komezipoo wrote:Onako realno, zasto da se vama neko javi?
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cendlerbing
#601 Re: Facebook za upoznavanje ...
-
zipoo
#602 Re: Facebook za upoznavanje ...
ma ovim iznadcendlerbing wrote:komezipoo wrote:Onako realno, zasto da se vama neko javi?
- cendlerbing
#603 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ih, ko to sebe vidi onakvim kakav jest. Realno.
-
zipoo
#604 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa evo ovi ocito vide sebe, stvorili su sliku.
- Warashii
#605 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ramzess Veliki wrote: Ma kupi motor ...
- MarlboroGold
#606 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nemojte samo sa patetikom... mislim nije loše stati pred ogledalom pa nekad sebe grditi jer je to dobro kao vid (normalne i potrebne) samokritičnosti.
Drugi u tome samo vide slabost i nastoje iskorištavati.
Drugi u tome samo vide slabost i nastoje iskorištavati.
- cendlerbing
#607 Re: Facebook za upoznavanje ...
Kako ti oko sebe nikad ne vidiš osobe koje su "prosječne" do bola, pa opet imaju nekoga uz sebe, i to već godinama? Ima ih koliko hoćeš. Imam kolegu koji je nizak, zdepast, debeo, proćelav...isto grudvica. U poslu je polijen, tih i neupadljiv. Ima curu s kojom je 3 godine u vezi.Xavier1 wrote:
Koliko ti je godina?
Nije lako momcima koji su prosjecni danas. Moras se u necemu barem izdvajati da bi bio zanimljiv djevojkama.
A za muskarca je bas velika mana ako je povuceniji jer je u pravilu on taj koji mora sve da inicira sa suprotnim spolom.
- ćiribiribela
#608 Re: Facebook za upoznavanje ...
Problem kod koristenja drusrvenih mreza za upoznavanje je taj sto ljudi lazu, govore ono sto misle da druga osoba hoce da cuje, slike isfilterisane i uslikane pod pravim uglom (ovdje mislim i na sebe da me niko ne napada
), i onda kad i ako dodje do susreta neko uvijek bude razocaran. I nije tacno da se treba nesto posebno isticati, ja licno bih izasla na kafu sa bilo kim ko ima zanimljivu pricu i iste ili slicne interese ko ja. Ne znam sto komplikujete i kakvim djevojkama pisete, opustite se.

- MarlboroGold
#609 Re: Facebook za upoznavanje ...
Saće biti ima para pa je s njimcendlerbing wrote: Kako ti oko sebe nikad ne vidiš osobe koje su "prosječne" do bola, pa opet imaju nekoga uz sebe, i to već godinama? Ima ih koliko hoćeš. Imam kolegu koji je nizak, zdepast, debeo, proćelav...isto grudvica. U poslu je polijen, tih i neupadljiv. Ima curu s kojom je 3 godine u vezi.
- cendlerbing
#610 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ima auto.MarlboroGold wrote:Saće biti ima para pa je s njimcendlerbing wrote: Kako ti oko sebe nikad ne vidiš osobe koje su "prosječne" do bola, pa opet imaju nekoga uz sebe, i to već godinama? Ima ih koliko hoćeš. Imam kolegu koji je nizak, zdepast, debeo, proćelav...isto grudvica. U poslu je polijen, tih i neupadljiv. Ima curu s kojom je 3 godine u vezi.
- MarlboroGold
#611 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa to se podrazumijeva pod paramacendlerbing wrote:Ima auto.MarlboroGold wrote:Saće biti ima para pa je s njimcendlerbing wrote: Kako ti oko sebe nikad ne vidiš osobe koje su "prosječne" do bola, pa opet imaju nekoga uz sebe, i to već godinama? Ima ih koliko hoćeš. Imam kolegu koji je nizak, zdepast, debeo, proćelav...isto grudvica. U poslu je polijen, tih i neupadljiv. Ima curu s kojom je 3 godine u vezi.
Ma sponza neka... još 3 godine s njim. Kako je nije stid ccc
- cendlerbing
#612 Re: Facebook za upoznavanje ...
Na šta ih ti loviš 
- MarlboroGold
#613 Re: Facebook za upoznavanje ...
Udice i varalice
Šta ja znam. Kad sve saberem i oduzmem... spontanost.
- medvjed23
#614 Re: Facebook za upoznavanje ...
al čuj, dopisuje se sa curom već dva dana.. ja imam iza sebe par dopisivanja od po barem nekoliko mjeseci.. nešto od toga je ostalo na dopisivanju, što je ok jer puno značaja dajem pisanim riječima, a nešto se prelilo u oflajn svijet.. bilo je u svemu tome i lijepog i ružnog.. ljudi ko ljudi, nisu ni crni ni bijeli, nego sivkasti (pri ovome ne mislim na rasu
)..
inače, fizički susret tek neznatno umanjuje mogućnost laganja.. ja sam najviše izvaran od osobe s kojom sam imao, za moj introvertni standard, podosta fizičkog kontakta..
inače, fizički susret tek neznatno umanjuje mogućnost laganja.. ja sam najviše izvaran od osobe s kojom sam imao, za moj introvertni standard, podosta fizičkog kontakta..
