Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pogledaj ponovo koga imas u dodanim uredjajima.....one koje ne prepoznajes ukloni
a sad i samo ti je izbacilo zasto ne ide LA mozda zato sto si izbrisala kolacice jer to se desi i meni ako izbrisem kolacice onda se ne mogu prijaviti sa tog racunala zahtijeva mi da unesem kod sa mobitela ili ga odobrim sa glavnog racunala za taj account ili ti je neko nastimao brisanje kolacica automatski kad izadjes iz browsera
moj ti je savjet da se prebacis na chrome i pokusas sa njim jako je lagan za koristiti,a daleko najbrzi od sviju vjeruj mi brzo ces se priviknuti
perfect_guy wrote:meni je recimo uključeno da kod logovanja na telefonu dobijem poruku sa verifikacijskim kodom za kompletiranje logina, ali sad na novom telefonu nema teorije da poruka stigne
Ma ja ne petljam mobilni i FB i nikad to ne bih ni uključila, samo bih aktivirala opciju slanja maila upozorenja. Ali ne mogu da zakvačim ovu kvačicu o kojoj evil eddie priča zbog svega nabrojanog.
pa ako ti to nije okaceno onda nije ni cudo sto ti ne stize upozorenje kad se neko drugi prijavi sa tvojim racunom heh
Evil.Eddie wrote:
pa ako ti to nije okaceno onda nije ni cudo sto ti ne stize upozorenje kad se neko drugi prijavi sa tvojim racunom heh
meni je podešeno da mi stiže obavijest na mail o imenu mašine s koje se prijavljujem. Ime sam izmislila i nikad dosad nije bilo upada pod drugim imenom. Večeras provjerila u hrpi mailova. A reci mi kako mogu podesiti da mi se ne brišu cookies
Click on Tools, then Options
Select Privacy
Select Cookies.
Choose your preferred settings (You can configure which sites are allowed to set cookies, how long to keep them for, and view and manage your existing cookies.)
pored te potvrde pise da je to za SMS,a kazes da ti to neces
Evil.Eddie wrote:Click on Tools, then Options
Select Privacy
Select Cookies.
Choose your preferred settings (You can configure which sites are allowed to set cookies, how long to keep them for, and view and manage your existing cookies.)
pored te potvrde pise da je to za SMS,a kazes da ti to neces
Meni kada kliknem na select privacy ima samo pitanje o history (da li hoću da to pamti ili ne)i o adresnoj traki.
Sta rade sa ovim Facebookom?Timeline mi je i u zadnje vrijeme mi malo malo pa ne radi.Ulogujem se ali je slika suzena totalno.ne vidim cijelu stranu vcec samo zadnju objavu.kada zelim da otvorim neku sliku-nemoguce je.Uzasa.....Da li se ovo i drugima desava i da li ce napraviti jer cemu fb ako izgubis sve zivce i nemozes biti na njemu
imam par slika postavljene kao Wall photos. kako da ih prebacim u drugi poseban folder za slike na fb-u?
napravio bih novi album, ali mi se samo tu nalaze te slike, nemam ih na hardu,
pozz
Treba ovo FB govno deaktivirati i prestati gubiti vrijeme na istom.
U ozbiljnoj sam dilemi, žao mi je starih prijateljstava i kontakata koje sam ponovo pronašao putem FB, i samo toga. Sve ostalo su budalaštine.
chuchumbamayumbe wrote:Treba ovo FB govno deaktivirati i prestati gubiti vrijeme na istom.
U ozbiljnoj sam dilemi, žao mi je starih prijateljstava i kontakata koje sam ponovo pronašao putem FB, i samo toga. Sve ostalo su budalaštine.
Upravo. Ja sam svoj deaktivirao prije 13 dana čini mi se, a sljedeći korak će najvjerovatnije bit brisanje profila. Je*eš ovo.
Marketa24 wrote:poceo FB prodavat dionice
jel to znak da padaju pa im treba finansijska inekcija
da nesto novo osmisle ili je to onako ?
Mislim jel neko citao negdje na netu sta strucnjaci kazu o ovome
Ne pada nista i google ima dionice i microsoft isto.. Samo sto sada firma vrijedi 100 milijardi dolara, ali naravno nema niko taj novac trenutno, to je samo vrijednost kompanije. Sad kada je drugi "kupe" ovi sto imaju dionice dobiju kes
e ljudi nezz kako sam sakrio da se ne vidi kad nekom nesta napisem na zid! kako da vratim da se vidi na mom profilu da sam pisao nekom na zid hvala timeline je u pitanju
KvaziExpert wrote:Ja koristim Chrome, kopiram url slike, pa onda na facebooku upload slike, odaberi datoteku i u ime datoteke paste. Praktično, svejedno je da li je slika na c:\negdje ili http://negdje
ljudi dragi jel ikako moguće ukloniti ovo s..... od timelinea ???