Fadil i Dario

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Clover

#76 Re: Fadil i Dario

Post by Clover »

Emisiju pogledah jednom - uopste mi nije smijesna! A u Ratu bendova i imaju poneku dobru izvalu, ali mi je opet opsti utisak da je to sve sto oni rade neukusno.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#77 Re: Fadil i Dario

Post by Pera Trta »

ultima_palabra wrote:Znam njih dvojicu, i među rajom su jedni od smiješnijih ljudi koje znam. Imali su u Travniku svoj šou koji je meni bio nešto najsmiješnije što sam čuo nakon TLN. Kasnije su to pokušavali prodati na više mjesta, ali nije išlo... folovi su bili previše lokalni i samo za raju koja ih zna. Kad su promijenili stvari pokušavajući se prilagoditi široj publici, izgubili su 90% humora :roll: @stochar je ubo poentu poprilično :thumbup:

Meni lično ih je bezveze gledati jer znam da ne pokazuju ni 10% talenta... ali opet su izmislili humor za kojekakve Džihe, Hore, Milane, Enise, itd...
Jesu to oni što su parodirali Centralni zatvor i Adija Sarajlića, bio jednom mali odlomak na FTV, kad onaj nabaci kez i stavi neki kurton na glavu (Adi original :D ) a drugi je gost, pa neko zove u studio i nešto pita, a "Adi" se onda obraća gostu "Ne znam je li pitao mene ili vas, ali vjerovatno vas" :D
Kažu da su parodirali i "60 minuta"("60-te-puta") :D
Šta ima jos

#78 Re: Fadil i Dario

Post by Šta ima jos »

Fadil i Dario ko su ta dvojica :skoljka:
dezurni_ucenik

#79 Re: Fadil i Dario

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 12:54, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#80 Re: Fadil i Dario

Post by ultima_palabra »

CVIKERASH wrote:
Pera Trta wrote:
ultima_palabra wrote:Znam njih dvojicu, i među rajom su jedni od smiješnijih ljudi koje znam. Imali su u Travniku svoj šou koji je meni bio nešto najsmiješnije što sam čuo nakon TLN. Kasnije su to pokušavali prodati na više mjesta, ali nije išlo... folovi su bili previše lokalni i samo za raju koja ih zna. Kad su promijenili stvari pokušavajući se prilagoditi široj publici, izgubili su 90% humora :roll: @stochar je ubo poentu poprilično :thumbup:

Meni lično ih je bezveze gledati jer znam da ne pokazuju ni 10% talenta... ali opet su izmislili humor za kojekakve Džihe, Hore, Milane, Enise, itd...
Jesu to oni što su parodirali Centralni zatvor i Adija Sarajlića, bio jednom mali odlomak na FTV, kad onaj nabaci kez i stavi neki kurton na glavu (Adi original :D ) a drugi je gost, pa neko zove u studio i nešto pita, a "Adi" se onda obraća gostu "Ne znam je li pitao mene ili vas, ali vjerovatno vas" :D

jesul to oni mozda sto su napravili kao pozorosisnu predstavu od toga,,,,ja mislim da su bili na zyonu jednom,,i da nisu to f & d
Bilo je nešto u tom formatu... zajebancija neka na sceni, pa najave video prilog. Održavalo se u travničkom pozorištu, možda 5-6 puta, ime showa je bilo RIPPIN...
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#81 Re: Fadil i Dario

Post by Pera Trta »

CVIKERASH wrote:
Pera Trta wrote:

jesul to oni mozda sto su napravili kao pozorosisnu predstavu od toga,,,,ja mislim da su bili na zyonu jednom,,i da nisu to f & d
E na to sam mislio, a da li su to ova ista dvojica, nisam siguran.
senad_vt

#82 Re: Fadil i Dario

Post by senad_vt »

sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#83 Re: Fadil i Dario

Post by sabina1 »

Fenomenalan spoj izraza "Ne d'oBog nikom" i "Ne d'oBog nikad"...kao što vidite zajedničko im je "Ne d'o Bog"..strah me je da ako ih šutnu nekad sa OBN-a ,da nas ne počnu "zabavljati" sa jedne od silnih državnih televizija..
stochar

#84 Re: Fadil i Dario

Post by stochar »

tvsabina wrote:Fenomenalan spoj izraza "Ne d'oBog nikom" i "Ne d'oBog nikad"...kao što vidite zajedničko im je "Ne d'o Bog"..strah me je da ako ih šutnu nekad sa OBN-a ,da nas ne počnu "zabavljati" sa jedne od silnih državnih televizija..
pa ja ih dugo nisam vidio, ide li im uopste ona emisija?
Post Reply