Kakva osjecanja, ja sam ko invalid kad se prica o istimaBoemica wrote:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=I9umuuLiECA[/youtubeS4mpion wrote:Ta se barem potrudila, ja dobio Acu Lukasa i Maju Marijanu.triconja wrote:Meni je jedna kona mladja od mene podavno neku ljubavnu poeziju slala a ja se izgubio i iznenadio, nesto sam pravo glupo odgovorio
Nije znao trico za tu tajnu srca njenog, nije mog'o ni da sanja, njena nježna osećanja
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- triconja
#326 Re: Facebook za upoznavanje ...
- Boemica
#327 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nju sam navela kao primjer djevojke koja ima hiljade pratitelja, vazda je nacifrana, ima i dobru figuru doduše, a i lijepa je bez šminke. Ali cura mlati pare sa onim što radi, dobro izgleda, i onda nekom Mehi iz Tarčina sve žene umišljene i glume nivo jer ga je jedna poput ove odjebala što nema dovoljno para, statusa ili ne izgleda kao Adonis.Xavier1 wrote:Prvi put ti cujem za ovu. Jedini komentar mi je da pretjeruje sa sminkom.Boemica wrote: Pa što se zamaraš sa onima što pretjeruju.
Najbolje će joj "spustit" tako što je neš' je*at ni 2%.
Jebiga, ne mogu ni svi muškarci vodat Neziru Mehmedović![]()
Je li bolje koristiti fb ili instagram?
Ne znam vjeruj mi, ja više volim instagram. Da ne idem na fax ne bih ni ulazila na fb, stalno nešto objavljuju u grupu za faks, pa dobro dođe.
Mada se meni na ig jednom ili dvaput neko i javio, šta ću kad ne stavljam slike sisa i guzice nego radove iz solida i hranu, i ono ljudi što me prati, su ljudi koji me nađu po nekim tagovima tipa #gear #3Ddrawing
- Xavier1
#328 Re: Facebook za upoznavanje ...
Po meni je javljanje preko drustvenih mreza gubljenje vremena. Samo live dolazi u obzir.Boemica wrote:Nju sam navela kao primjer djevojke koja ima hiljade pratitelja, vazda je nacifrana, ima i dobru figuru doduše, a i lijepa je bez šminke. Ali cura mlati pare sa onim što radi, dobro izgleda, i onda nekom Mehi iz Tarčina sve žene umišljene i glume nivo jer ga je jedna poput ove odjebala što nema dovoljno para, statusa ili ne izgleda kao Adonis.Xavier1 wrote:Prvi put ti cujem za ovu. Jedini komentar mi je da pretjeruje sa sminkom.Boemica wrote: Pa što se zamaraš sa onima što pretjeruju.
Najbolje će joj "spustit" tako što je neš' je*at ni 2%.
Jebiga, ne mogu ni svi muškarci vodat Neziru Mehmedović![]()
Je li bolje koristiti fb ili instagram?
Ne znam vjeruj mi, ja više volim instagram. Da ne idem na fax ne bih ni ulazila na fb, stalno nešto objavljuju u grupu za faks, pa dobro dođe.
Mada se meni na ig jednom ili dvaput neko i javio, šta ću kad ne stavljam slike sisa i guzice nego radove iz solida i hranu, i ono ljudi što me prati, su ljudi koji me nađu po nekim tagovima tipa #gear #3Ddrawing![]()
Ali razumijem one koji se javljaju tako. Puno je lakse kad ti ostavi seen, nego kad te odbije uzivo.
- Boemica
#329 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ako ti nije problem prići uživo, još boljeXavier1 wrote:
Po meni je javljanje preko drustvenih mreza gubljenje vremena. Samo live dolazi u obzir.
Ali razumijem one koji se javljaju tako. Puno je lakse kad ti ostavi seen, nego kad te odbije uzivo.
I odmah me forumaš nađe na ig
- S4mpion
#330 Re: Facebook za upoznavanje ...
Možda 18, ali sam tekst pjesme dobio na papiriću, uručen mi je lično, što mi je značajno otežalo situaciju.Boemica wrote:Kad, kad ste imali po 15?S4mpion wrote:
Haha, upravo ovu pjesmu sam dobio.![]()
Ma zar iko više i koristi fb
S druge strane, Acu Lukasa sam dobio preko fb-a, blago meni.
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#331 Re: Facebook za upoznavanje ...
a joj, po ko zna koji put, nije takvo ponašanje ekskluziva žena, nego takvih osoba. tražiš dalje, ostaviš se onoga što ti ne odgovara...a ne da se ko pijan plota uhvatiš neke tete s dobrim batacima, a sam nemaš da njoj ponudiš iste ili boljemaliq53 wrote:Ja sam jednu malu tako upoznao preko fb-a... Obicni ulet bio, bas joj se svidio, nisam neki ljepotan..Uglavnom prvi dejt je bas bio prejak gdje je otvoreno rekla da je pozitivno iznenadjena...Par dana poslije toga je zovem na jednu brzu kaficu cisto da se vidimo i ispricamo.. To je proslo onako hajd, ni tamo ni vamo, nije pokazivala da joj je lose al' nisam ni vidio neku srecu...Poslije toga kad god joj se javim na chat odgovori sa par rijeci i sve tako u krug...vidim da kao nije zeljna da odgovara, jer se meni realno ne da peglati ako ce napisati tri rijeci i ja kao levat sad trebam se praviti da je sve normalno ako je naprimjer prije toga pisala dosta vise i ako je cak i sama incijirala zelju da se upoznamo...
