Fadil i Dario

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

thepatriot

#26 Re: Fadil i Dario

Post by thepatriot »

[quote="CVIKERASH"]Moze li neko da mi odgovori kome su smijesni Fadil i Dario??Gledao sam prije par noci njihovu emisiju i stvarno ne vidim nista sto bi me nasmijalo.Ko njih gura ,zasto se njima daje prilika??Da nemaju mozda tatice iza svojih ledja?
Ovu temu pokrecem jer vidim da na fejsu imaju preko 1000 fanova i vidim da su svi odusevljeni sa njima.Jer ja mozda ne shvatam njihov humor koji granici sa blagim oblikom retardiranosti.Prestao sam gledati Rat Bandova jer oni unistavaju tu emisiju

Znam da su oni iz travnickog benda Kzu Ole Ole.. i bila mi je njihova muzika simpa dok nisam shvatio da su dvojac F & D clanovi.

Nadam se da ce ovo procitati njih dvojica i samo da im porucim:GLUPI STE ,JADNI STE ,IMATE VEZE SA HUMOROM KAO I STO SAFET SUSIC IMA VEZE SA SUMO HRVANJEM,VJEROVATNO VAS TATICE GURAJU U MEDIJE....[/quo

Ovaj drugi je derpe, primjećen je prije dvije godine u pohodu na kvir fest :!:
doktor78

#27 Re: Fadil i Dario

Post by doktor78 »

Kad sam ih tek primijetio (prosle sezone Rata bendova na OBN-u) bili su mi iritantni, ali vremenom sam se navikao na njih, cak ponekad znaju i izvaliti nesto sto me nasmije. Dakle, nisu vrh, ali brate mili nisu ni toliko losi. Stvar ukusa...
JThomas

#28 Re: Fadil i Dario

Post by JThomas »

a što gledate emisije koje vam se ne sviđaju?
vozač

#29 Re: Fadil i Dario

Post by vozač »

CVIKERASH wrote:Moze li neko da mi odgovori kome su smijesni Fadil i Dario??Gledao sam prije par noci njihovu emisiju i stvarno ne vidim nista sto bi me nasmijalo.Ko njih gura ,zasto se njima daje prilika??Da nemaju mozda tatice iza svojih ledja?
Ovu temu pokrecem jer vidim da na fejsu imaju preko 1000 fanova i vidim da su svi odusevljeni sa njima.Jer ja mozda ne shvatam njihov humor koji granici sa blagim oblikom retardiranosti.Prestao sam gledati Rat Bandova jer oni unistavaju tu emisiju

Znam da su oni iz travnickog benda Kzu Ole Ole.. i bila mi je njihova muzika simpa dok nisam shvatio da su dvojac F & D clanovi.

Nadam se da ce ovo procitati njih dvojica i samo da im porucim:GLUPI STE ,JADNI STE ,IMATE VEZE SA HUMOROM KAO I STO SAFET SUSIC IMA VEZE SA SUMO HRVANJEM,VJEROVATNO VAS TATICE GURAJU U MEDIJE....
može jedno pitanje...ko su ta dvojica, da ne čitam sve postove :roll:
Neelix

#30 Re: Fadil i Dario

Post by Neelix »

ne znam sto ih napade.....ni meni nisu nesto aman, al znaju izvaliti...ne gledam emisiju, ono sto ih upratim je na Ratu bendova...gdje su imali par dobrih provala, tipa, "Pazite se Vinka, on je ubio Ratkaja" :D ili kad obradise na onoj svojoj gitarici pjesmu "Konji" od Divljih jagoda...pa pjevaju....Žiiiiriiiii vatreniiiiiiiii žiiiiiiiiriiii vaaaatreeniiiiii konjii, ovaj, žiriiiiiii :D il kad rekose (zaboravih kojem bendu) sto je Zele svirao s njima, da mu se uvlace u paksu :D

ima i glupih folova, i to podosta, al sad da su tako ocajni, vala i nisu :)
madFlava

#31 Re: Fadil i Dario

Post by madFlava »

malo je rec da su ocajni :) smijesno ih je gledat zbog jedne dobre dosjetke od hiljadu "provala" :)
malo je rec da je citav obn ocajan :)
karbofix

#32 Re: Fadil i Dario

Post by karbofix »

ALI STO IH ONDA GLEDATE??
samo malo

#33 Re: Fadil i Dario

Post by samo malo »

Ja ih ne gledam, kad vidim one dvije face, odmah okrenem kanal.

Ali cuj pitanja "sto ih gledate", pa valjda ih ne mozes komentarisati ako ih ne pogledas koju minutu :? sigurno niko ne navije sat da mu zvoni kad pocnu Dario und Fadil.

Porediti ovu dvojicu, u bilo kom smislu, sa TLN, ratni zlocin.
makkaj

#34 Re: Fadil i Dario

Post by makkaj »

pa dobro likovi furaju neki primitivizam i idiotizam, imaju tu i tamo poneki dobar šuk gobcu i to je to...kakvi su ostali, oni i nisu toliko loši, jbg iskreno feđa presents event i ona blonduša su par puta iritantniji...
le piaf

#35 Re: Fadil i Dario

Post by le piaf »

doktor78 wrote:Kad sam ih tek primijetio (prosle sezone Rata bendova na OBN-u) bili su mi iritantni, ali vremenom sam se navikao na njih, cak ponekad znaju i izvaliti nesto sto me nasmije. Dakle, nisu vrh, ali brate mili nisu ni toliko losi. Stvar ukusa...
Tako nekako i kod mene u pocetku mi nikako nisu legli, a sad su mi simpaticni, bude provala, ali naravno ne mogu non stop imati super folove. Stavi Djuru 5 puta sedmicno na tv pa da vidis kako bi se potrosio sa sedam dana.

