadil odgovoran za to il nije iskreno ne znam al se napokon spomenulo i pocelo spominjat, nebitno ko da je zaduzen za to svaka mu cast i stvarno se nadam da ce konacno krenut sve kako treba po tom pitanju jer su tu ogromne pare

pa narod ovaj koji se zali na fadila bi se prvi poceo isto ovako zalit uz pokusaje humora kad bi im uzeo njihove kladionice, to je garantovano :-)
Tito_i_Partija

#2368 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Tito_i_Partija »

statixx wrote:

Image

Image
Ovo je nesto najbolje sto sam vidio danas. K'o sto Libero kaze, odlican i slikovit' primjer.
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#2369 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by crysis »

-LIBERO- wrote:
KB9 wrote:

-Raja, mota krdzu.

zar ne?
Al ne vidis razliku?

libero brato ja volim ovo svoje pola kile krdze neg njihov marlboro jebo ih on. krdza konza.
and

#2370 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by and »

-LIBERO- wrote:
KB9 wrote:

-Raja, mota krdzu.

zar ne?
Al ne vidis razliku?

koja je banka preko koje idu sve isplate,plate...
jel domaća ili strana i koliko samo na tome zarađuju?
sunceKOtepsija

#2371 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by sunceKOtepsija »

Novalic u Dneviku d na federalnoj
-LIBERO-
Čiča Gliša

#2372 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by -LIBERO- »

@KB9, pa to i jeste jedan od osnovnih problema.
Prebrojava po korpi, i pravi nerelevantne analize, optuzuje narod jos...a na drugoj strani se grcevito bori da minimalac ne dosegne vasionskih 420KM...a i sam kazes, tek se pocelo, bojazljivo, pricati o uzimanju duga od kladionica. Cuj ne znas jel to pod njegovom nadleznoscu, vlade, drzavnog aparata, poreznih inspekcija...tuzilastva? Jok pod mojom i tvojom je ingerencijom. :D
A nece ih ni dotaci, jer svi znaju da su pod 'sapom' HDZa, i koliko taj HDZ je bratski sa SDA.

Znaci, jos jedan od slikovitih primjera drskosti.
hhaarree

#2373 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by hhaarree »

Ocekujem minimalno 5 novih provala, fadile udovolji nam da se smijemo :oops:
O'zone
Globalni moderator

#2374 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by O'zone »

Dobar tekst reče Dragan istinu mahnitom narodu isto ko i dilFa. Mada se istina neće mnogima svidjeti....

http://www.6yka.com/novost/97792/dragan ... amalo-jebu
KB9

#2375 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by KB9 »

-LIBERO- wrote:@KB9, pa to i jeste jedan od osnovnih problema.
Prebrojava po korpi, i pravi nerelevantne analize, optuzuje narod jos...a na drugoj strani se grcevito bori da minimalac ne dosegne vasionskih 420KM...a i sam kazes, tek se pocelo, bojazljivo, pricati o uzimanju duga od kladionica. Cuj ne znas jel to pod njegovom nadleznoscu, vlade, drzavnog aparata, poreznih inspekcija...tuzilastva? Jok pod mojom i tvojom je ingerencijom. :D
A nece ih ni dotaci, jer svi znaju da su pod 'sapom' HDZa, i koliko taj HDZ je bratski sa SDA.

Znaci, jos jedan od slikovitih primjera drskosti.
nisam u to upucen pa i ne znam tj ne zelim da se pravim ko da znam :-D komentarisem cisto iz nekog normalnog ugla koji nije izabro stranu, pokusavam barem

meni se cini da je fadil oko te potrosnje imo samo brz jezik al to ne mjenja cinjenicu da u samom temelju te price stoji istina, takvo je kod nas drustvo generalno, nece imat hljeba al ce uzet nesto sto mu ne treba i nije od zivotnog znacaja, pobrkalo je prioritete

takodje ne mogu se otet dojmu da se zale i kukaju ljudi vecinom koji nemaju razloga kukat, naravno mislim na drustvene mreze, ljudi koji po prici jedva spajaju krajeve dok imaju vikendice, voze dobra auta, idu na ljetovanja, zimovanja a kad je vrijeme da se prica onda su najgori i najglasniji, to garantujem da je istina iz nebrojeno primjera kojima sam svjedocio

fadil pokusava, ima ideje, planove, sposoban je, nevjerovatno sposoban kad poredis koga smo sve imali i koga cemo imat vjerovatno nakon njega, al po svemu sudeci nalazi se u nekoj don kihot situaciji, sam na politiku ne moze i sto je najgore nema podrsku obicnih ljudi zbog nevidjenog kukolja koji se nalazi medju obicnim ljudima, kukolja koji zivi zivote za koje nema pokrica il eventualno kuka kako mu je tesko zivit te zivote koji su itekako dobri (to su ovi koji vecinski kukaju i ismijavaju po drustvenim mrezama)

mislim da sam u ovom postu bar malo pojasnio svoj stav oko svega ovog, mjesta za postenje i znanje u ovoj drzavi nema nego snadji se kako znas i umijes, makar to bilo preko leseva i bez trunke morala
Post Reply