Facebook i bivši

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#251 Re: Facebook i bivši

Post by Ramzess Veliki »

elma89_ wrote:Steta,bar onu sto ganja leptire :oops:
:shock: E dobro si ... kupuje knjige a kad je pitam što nema svoj profil na fejsu, kaže da je nepismena ... malo mi je to sumnjivo. Ni ove ostale mi baš ne zvuče previše uvjerljivo ... :sad:
elma89_

#252 Re: Facebook i bivši

Post by elma89_ »

Nece da te ima u raji :( mozda je napravila anoniman fb,to jest da je niko ne moze naci,samo ona moze.Jest bezobrazna :twisted: :D
kantica__

#253 Re: Facebook i bivši

Post by kantica__ »

elma89_ wrote:Imam sve bivse na fb osim jednog s kojim je zavrsilo na los nacin :lol: :D to jest lik me sklonio i blokirao(kao neka cura od 17 godina :D )
to ti obicno znaci it's not me, it's you al na fin nacin ;)
Ramzess Veliki

#254 Re: Facebook i bivši

Post by Ramzess Veliki »

Sa_dy wrote:
Ramzess Veliki wrote: Ja nemam bivših na Fejsu, uglavnom su bile nepismene. :lol: :lol: :lol:
neam ni ja :cry: :mrgreen: 8-)
E, hajd' da budemo bivši k'o fol pa da se dopisujemo da vidimo kako to izgleda jer nemamo ta iskustva ...
Evo ja ću početi prvi ... :thumbup:

Đe si ti crkladabogda, kad ćeš mi vratiti pare za one cipele što sam ti kupio za rođendan, jesi li još sa onim krepancem krepanim što se hljeba nije najeo nego samo kore glođ'o, kad sam ga prvi puta vidio sa tobom mislio sam da si kupila negdje vreću kostiju za supe a ono ti frajer, jesi li još sa njim ili je krep'o za po' mjeseca, ja mu više ne bih na prvu dao da će živjeti.

:thumbup: Jesam li dobar k'o ko' fol bivši za početak? :D
Hajd' sad ti ... :D
Bluemore

#255 Re: Facebook i bivši

Post by Bluemore »

:lol: :lol: :lol:

bit ce od tebe nesto
Post Reply