- cendlerbing
#615 Re: Facebook za upoznavanje ...
To nešto neodređeno skroz...ja imam konkretne trikove.MarlboroGold wrote:Udice i varalice![]()
- MarlboroGold
#616 Re: Facebook za upoznavanje ...
Kakve ba trikove. Ti samo ovaj radcendlerbing wrote:To nešto neodređeno skroz...ja imam konkretne trikove.MarlboroGold wrote:Udice i varalice![]()
- Xavier1
#617 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa nadje se poneki par. Ima i djevojaka koje gledaju karakterne osobine. Ali generalno govorim kako stvari stoje.cendlerbing wrote:Kako ti oko sebe nikad ne vidiš osobe koje su "prosječne" do bola, pa opet imaju nekoga uz sebe, i to već godinama? Ima ih koliko hoćeš. Imam kolegu koji je nizak, zdepast, debeo, proćelav...isto grudvica. U poslu je polijen, tih i neupadljiv. Ima curu s kojom je 3 godine u vezi.Xavier1 wrote:
Koliko ti je godina?
Nije lako momcima koji su prosjecni danas. Moras se u necemu barem izdvajati da bi bio zanimljiv djevojkama.
A za muskarca je bas velika mana ako je povuceniji jer je u pravilu on taj koji mora sve da inicira sa suprotnim spolom.
Eto pazi kako si ga samo ruzno ti opisala. Jasno je da nikada sa takvim nekim ne bi bila. Kao i vecina drugih. Normalna stvar.
- cendlerbing
#618 Re: Facebook za upoznavanje ...
Imam još talenata. 
- triconja
#619 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jel i ti imas velak nos?ćiribiribela wrote:Problem kod koristenja drusrvenih mreza za upoznavanje je taj sto ljudi lazu, govore ono sto misle da druga osoba hoce da cuje, slike isfilterisane i uslikane pod pravim uglom (ovdje mislim i na sebe da me niko ne napada), i onda kad i ako dodje do susreta neko uvijek bude razocaran. I nije tacno da se treba nesto posebno isticati, ja licno bih izasla na kafu sa bilo kim ko ima zanimljivu pricu i iste ili slicne interese ko ja. Ne znam sto komplikujete i kakvim djevojkama pisete, opustite se.
- cendlerbing
#620 Re: Facebook za upoznavanje ...
Uopšte nije poneki. Radi se o različitim ukusima. Ima jedan momak koji je fizički meni privlačan a, naprimjer, moja drugarica ga opisuje kao "gejastog", jer je manekenski građen. Ona voli grdosije, jer je i ona krupna pa se uz takve i sama osjeća privlačnije.Xavier1 wrote: Pa nadje se poneki par. Ima i djevojaka koje gledaju karakterne osobine. Ali generalno govorim kako stvari stoje.
Eto pazi kako si ga samo ruzno ti opisala. Jasno je da nikada sa takvim nekim ne bi bila. Kao i vecina drugih. Normalna stvar.
Generalno, nema ti pomoći.
- MarlboroGold
#621 Re: Facebook za upoznavanje ...
Naručiš liku piće?cendlerbing wrote:Imam još talenata.
Konobare, de onom tamo ljepotanu pivu od mene. Never happened anywhere
Baš bi bila dobra furka
Last edited by MarlboroGold on 20/09/2018 23:27, edited 1 time in total.
- triconja
#622 Re: Facebook za upoznavanje ...
cendlerbing wrote:To nešto neodređeno skroz...ja imam konkretne trikove.MarlboroGold wrote:Udice i varalice![]()
- MarlboroGold
#623 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa se ti s njom družitriconja wrote:cendlerbing wrote:To nešto neodređeno skroz...ja imam konkretne trikove.MarlboroGold wrote:Udice i varalice![]()
Šta ja znam. Kad sve saberem i oduzmem... spontanost.![]()
![]()
![]()
- cendlerbing
#624 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne znam vam to opisati.
Tricooo
Tricooo
- Xavier1
#625 Re: Facebook za upoznavanje ...
Svidja ti se manekenski gradjen tip. Wow, cudno bas.cendlerbing wrote:Uopšte nije poneki. Radi se o različitim ukusima. Ima jedan momak koji je fizički meni privlačan a, naprimjer, moja drugarica ga opisuje kao "gejastog", jer je manekenski građen. Ona voli grdosije, jer je i ona krupna pa se uz takve i sama osjeća privlačnije.Xavier1 wrote: Pa nadje se poneki par. Ima i djevojaka koje gledaju karakterne osobine. Ali generalno govorim kako stvari stoje.
Generalno, nema ti pomoći.