Ono sto mene zanima sad od zenske populacije, zasto se moraju zene ovako ponasati (ne sve naravno al' eto)? Zar nije jednostavno naprimjer napisati da ti se ne svidjam i zavrsicemo na tome, pobogu si nije kraj svijeta idemo dalje...Al' ne, valja mene praviti levatom...Malo patetike al' cisto da vidim sta vi mislite
i valjda umjemo prepoznati kada se nekom sviđamo, kada ne...zabogaaaaaaa
- lmo
#332 Re: Facebook za upoznavanje ...
ejs, mojne togatriconja wrote: Kakva osjecanja, ja sam ko invalid kad se prica o istima
- Xavier1
#333 Re: Facebook za upoznavanje ...
Koliko ja iskustva imam, djevojke ne vole ni da popricaju sa totalno nepoznatim muskarcem. Ni uzivo, a ni online. Obicno se uparuju sa onim sa kojim vec imaju neko poznanstvo.Boemica wrote:Ako ti nije problem prići uživo, još boljeXavier1 wrote:
Po meni je javljanje preko drustvenih mreza gubljenje vremena. Samo live dolazi u obzir.
Ali razumijem one koji se javljaju tako. Puno je lakse kad ti ostavi seen, nego kad te odbije uzivo.![]()
- merlin246
#334 Re: Facebook za upoznavanje ...
maliq53 wrote:Ja sam jednu malu tako upoznao preko fb-a... Obicni ulet bio, bas joj se svidio, nisam neki ljepotan..Uglavnom prvi dejt je bas bio prejak gdje je otvoreno rekla da je pozitivno iznenadjena...Par dana poslije toga je zovem na jednu brzu kaficu cisto da se vidimo i ispricamo.. To je proslo onako hajd, ni tamo ni vamo, nije pokazivala da joj je lose al' nisam ni vidio neku srecu...Poslije toga kad god joj se javim na chat odgovori sa par rijeci i sve tako u krug...vidim da kao nije zeljna da odgovara, jer se meni realno ne da peglati ako ce napisati tri rijeci i ja kao levat sad trebam se praviti da je sve normalno ako je naprimjer prije toga pisala dosta vise i ako je cak i sama incijirala zelju da se upoznamo...
Ono sto mene zanima sad od zenske populacije, zasto se moraju zene ovako ponasati (ne sve naravno al' eto)? Zar nije jednostavno naprimjer napisati da ti se ne svidjam i zavrsicemo na tome, pobogu si nije kraj svijeta idemo dalje...Al' ne, valja mene praviti levatom...Malo patetike al' cisto da vidim sta vi mislite
Maa cuj..ocito je to bio dobar dejt ali samo za tebe
Ja bih isto uzivo sve super, divna i krasna naravno, a poslije bi mi se zametnuo svaki trag.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Boemica
#336 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne znam kako djevojke inače, ali sam ja oguglala na te stvari pošto svakodnevno na poslu komuniciram sa nepoznatim ljudima, često i muškarcima.Xavier1 wrote:
Koliko ja iskustva imam, djevojke ne vole ni da popricaju sa totalno nepoznatim muskarcem. Ni uzivo, a ni online. Obicno se uparuju sa onim sa kojim vec imaju neko poznanstvo.
- merlin246
#337 Re: Facebook za upoznavanje ...
Xavier1 wrote:Koliko ja iskustva imam, djevojke ne vole ni da popricaju sa totalno nepoznatim muskarcem. Ni uzivo, a ni online. Obicno se uparuju sa onim sa kojim vec imaju neko poznanstvo.Boemica wrote:Ako ti nije problem prići uživo, još boljeXavier1 wrote:
Ali razumijem one koji se javljaju tako. Puno je lakse kad ti ostavi seen, nego kad te odbije uzivo.![]()
Uparuju
-
maliq53
#338 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ispravio sam se za to generalizovanje svih zena i povukao rijec... A sto se tice da valjda umijemo prepoznati da se nekom svidjamo, pa u tome i jest citav fazon; cura je citavo vrijeme bila zagrijana ono all in unesena i postojali su razni znaci (da sad ne nabrajam) da joj se svidjam i onda dan poslije preokret za 360 stepeni ali bukvalno...nije to trajalo danima pa da primjetim da se hladi vec za dan da prevrne 360 stepeni to jos nisam vidiolmo wrote: a joj, po ko zna koji put, nije takvo ponašanje ekskluziva žena, nego takvih osoba. tražiš dalje, ostaviš se onoga što ti ne odgovara...a ne da se ko pijan plota uhvatiš neke tete s dobrim batacima, a sam nemaš da njoj ponudiš iste ili bolje![]()
i valjda umjemo prepoznati kada se nekom sviđamo, kada ne...zabogaaaaaaa
- Capajebo
#339 Re: Facebook za upoznavanje ...