Ali ovo pjesma im je vrh :lol:

Vragolan

#36 Re: Fadil i Dario

Post by Vragolan »

smijesni???? pa et nista spesl

a muzika im je OK moze se probaviti poskocne pjesmice, mogu se slusati kada sa rajom na moru igras remija u pive
tranquil

#37 Re: Fadil i Dario

Post by tranquil »

Ja sam i prije rata govorio da su Fadil i Dario odron, a ne k'o ovi što tek sada govore da su Fadil i Dario odron.
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#38 Re: Fadil i Dario

Post by Privatna poruka »

tranquil wrote:Ja sam i prije rata govorio da su Fadil i Dario odron, a ne k'o ovi što tek sada govore da su Fadil i Dario odron.
:lol: :lol: :lol:
johntra

#39 Re: Fadil i Dario

Post by johntra »

dobra im je ova pjesma i kao grupa su ok...meni je ok ona zajebancija sa političarima na fazon BHT beba.. :D
ipak, za malo ozibljniju šalu bi trebali naći još likova, a ne da se oni ponavljaju iz skeča u skeč...
Nuclear Winter

#40 Re: Fadil i Dario

Post by Nuclear Winter »

samo malo wrote:Ja ih ne gledam, kad vidim one dvije face, odmah okrenem kanal.

Ali cuj pitanja "sto ih gledate", pa valjda ih ne mozes komentarisati ako ih ne pogledas koju minutu :? sigurno niko ne navije sat da mu zvoni kad pocnu Dario und Fadil.

Porediti ovu dvojicu, u bilo kom smislu, sa TLN, ratni zlocin.
Buraz pored ove dvojice je i risto đogo,primat sa padina treskavice zaslužio svoje mjesto u "hall of fame" komedije rame uz rame sa kozbijem :D
nino90

#41 Re: Fadil i Dario

Post by nino90 »

tranquil wrote:Ja sam i prije rata govorio da su Fadil i Dario odron, a ne k'o ovi što tek sada govore da su Fadil i Dario odron.
hahaha ova izjava je smijesnija nego svi nihovi skecevi zajedno xD
Comrad

#42 Re: Fadil i Dario

Post by Comrad »

Neki su i prije rata govorili da su Fadil i Dario odron, a ne k'o ovi što tek sada govore da su Fadil i Dario odron.
realna do boli

#43 Re: Fadil i Dario

Post by realna do boli »

Cisto informcije radi, Dario i Fadil ( koji je iz Jajca) su prije rata isli u sedmi i osmi osnovne :).
Obadvojici ocevi nisu zivi, Fadilu mislim i majka, sami su se izborili za sebe, a sada koliko se to kome svidja, stvar ukusa....i da, Dario je ozenjen...
Ne gledam OBN..niti njih dvojicu u na tv...danasnji humor na ovim prostorima je davno izgubio mogucnost da me nasmije, jer karikiranje uzasne istine me ne nasmijava, niti LZB niti sex i seli i sl....po meni su to samo pokusaju da oblatimo sami sebe i da u svijet posaljemo sliku nas kao glupih i ogranicenih ljudi, a to mi se nedopada.
tacna

#44 Re: Fadil i Dario

Post by tacna »

Fadil i Dario ma bjezi, pa smjesniji su dva MAPETOVCA sa balkona.
udwarach

#45 Re: Fadil i Dario

Post by udwarach »

Njih dvojica su nesto najbolje sto trenutno imamo!

Ali, yebiga, ima nas svakakvih, neko njih dvojicu ne konta, a neko cak uziva i u "humoru" serije "Pod lipom 35" !
:-)
ek0

#46 Re: Fadil i Dario

Post by ek0 »

-
Last edited by ek0 on 09/11/2016 14:18, edited 1 time in total.
joeaziz

#47 Re: Fadil i Dario

Post by joeaziz »

za humor je potrebna inteligencija, a njih dvojica je ne posjeduju. umjesto toga se krevelje,
a kreveljenje je smjesno samo siromasnim duhom. i cijeli taj obn je skupina retardiranih pedera i prostitutki u razlicitim fazama potrosenosti. jedina dobra stvar je taj rat bendova, ali njega do kraja uniste ona dva kretena.
ek0

#48 Re: Fadil i Dario

Post by ek0 »

-
Last edited by ek0 on 09/11/2016 14:18, edited 1 time in total.
Utokkha

#49 Re: Fadil i Dario

Post by Utokkha »

Eto vam humor Osmana Dzihe ako vam njih dvojica ne valjaju :razz:
Comrad

#50 Re: Fadil i Dario

Post by Comrad »

Ova dvojica ubodu nekad, nesto provale, ali tanko. I nervira me sto se previse furaju na tln, sa onim dnevnikom i kreveljenjima, mislim to je isfuralo jbg.

Sto se tice postratne humoristicne scene najvise sam se nasmijao uz Pervana i njegovu vecernju skolu. Nije ni on uvijek bio smijesan, ali fakat lik ima dobar smisao za humor. Cak i dok je vodio onu emisiju uzmi ili ostavi, znao je pravo provaljivati. Meni npr. ni serija Lud zbunjen normalan nije nesto pretjerano smijesna, isto i ona Djurina klinika, nekako mi bezveze, sve neki isfurani i providni fazoni, ali eto, svi smo razliciti, tako da je nekome mozda sex i selo vrh humora.
Post Reply