180*maliq53 wrote:Ispravio sam se za to generalizovanje svih zena i povukao rijec... A sto se tice da valjda umijemo prepoznati da se nekom svidjamo, pa u tome i jest citav fazon; cura je citavo vrijeme bila zagrijana ono all in unesena i postojali su razni znaci (da sad ne nabrajam) da joj se svidjam i onda dan poslije preokret za 360 stepeni ali bukvalno...nije to trajalo danima pa da primjetim da se hladi vec za dan da prevrne 360 stepeni to jos nisam vidiolmo wrote: a joj, po ko zna koji put, nije takvo ponašanje ekskluziva žena, nego takvih osoba. tražiš dalje, ostaviš se onoga što ti ne odgovara...a ne da se ko pijan plota uhvatiš neke tete s dobrim batacima, a sam nemaš da njoj ponudiš iste ili bolje![]()
i valjda umjemo prepoznati kada se nekom sviđamo, kada ne...zabogaaaaaaa![]()
- lmo
#340 Re: Facebook za upoznavanje ...
180 stepeni.
- lmo
#341 Re: Facebook za upoznavanje ...
Capajebo wrote: 180*
lmo wrote:180 stepeni.
pa, ooo maj gad, nešto si pokazao što joj se nije dopalo...zašto je to teško prihvatiti?maliq53 wrote: Ispravio sam se za to generalizovanje svih zena i povukao rijec... A sto se tice da valjda umijemo prepoznati da se nekom svidjamo, pa u tome i jest citav fazon; cura je citavo vrijeme bila zagrijana ono all in unesena i postojali su razni znaci (da sad ne nabrajam) da joj se svidjam i onda dan poslije preokret za 360 stepeni ali bukvalno...nije to trajalo danima pa da primjetim da se hladi vec za dan da prevrne 360 stepeni to jos nisam vidio![]()
-
maliq53
#342 Re: Facebook za upoznavanje ...
Dobro onda, I rest my case... 
- MarlboroGold
#343 Re: Facebook za upoznavanje ...
"Ali mogla je reći šta" 
- annoy
#344 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ovisi o situaciji. Npr. ako sam na koncertu ili u nekom klubu nije mi bio nikad problem popricat s nekim kog prvi put vidim, ili npr. na faksu, poslu, ali recimo na ulici mi bas nije ugodno ako mi netko uletiXavier1 wrote:
Koliko ja iskustva imam, djevojke ne vole ni da popricaju sa totalno nepoznatim muskarcem. Ni uzivo, a ni online. Obicno se uparuju sa onim sa kojim vec imaju neko poznanstvo.
- triconja
#345 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ja od osjecanja mogu rec samo kad me nesto boli sto je posjeceno, sprzeno ili udareno a ostalo corak.lmo wrote:ejs, mojne togatriconja wrote: Kakva osjecanja, ja sam ko invalid kad se prica o istima![]()
- triconja
#346 Re: Facebook za upoznavanje ...
Aha pa da bude ju fakin kant, hor and bic. Ju so salov, hop ju get kancer. Kil jorselfMarlboroGold wrote:"Ali mogla je reći šta"
Inspriaciju kupim sa ovog, znaci boze
- MarlboroGold
#347 Re: Facebook za upoznavanje ...
Fakat ima šifritriconja wrote:Aha pa da bude ju fakin kant, hor and bic. Ju so salov, hop ju get kancer. Kil jorselfMarlboroGold wrote:"Ali mogla je reći šta"![]()
![]()
Inspriaciju kupim sa ovog, znaci boze![]()
![]()
![]()
- triconja
#348 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jaro ali lik se pravo uzivio u citanje, znaci jace tries puta nego citat na recdituMarlboroGold wrote:Fakat ima šifritriconja wrote:Aha pa da bude ju fakin kant, hor and bic. Ju so salov, hop ju get kancer. Kil jorselfMarlboroGold wrote:"Ali mogla je reći šta"![]()
![]()
![]()
![]()
- MarlboroGold
#349 Re: Facebook za upoznavanje ...
Najjači je dio na 1:20triconja wrote: Jaro ali lik se pravo uzivio u citanje, znaci jace tries puta nego citat na recditu
- Boemica
#350 Re: Facebook za upoznavanje ...
triconja wrote:Aha pa da bude ju fakin kant, hor and bic. Ju so salov, hop ju get kancer. Kil jorselfMarlboroGold wrote:"Ali mogla je reći šta"![]()
![]()
![]()
![]()
Podsjetio me način pisanja i stavovi na par forumaša